Ne var ne yok canim adet oldunmu benim bugun olacak gibi hissediyorum[/QUOT
iki aksamdir sadece aksamlari kasiklarim agriyo ayni adet olacakmisim gibi ama olamiyorum yaa :-(
Canimm gozun aydin allah sana bagislasin insallahKızlar benim bat günümde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı, ikinci çizgi ilkinden bile koyuydu. Biraz önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Bilginize
Hayırlı olsun çok sevindimmm inşallah benimde akıbetim aynı olurKızlar benim bat günümde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı, ikinci çizgi ilkinden bile koyuydu. Biraz önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Bilginize
Ayyy canimmm o kadar sevindim ki senin adinaKızlar benim bat günümde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı, ikinci çizgi ilkinden bile koyuydu. Biraz önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Bilginize
İnşallah canım inşallah sabırla bekleyelimAkasyaa duydun muu hemen aklima sen geldin valla :) insallah bizimde oyledir ya
Sanmiyorum canim ovulasyon testim tam koyu degil gbelik testim ise negatifgebe olabilir misin?hadi inşallah sökmez adetn
Gibi.Hayırlı olsun çok sevindimmm inşallah benimde akıbetim aynı olur
Normal canım. 1 saat yatmanda yeterli olur merak etme. Yalnız T çizgisi silikleşince de çalışmanızı tavsiye ederim.Kızlar iyi geceler yeni geldim :) 4 aydır deniyorum bebek yok.ovül testi dün ve bugün belirgin çidt çiGi cıktı.dün değil önceki gün denedin dün boş bugün denedim..ve bugün yatakta bi saat yatıp kalktım..kalkmasamıydım yarısı cıktı zaten bide iki gün üst üst belirgin çift çizgi normal mi :) lütefen yarıdm :)
Benim günüm geçmedi daha 2 gün var umutluyumSenin yazdıklarını da okudum, durumumuz aynı gibi. Bence sen de hamilesin, kaç gün geçti, benim 4gün geçti bgn. Biraz önce yaptım testi
Gibi.
Hosgeldin canimKızlar iyi geceler yeni geldim :) 4 aydır deniyorum bebek yok.ovül testi dün ve bugün belirgin çidt çiGi cıktı.dün değil önceki gün denedin dün boş bugün denedim..ve bugün yatakta bi saat yatıp kalktım..kalkmasamıydım yarısı cıktı zaten bide iki gün üst üst belirgin çift çizgi normal mi :) lütefen yarıdm :)
Gelmesin kırmızılar istemiyoruzkızlar ya ben bugün olacaktım günüm bu gündü ama olmadım meraktan çatlıcam test yapmak istemıorum
gelmesin tabi yaaaa göğüslerim balon gibi ve arada karrnım ağrıyor allahım inşş olmam ya test yapmaya korkuyorum resmenGelmesin kırmızılar istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?