Her gebelik birbirinden farklı oluyor demekki hissettinmi hiç hamileyim duygusuna kapildinmi hicEvet canım olur ben kızımda oturma bile oturamıyordtm mesela hep uzatıpdgm ayaklarını ama bu farklı canımm ya kızlmda kupkuru olmuştum bunda akıntım çok bazen bebek olduğunu bile unuttuymptm o derece çok farklı yani
. Ay inşallah çok güzel olur bakalım yaz bana mutlakaDoktor ikiz üçüz ihtimalin var demişti canım ne bilim 26 sinda yaptıracam işde bakalım nasip eder allahim inşallah hepimize
Sabah akşam test farkı sence catlamismidir bu akşam değerlendireyim diyorumEvet canım olur ben kızımda oturma bile oturamıyordtm mesela hep uzatıpdgm ayaklarını ama bu farklı canımm ya kızlmda kupkuru olmuştum bunda akıntım çok bazen bebek olduğunu bile unuttuymptm o derece çok farklı yani
Yazarim canım. Ay inşallah çok güzel olur bakalım yaz bana mutlaka
Ovulasyon testi yapabilirsin. 3 günün var teste erken gebelik testine takılma. Ya ben neler okudum idrarda negatif kanda pozitif olanlar.üstelik daha var gününe.Doktor ikiz üçüz ihtimalin var demişti canım ne bilim 26 sinda yaptıracam işde bakalım nasip eder allahim inşallah hepimize
:) hassasta olsa bazi gebelikler idrarda cikmaya biliyormus canim kirmizilari gormeden kesme umudu idrara hemen gecmeyede bilirmis oyleHaklisin ne bilim 26 sı yaklaştı biraz heyecan oldu belki görürüm dedim gittim eczaneye test akmaya kadın dediki adetten önce çıkar dedi farklı bi test verdi daha hassasmiş bende ümitlendim yaptım tek çizgi cıktı
:) inşallah öyledir insaallahh:) hassasta olsa bazi gebelikler idrarda cikmaya biliyormus canim kirmizilari gormeden kesme umudu idrara hemen gecmeyede bilirmis oyle
İnsallah canimmm inşallah kanda çıkarOvulasyon testi yapabilirsin. 3 günün var teste erken gebelik testine takılma. Ya ben neler okudum idrarda negatif kanda pozitif olanlar.üstelik daha var gününe.
Sıvı alimina idrar tutmaya dikkat ettiysen yumurtan catlamişSabah akşam test farkı sence catlamismidir bu akşam değerlendireyim diyorum
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım yoksa da üzülme birdahakime inşallah:):) inşallah öyledir insaallahh
2 saat yapmadım tuvaletini 3 saat de sıvı almadım canım yeterli olmuştur herhalde canımSıvı alimina idrar tutmaya dikkat ettiysen yumurtan catlamiş
Yüksek ihtimal çatladj canım silikletmdwd başlamış bugünde yap bakalım ne olacaakSabah akşam test farkı sence catlamismidir bu akşam değerlendireyim diyorum
Tabi kapılıyorptm ama hiçbirşey hissetmezkmad yani o zamanda şüpheye düşüyorsun acaba bir sorun mu var diye bakalım yarın ne olacaakHer gebelik birbirinden farklı oluyor demekki hissettinmi hiç hamileyim duygusuna kapildinmi hic
Testine bakarsan gebelik var gibi ama tecrubelerime dayanarak diyorumki yarın testi tekrarla silikleşmiş mi yarinda koyu çıkarsa kesin hamilesinhttps://i.hizliresim.com/jQ49DJ.jpg
kızlar üstteki dünün ovulasyon testi, idrarımı pek tutmamıştım
ortadaki bu sabahın testi
Canım adete yakın lh dahil yumurtlama hormonları tekrar yükselirmis birde bir Gün değil ard arda bir kaç gün pozitif olması gerekiyor yarın ovulasyon u tekrarla bir kere pozitif çıkması anlamlı degilmismerhaba kızlar bata 2 gün var ovulasyon testim kop koyu çıkıyor bugün. yumurtlamam 12 gün önce olmuştu. ama gebelik testim negatif. ilk defa bunu yaşıyorum daha önce bat zamanı ovulasyon testim çok silik oluyordu.
artık çok yoruldum umutlanmaktan neden hep benim başıma geliyor böyle ekşınlar
Yaptık bakalım nasip artık:))Yüksek ihtimal çatladj canım silikletmdwd başlamış bugünde yap bakalım ne olacaak
Icini ferah tut canım Allah ın izniyle bir problem çıkmayacak yarın için ben de sabrsizlaniyorum senin adınaTabi kapılıyorptm ama hiçbirşey hissetmezkmad yani o zamanda şüpheye düşüyorsun acaba bir sorun mu var diye bakalım yarın ne olacaak
Canımmmm teşekkür ederim inşallah bakalım doktor ne diyecek ...inşallah ay sonuna da güzel haberler. Sen verirsinIcini ferah tut canım Allah ın izniyle bir problem çıkmayacak yarın için ben de sabrsizlaniyorum senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?