Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlarr bende hala gelen giden yok en gec yarin olmam lazim ovulasyon testim biraz koyulasmis ama ilki kadar degilBugun bendede oluyo ya zaten bugunlerde olmamiz gerekiyor hakkimizda hayirlisi artik
Resimde isiktan dolayi biraz silik
Bende ayni durumdayım canim bakalim ne olacak ya kotu hissetmeye basladim kendimigazdurt: 38307491 .!.:Gunaydin kizlarr bende hala gelen giden yok en gec yarin olmam lazim ovulasyon testim biraz koyulasmis ama ilki kadar degil
Canim.benim.ov testi acik dimi ?Bende ayni durumdayım canim bakalim ne olacak ya kotu hissetmeye basladim kendimi
Canim.benim.ov testi acik dimi ?
Omcekine gore koyuysa yarin tekrar yap canim o zaman belli olurCanim.benim.ov testi acik dimi ?
Yarın bende gidicem canim sonucu yazalim haberleselimBugun yarin olmam lazim canim bekliyorumm amann en iyisi kan testi canim yarin yaptiricam hamile olacagimi sanmiyorum yani ovulasyona gore ama en azindan kafam rahatlar ;-)
Tamam canimYarın bende gidicem canim sonucu yazalim haberleselim
İnşallah hamilesindirrrrr :)Bugün yaptığım ovü testi de pozitif yarın kan testi yaptıracağım hayırlısı...
Bugün yaptığım ovü testi de pozitif yarın kan testi yaptıracağım hayırlısı...
Dün yaptim negatifti. Yarin kan testi yaptiracağim.Benim de aynen böyleydi, bence hamilesin. Gebelik testi yaptın mı idrarla
Valla bende anlamadim ki en iyisi kan testi artik idrarla yapilan testlere güvenim kalmadi.kızlaar akşam üzeri yine gebelik testi yaptım yine genatif yine negatif hayalet çizgi bile yok geç döllenme bu kadar geç mi belli olur
Aynenn silik cizgi gorurum belki diye gozlerim bozuluyordu az kalsinValla bende anlamadim ki en iyisi kan testi artik idrarla yapilan testlere güvenim kalmadi.