Benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ama yerleşme kanaması olmadı.bi arkadaşımın 1 gün süren adet gibi kanaması oldu.diğer arkadaşım 3 ay adet zamanı adet oldu bayılınca hamile olduğu anlaşıldı.herkesin farklı oluyor sanırım.3 gün önce yerleşme kanaması olmuş olsa şuan testte çıkması lazım.yerleşmeden itibaren bhcg yukseliyormus cunku.bir deneyin isterseniz. Birde şunu söylemek istiyorum. Bebek denemelerine başladığımız ilk ay adet günümde başlayıp 2 3 gün süren lekelerim oluyordu sonra adet oluyordum .2 3 ay bu şekilde oldu.sonra bazi nedenlerden bebek düşüncesini erteledik..lekelenmeler geçti ..benimkisi psikolojikmiş yani
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip edercanım bugün doktora gidecem neyse cıksın yoksada kanamaya cözüm olsun diye sanada cok geçmiş olsun rabbim yerini doldurur tez zamanda inşallah canım
Hamilelikte adete yakın daha koyu olması gerekirmiş.daha 1 hafta var regline inşallah koyulaşırEki Görüntüle 2067901 kızlar 22 Kasım adet tarihin bir hafta var 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü de geçti aslında kafam karıştı ?
Bence hamilesin canim. Benimde 7 gun kala boyle cikti ve hamileydim.Eki Görüntüle 2067901 kızlar 22 Kasım adet tarihin bir hafta var 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü de geçti aslında kafam karıştı ?
Bence hamilesin canim. Benimde 7 gun kala boyle cikti ve hamileydim.
Canım benim adetime 4 gün senin ki kadar kpyu değil ama koyu 2. Çizgi çıktı. Sen kanda baktırdın mı veya ebelik testi yaptırdın mı?Sesimi duyan var mii arkadaslar
Canım benim adetime 4 gün senin ki kadar kpyu değil ama koyu 2. Çizgi çıktı. Sen kanda baktırdın mı veya ebelik testi yaptırdın mı?
Yarin da kan verecegim insallahDun gebelik testi yaptimm pozitif cikti
Sen kan verdin miYarin da kan verecegim insallah
Ben kan vermedim canım. Senin testin ovü testi gebelik testi miSen kan verdin mi
Bugun attigim gebelik testiBen kan vermedim canım. Senin testin ovü testi gebelik testi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?