Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım acele etme günün geçerse taparsın test ovu testi bat a bir gün kala falan koyuluyor bozma moraliniYumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti artık hamilelik ihtimalim kalmadı dimi kızlar
Neden bozuyorum moralimi biliyo musun .ilk hamileliğimde adetimin 25. Günü gebelik testinde çıkmıştı.. 1 günde değişmez herhalde hiç belirtimde yok zatenCanım acele etme günün geçerse taparsın test ovu testi bat a bir gün kala falan koyuluyor bozma moralini
BHcg testi yaptın mı ben dayanamazdım bu kadar koyu görsemEki Görüntüle 2069827 iki gün kala ovilasyon testi kızlar bişey söyleyin yaa var mı böyle çıkan sonucu
Yapmadım canım ya hayal kırıklığından korkuyorum bu ayda iki kişi sen hamile misin diye sordu idrar testi alsam yapsam yarın çıkar mıBHcg testi yaptın mı ben dayanamazdım bu kadar koyu görsem
Var var vaaaarrrrrrrrr Allah Saglıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2069827 iki gün kala ovilasyon testi kızlar bişey söyleyin yaa var mı böyle çıkan sonucu
Yazdım buraya hamilesin :) Korkma yap testYapmadım canım ya hayal kırıklığından korkuyorum bu ayda iki kişi sen hamile misin diye sordu idrar testi alsam yapsam yarın çıkar mı
ovulasyon gununun ustunden 11 12 gün gecince hcg cikiyo ucuz testte bile bence dene:)Yapmadım canım ya hayal kırıklığından korkuyorum bu ayda iki kişi sen hamile misin diye sordu idrar testi alsam yapsam yarın çıkar mı
Direk kan yaptırsın hamile zaten ilkse eğerovulasyon gununun ustunden 11 12 gün gecince hcg cikiyo ucuz testte bile bence dene:)
Yaaa inşallah yaa yarın alayım o zamanVar var vaaaarrrrrrrrr Allah Saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Bir tane oğlum var canım 4 yaşında ikinci olucak Allah izin verirseDirek kan yaptırsın hamile zaten ilkse eğer
Kan testi yaptır Can'ım hatıra için de hcg yap GözünaydınYaaa inşallah yaa yarın alayım o zaman
E o Zaman daha güzel Allah tamamına erdirsin inşallah yaBir tane oğlum var canım 4 yaşında ikinci olucak Allah izin verirse
Allah bağışlasın.ben bu topii baştan itibaren 150 sayfa fln okudum ismin tanıdık sanırım görmüştüm msjlarını:) inşallah hayırlı haberlerini alırızBir tane oğlum var canım 4 yaşında ikinci olucak Allah izin verirse
Bir ara böyle şüphelendim gittim kan verdim negatif çıkınca üzüldüm bidaha adeti beklicem dedim tâbi o zaman hiç bilmiyorum ki ovilasyon testinden belli olduğunu:) gerci ben evde hep bhcg testi bulunduruyorum ondan dedim.yoksa gidip test almak yerine kan testi daha mantıklı ve kesin sonuç
İlk hamileligimde çok takilmistim buraya dualar falan ediyorduk görmüşsündür canım,Allah isteyen herkese versin inşallahAllah bağışlasın.ben bu topii baştan itibaren 150 sayfa fln okudum ismin tanıdık sanırım görmüştüm msjlarını:) inşallah hayırlı haberlerini alırız