Canım morelini bozmak istemiyorum ama,bu kadar lh zaten idrarda olması gereken diye okumustum forumdan bu konuyu baştan aşağı okudum hamile olanların hep daha koyu çıkmış, gerçi adet günün de geçmişBenimde dünkü yaptığım ovulasyon testim bu arkadaşlar bana gebelik yok gibi geliyor
Bende öle düşünüyorum Canım bnm kısmette varsa saten olur adet günüm geçti ama geçen ayda 8-9 gün geçmişti o yüzden ümitlenmiyorum :)Canım morelini bozmak istemiyorum ama,bu kadar lh zaten idrarda olması gereken diye okumustum forumdan bu konuyu baştan aşağı okudum hamile olanların hep daha koyu çıkmış, gerçi adet günün de geçmiş
bencede olursa sürpriz olsun. ve inşallah olur bize müjdeli haberi verirsinBende öle düşünüyorum Canım bnm kısmette varsa saten olur adet günüm geçti ama geçen ayda 8-9 gün geçmişti o yüzden ümitlenmiyorum :)
İnş. Canm <3bencede olursa sürpriz olsun. ve inşallah olur bize müjdeli haberi verirsin
Dimi ya kasıklarında ağrı sanki akıntı akıyormuş gibi oluşu sinir bozucu Canım bende aynı durumdayım ha oldum ha olacam kasıklarım ağrıyor sızlıyor sonra tam ortada belirgin bi ağrı oluyor sende de aynımı canmVücudum resmen oyun oynuyo benimle olsamda rahatlasam diyorum,hiç unutmadığım en belirgin belirti adet ağrısı gibi ağrı arkasından bir akıntı heh bu sefer oldum diyip lavobaya git ama yok az önce aynısını yaşadım.
evet aynısı ve ben bu durumu ilk hamileliğimde kan testini öğrendikten sonrada devam etti aaa adet oldum diye kaç kez gittiğimi biliyorum.Dimi ya kasıklarında ağrı sanki akıntı akıyormuş gibi oluşu sinir bozucu Canım bende aynı durumdayım ha oldum ha olacam kasıklarım ağrıyor sızlıyor sonra tam ortada belirgin bi ağrı oluyor sende de aynımı canm
Sende Kaç çoçuk var canım :)evet aynısı ve ben bu durumu ilk hamileliğimde kan testini öğrendikten sonrada devam etti aaa adet oldum diye kaç kez gittiğimi biliyorum.
Bir tane 4 yaşında yaramaz bir oğlum var canım ellerinizden öper :) Rabbim inşallah bide kız versinSende Kaç çoçuk var canım :)
Allahım bağışlasın canm Sağlıklı kaderi güzel uzun ömürleri olsun inş. Maşallah :) Canm Rabbim gönlüne göre versin inş. :)Bir tane 4 yaşında yaramaz bir oğlum var canım ellerinizden öper :) Rabbim inşallah bide kız versin
Evet ben doktora gitmedim ama testte gördüm adette olmadımSen hamile misin canım ?
Ohh maşalla ilk mi ? kana gittin mi ? bence hamilelik takvimi başlat hemen burdanEvet ben doktora gitmedim ama testte gördüm adette olmadım
Ya başlatmıştım ilk hamilelikte sonu kötü bitti o yüzden 3 ay olmadan yapmam artık :) Kana gitmedim daha yarın giderim artık inşallah kimyasal gebelik de yaşadım adetin 6. Günü kanamayla düşmüştü.Artık 1 hafta geçmeden gitmem dedim.Bugün 1 hafta geçtiOhh maşalla ilk mi ? kana gittin mi ? bence hamilelik takvimi başlat hemen burdan
en güzeli beklemek ama bende akşama test alsam mı yoksa yarını beklesem mi bilemedimYa başlatmıştım ilk hamilelikte sonu kötü bitti o yüzden 3 ay olmadan yapmam artık :) Kana gitmedim daha yarın giderim artık inşallah kimyasal gebelik de yaşadım adetin 6. Günü kanamayla düşmüştü.Artık 1 hafta geçmeden gitmem dedim.Bugün 1 hafta geçti
Günün geçmiş miydi peki akşam yapsan da çıkar artık.Bakabilirsin benim akşam çıkmıştı hemenen güzeli beklemek ama bende akşama test alsam mı yoksa yarını beklesem mi bilemedim
yarın canım benim adet tarihiGünün geçmiş miydi peki akşam yapsan da çıkar artık.Bakabilirsin benim akşam çıkmıştı hemen
Aldır sabah yap bence zaten adet olmazsın bir daha yollar mısın şu lh ıyarın canım benim adet tarihi
Gebelik testi aldım eve gideyim onu yapıp yollicamAldır sabah yap bence zaten adet olmazsın bir daha yollar mısın şu lh ı
Hadi yap da sevinelim inşallahGebelik testi aldım eve gideyim onu yapıp yollicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?