- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
canım yanlış yazmışım ya 15 ağstosta adetim o yüzden bu kdar geç yumurtlama olurmu diye sormuştum1 2 gün önce yumurtlama dönemini geçmiş olman gerekiyor.Oldu mu 2 gün önce agrı veya akıntı.
inşallah canım ya hep bi umut işte ikimizde güzel haberler veririz inşallahSeninki 6 gun kalmasina ragmen daha koyu benimkinden ay hado insallah. Umutlanmak istemiyorum ama neden olmasin
Aynen benimde aynı senin gibi su an testlerim canimAynen benimde oyle binonceki sayfada foto attim koyu cikiyo bakalim az kaldi. Bata 3 var
Eğer ki adet düzensizliği oluyorsa arada sırada evet normal Tabiki.Ovulasyon testi var mıydı unuttum bencanım yanlış yazmışım ya 15 ağstosta adetim o yüzden bu kdar geç yumurtlama olurmu diye sormuştum
Daha umut ar canım olur belkiBenik ovulasyon testi dunkunden daha silik. Adetimi bekliyorum artik
düzensizliğim hiç olmadı canım ama bilemiyorum işte önceki sayfada resmini paylaştım testlerinEğer ki adet düzensizliği oluyorsa arada sırada evet normal Tabiki.Ovulasyon testi var mıydı unuttum ben
Bakayım bidüzensizliğim hiç olmadı canım ama bilemiyorum işte önceki sayfada resmini paylaştım testlerin
Baktım Can'ım bugün yumurtlama günün sanırım.Silikleşmişdüzensizliğim hiç olmadı canım ama bilemiyorum işte önceki sayfada resmini paylaştım testlerin
Bu resimdeki test bugünün müKızlar benim yumurtlama günü kop koyu ovu testin çıktı bir sonraki gün çok siliktg bugün ki gayet net kırmızıya yakın ama silik di sizce nedir böyle bakın bu bugün yaptığım test
Sanki bugun demis. Ama net kirmizi degil de silik gibi geldi banaBu resimdeki test bugünün mü
Zaten en açık renk bu ki Ovulasyon testinde erkekler yapsa bile bu kadar çıkıyor renk.Lh her zaman bulunuyor çünkü vücuttaSanki bugun demis. Ama net kirmizi degil de silik gibi geldi bana
Ben ilk ovulasyon testinde ogrendim adetime 3 gun kala iki tane koyu kirmizi gordum sonra gebelik testi yaptim evde o da silik cikti yani dogruluk payi var lh hormonu yukseldigi icin gebelikte sanirim suan hamileyim kan degerim 119
suan evde degilm eve gecince yaparim tabiiOvulasyon testin varsa bugunde yapip atar misin. Bizede ve bu sayfaya girenlere ornek olur
Cok saol. Benim bu konunun 831. Sayfasinda var bi bakar misin 3 gun kala yaptigim testti. Sonrada bir daha foto yukleyemedim anlamadim :)suan evde degilm eve gecince yaparim tabii
Sende pcos mu vardi. Hormon degerlerini hatirliyomusnsuan evde degilm eve gecince yaparim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?