Bu ay ovulasyon u bile boş verdim diyebilirim eşimle muayene olduk kontroller de sorun çıkmadı ya ikimizdede yarın 13. Günüm yapmaya başlı cam bakalım kasık ağrılarım başladı bat 10 ekim tatlım bu hafta çok önemli dedim eşime oda yazık şimdi nasıl yap caz diyo boşver dedim nasıl canımız isterse bu ayda böyle deneyeyim ovulasyon a geç kalmış olabilir miyim boyle de çok mu gamsız oldum onu bile yapasim gelmedi esimde 2 ekimde askere gidiyor 12 gün seferberlik görevi çıktı birazda ondan sonraki aylara mi ertelesem 25 ı takvime göre yumurtluyorum kafamda da deli sorular bu ay çok karmasigim canım ben nasip bakalım inşallah olurEvetttt tatlış sıra sende hadi inşallah çook istiyorum güzel haberlerini ne zaman bat tatlım ovu kullandım mi???ama strest den uzak dur ve kafaya takma boşver keyfine bak
Aaa ne zaman yaptırdın canımNe güzel haberler var bugün inşallah darısı başımıza kızlar dua edin lüfen aşılama yaptırdım ve 26 sında kan testi yaptıracam inşallah pztif çıkar
Nasip canım üzülme kaç günlük askere gidiyoBu ay ovulasyon u bile boş verdim diyebilirim eşimle muayene olduk kontroller de sorun çıkmadı ya ikimizdede yarın 13. Günüm yapmaya başlı cam bakalım kasık ağrılarım başladı bat 10 ekim tatlım bu hafta çok önemli dedim eşime oda yazık şimdi nasıl yap caz diyo boşver dedim nasıl canımız isterse bu ayda böyle deneyeyim ovulasyon a geç kalmış olabilir miyim boyle de çok mu gamsız oldum onu bile yapasim gelmedi esimde 2 ekimde askere gidiyor 12 gün seferberlik görevi çıktı birazda ondan sonraki aylara mi ertelesem 25 ı takvime göre yumurtluyorum kafamda da deli sorular bu ay çok karmasigim canım ben nasip bakalım inşallah olur
Cok degil canim 12 gün gidecek nasip bakalim artıkNasip canım üzülme kaç günlük askere gidiyo
Ha birşey değilmiş canımCok degil canim 12 gün gidecek nasip bakalim artık
Yap bana da gönder istersen merak ederim özelden de atabilirsin mesajEvet çok değil canım bugün 13. Gün ovulasyon testi yapacağım bakalım kacirmamissimdir umarım
Atarım canım 12 de falan yaparim bakalim merak ediyorum kasık ağrım var dün geceden beriYap bana da gönder istersen merak ederim özelden de atabilirsin mesaj
Ayin 11 inde yaptırdım canım benim bakalım sonucu bekliyoruzAaa ne zaman yaptırdın canım
Ne dersin canım hemen hemen aynı gibi gözle bakınca ama eşit e yakın ya koyulasacak ya siliniyorYap bana da gönder istersen merak ederim özelden de atabilirsin mesaj
Ilk resim ı yanlışlıkla attım canım yaYap bana da gönder istersen merak ederim özelden de atabilirsin mesaj
Hmm ay inşallah canım benim senle adetim yakındı ordan akılımda kaldın benim yumurtam çatlayalı 13 . Gün bakalım ama ümidim yokAyin 11 inde yaptırdım canım benim bakalım sonucu bekliyoruz
Ne dersin canım hemen hemen aynı gibi gözle bakınca ama eşit e yakın ya koyulasacak ya siliniyor
CNım t çizgisi c çizgisinden koyu olmalı hergün aynı saatte yapmaya devM etNe dersin canım hemen hemen aynı gibi gözle bakınca ama eşit e yakın ya koyulasacak ya siliniyor
Tek tarafta batma seklinde Ağrım ve akintim da var akşama tekrar yapayım diyorum testi bakalım koyulacak mi açılacak mı çalışmayı da bu akşam pazar sabah yaparım bu gün yarın büyük günEvettttt ya bugün ya yarın çatlar sakın boş geçme bu akşamı yarını filan
Geçen ay da yaptım hiç t daha koyu olmadı canım benim testim le alakalı sanırım normal günlerde t gözle zor görünüyor henüz pozitif değil gibi evet akşama yine yapayım diyorum ya siliklesiyor ya daha koyulasacak sence yakalar mıyım daha koyuyu dün sen beri kasık batmam ve akintim varCNım t çizgisi c çizgisinden koyu olmalı hergün aynı saatte yapmaya devM et
Aynen canımmTek tarafta batma seklinde Ağrım ve akintim da var akşama tekrar yapayım diyorum testi bakalım koyulacak mi açılacak mı çalışmayı da bu akşam pazar sabah yaparım bu gün yarın büyük gün
Duzenli canim adetlerim kist bir problemim yok 27 ile 33 gun arasi dehisiyor gunu oda not kalmis doktor öyle dedi pozitif geçen ay 15. Gün yakalamıştım bu ay 13. Gunumdeyim yarın öbür Gün yine çift çizgiyi yakalucam yine galibaBen 37.günümde yakaladım geçen ay adetlerin düzensiz mi ısrarla yapmaya devam et benim de hep bi silik bi koyu çıktı ama sonradan yakadım yarın adet olmam lazım olcam hayırlısı bi dahaki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?