Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ama yerleşme kanaması olmadı.bi arkadaşımın 1 gün süren adet gibi kanaması oldu.diğer arkadaşım 3 ay adet zamanı adet oldu bayılınca hamile olduğu anlaşıldı.herkesin farklı oluyor sanırım.3 gün önce yerleşme kanaması olmuş olsa şuan testte çıkması lazım.yerleşmeden itibaren bhcg yukseliyormus cunku.bir deneyin isterseniz. Birde şunu söylemek istiyorum. Bebek denemelerine başladığımız ilk ay adet günümde başlayıp 2 3 gün süren lekelerim oluyordu sonra adet oluyordum .2 3 ay bu şekilde oldu.sonra bazi nedenlerden bebek düşüncesini erteledik..lekelenmeler geçti ..benimkisi psikolojikmiş yani

canım bugün doktora gidecem neyse cıksın yoksada kanamaya cözüm olsun diye sanada cok geçmiş olsun rabbim yerini doldurur tez zamanda inşallah canım

Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istedim. Bugün adetimin 14. Günü ve ilk defa ovulasyon testi yaptım, bu şekilde çıktı. Sanırım bu yumurtlama günümde olduğum anlamına geliyor, ancak normalde bende yumurtlama tembelliği var her ay yumurtam çatlamıyor ve çatladığı zamanlar belli başlı belirtilerim olur, şiddetli kasık ağrım ve fazla akıntım olur, genelde de 16.-17. Günlerdir ovulasyonum. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yumurtlama olmaz diye düşünürken test böyle çıktı, hata payı olabilir mi yoksa kesin ovülasyon günüm müdür

kızlar 22 Kasım adet tarihin bir hafta var 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü de geçti aslında kafam karıştı ?

Bence hamilesin canim. Benimde 7 gun kala boyle cikti ve hamileydim.
yaaa inşallah bakalım, şu adet belirtileri ve hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki birbirine göğüslerim o kadar hassas ki yürürken sol kasigima ağrı giriyor acaba kendimi mi dinliyorum ama ilk hamileliğim de kasık ağrısı yaşamıştım kafamda deli sorular

Merhaba gebelik için bekliyorum ben. Bizimki tüp bebek iki gündür ovulasyon testiyle bakıyorum yorumlarınıza ve deneyimlerinize ihtiyacım var

Merhaba arkadaslar
Adetime 3gun kadar bi zaman var
Testi benim ki gibi olup yorum yapabilecek olan var mi?

Eklentiler

• IMG_2526.JPG
    20,6 KB · Görüntüleme: 133
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…