Resim atabiliyosan at bakalım. Benimde test yapasim geldi. Ama silik çıkar daha var bu ay geç yumurtladım adetim 2 gün geç gelecek.[/QUOTE
Resim atmaya çalışıyorum ama boyutu fazla diyor deneyeceğim tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim atabiliyosan at bakalım. Benimde test yapasim geldi. Ama silik çıkar daha var bu ay geç yumurtladım adetim 2 gün geç gelecek.[/QUOTE
Resim atmaya çalışıyorum ama boyutu fazla diyor deneyeceğim tekrar
Resim atabiliyosan at bakalım. Benimde test yapasim geldi. Ama silik çıkar daha var bu ay geç yumurtladım adetim 2 gün geç gelecek.
Testin silik canım umudunu kaybetme inşallah koyulasir.Sonunda küçülterek ekledim
Evet silik ama dün de yapmıştım bugünkü biraz daha koyu silik olması da garip değil miTestin silik canım umudunu kaybetme inşallah koyulasir.
Adet yaklastikca beni de testlerimde bir koyuluk oluyor bu birkaç aylık tecrübem.ama bir anlam ifade etmiyor.açık silik yada daha koyu silik hep adetle sonuçlandı.Evet silik ama dün de yapmıştım bugünkü biraz daha koyu silik olması da garip değil mi
Adet yaklastikca beni de testlerimde bir koyuluk oluyor bu birkaç aylık tecrübem.ama bir anlam ifade etmiyor.açık silik yada daha koyu silik hep adetle sonuçlandı.
Canım sen hamilesin bence testin koyulasmis
evet canım ben de o başlıkları takip ediyordum
elimde bayagı ovu testi kalmıştı biraz daha bekleyim yapayım diyordum
dayanamadım yaptım gerçekten dogru çıktı
Kan testiyle netleştir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnşallah
Anladım demek ki adete yakın böyle çıkabiliyor ben de ilk kez adete yakın ovulasyon testi yaptım arastirdim ovulasyon testleri gebeliği de gösterebilirmis diye umitlendim hayırlısı olsun inşallah hepimiz icinAdet yaklastikca beni de testlerimde bir koyuluk oluyor bu birkaç aylık tecrübem.ama bir anlam ifade etmiyor.açık silik yada daha koyu silik hep adetle sonuçlandı.
Kan testiyle netleştir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canım gönlünü ferah tut. 1 gün daha beklicen. Bekleyemessen bugün ver kan.Kizlar yarin test gunum cok heycanliyim gercekten. Bana dua edin nolur. Pozitif ciksin yuzum gulsun insallah benim de ben de anne olayim insallah
İnşallah canım gönlünü ferah tut. 1 gün daha beklicen. Bekleyemessen bugün ver kan.
İnş bebeğin seninledir Rabbim nasip eder insCanim tup bebek oldugu icin doktorum 23 unde vereceksin dedi. O yuzden zaten buckadar moral bozmayim diye idrarda bile yapmiyorum
Aslinda niyeti bozmustum bugun hcg icin ama kendimi tuttum gidip cisimi yaptim artik yapamma zaten ilk idrarla oneriyorlar ya