- 16 Eylül 2017
- 70
- 5
- 36
- 32
11 inde yaptırdım canım bakalım sonucu bekliyoruzAaa ne zaman yaptırdın canım
Neden canım içini ferah tut yinede allahım hayirkisini versin bu arada bana bildirimler gelmiyor ya neden geliyordu aslındaHmm ay inşallah canım benim senle adetim yakındı ordan akılımda kaldın benim yumurtam çatlayalı 13 . Gün bakalım ama ümidim yok
Ben adet oldum canım biraz önce inşallah senden güzel haber gelir11 inde yaptırdım canım bakalım sonucu bekliyoruz
Neden canım içini ferah tut yinede allahım hayirkisini versin bu arada bana bildirimler gelmiyor ya neden geliyordu aslında
İnşallah madem düzenli sen çalışmalara başla şimdidenDuzenli canim adetlerim kist bir problemim yok 27 ile 33 gun arasi dehisiyor gunu oda not kalmis doktor öyle dedi pozitif geçen ay 15. Gün yakalamıştım bu ay 13. Gunumdeyim yarın öbür Gün yine çift çizgiyi yakalucam yine galiba
Şimdi yine test yaptım gunduzkinden daha koyu eşit koyulukta çıktı canım resmen ilk gun ovulasyon pozitif az daha kaciyormus gunuİnşallah madem düzenli sen çalışmalara başla şimdiden
Hadi gözün aydın sen 11.gün başla yapmaya inşallah bu sıvayın olurda gerek kalmaz canımŞimdi yine test yaptım gunduzkinden daha koyu eşit koyulukta çıktı canım resmen ilk gun ovulasyon pozitif az daha kaciyormus gunu
Ben adet oldum canım biraz önce inşallah senden güzel haber gelir
Geçen ay 8. Gün başladım 15 gün gelmek bilmedi bu ay gec yapayım derken 13. Gün gelmiş 11. Gün yapmalıyım Bence de darısı başına inşallah tutar canimHadi gözün aydın sen 11.gün başla yapmaya inşallah bu sıvayın olurda gerek kalmaz canım
Şimdi yine test yaptım gunduzkinden daha koyu eşit koyulukta çıktı canım resmen ilk gun ovulasyon pozitif az daha kaciyormus gunu
Yok canım ya nasip hayırlı zamanda gelsin napalımolsun canimm canini sıkma allahım hepimize nasip etsin inşallah
Nasıl canımKız yollasana testi merak ettimm hadi da
Kız bu geceyi sakın atlatma yarın sabah da yapabilirsin ama sakın atlama iyiki yapmışsın yoksa kaçacaktgNasıl canım
Gerçekten kaciyormus ya bilemedim gece mi sabah mi yapsak çok kararsızımKız bu geceyi sakın atlatma yarın sabah da yapabilirsin ama sakın atlama iyiki yapmışsın yoksa kaçacaktg
Yap da ne zaman yaparsan yap aman kaçırma kız sabah da akşamda yap hayırlı haberler ver sonraGerçekten kaciyormus ya bilemedim gece mi sabah mi yapsak çok kararsızım
Ay inşallah canım ya bakalım Allahım nasip etsin bu seferYap da ne zaman yaparsan yap aman kaçırma kız sabah da akşamda yap hayırlı haberler ver sonra
İnşallah olacak canım bu ay bat ne zamandıAy inşallah canım ya bakalım Allahım nasip etsin bu sefer
10 ekim canım çok varİnşallah olacak canım bu ay bat ne zamandı
Etken döllenme olur tutarsa tatlım.. Adetten önce öğrenirsin10 ekim canım çok var
Hadi inşallah canım ha cem ay 15. Gün pozitif olmuştu 16 gün sonra adet oldum bu ay 13. Gün iki gün erken gelecek muhtemelen adetimEtken döllenme olur tutarsa tatlım.. Adetten önce öğrenirsin
Yada erken yumurtladgm canım hadi inşallah güzel haberler verirsin bizeHadi inşallah canım ha cem ay 15. Gün pozitif olmuştu 16 gün sonra adet oldum bu ay 13. Gün iki gün erken gelecek muhtemelen adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?