Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azindan kafa karisikligin gitmistir canim bende ogleden sonra gidicem aynenn oyle bir sonuc bekliyorum hic umutlu degilim[/QUOTE][QUE="gaziliii, post: 38319738, member: 628323"]kızlar ben sabah işe gelmeden gittim yaptırdım ve sonuç beklediğim gibi negatif 0.2 çıktı... inşlah siz hamilesinizdir benden bu ay geçti artık :-(
Ben bugün yaptırmaktan vazgeçtim sabah yaptığım gebelik testide negatif çıktı. Ağrılarımda var sanırım kırmızılar kapıda[/QUOTE]En azindan kafa karisikligin gitmistir canim bende ogleden sonra gidicem aynenn oyle bir sonuc bekliyorum hic umutlu degilim
canım kan testi yaptır sağlık ocağında sonra doktora git bencekızlar sizce önce doktora gidip isterse kan testi yaptırmak mı mantıklı yoksa kan testi yaptırıp sonra gitmek mi?
belki kist varsa ultrasonda görünürse teste gerek kalmaz belki diye düşünmüştümcanım kan testi yaptır sağlık ocağında sonra doktora git bence
İnşallah öyledir. Gebelik testinin negatif çıkması umutlarımı bitiriyor.kızlar sizin ovülasyon testiniz pozitif çıktığı için hamilesinizdir benim ovülasyon testlerim silikti biliyorsunuz
Senden hayırlı haber gelirse çok sevineceğim senin için dua ediyorum bol bol.belki kist varsa ultrasonda görünürse teste gerek kalmaz belki diye düşünmüştüm
Sagol canimm kan verdim 3 bucukta belli olacak bekliyorum[/QUOTE][QUOTE"Akasya, post: 38323268, member: 219672"]Senden hayırlı haber gelirse çok sevineceğim senin için dua ediyorum bol bol.
Bekliyoruz haberlerini.[/QUOTE]Sagol canimm kan verdim 3 bucukta belli olacak bekliyorum
Ben geldmm koskoca bir negatifle [/QUOTE]Bekliyoruz haberlerini.
Ben geldmm koskoca bir negatifle [/QUOTE]Bekliyoruz haberlerini.
nasıl yaa negatif?? kaç çıktı canım[/QUOTE]Ben geldmm koskoca bir negatifle
Kısmet değilmiş canım üzülme[/QUOTE]Ben geldmm koskoca bir negatifle