- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
resim ekleyemedim kizlar ama cok silik pembe cizgi cikdi.guvendiyim markaydi gebelik olmadiginda kesinlikle golge bile cikmiyor.heyecanlandim baya :) bata 4gun var eger hamileysem gebeligimi dandik testde cikan hayalet cizgiyle suphelenip erken gebelik testiyle oyrenen biri olucamsizce nedir durumlar.1.2saat sonra da ovulasyon yapmayi dusunuyorum.ondada koyu cikarsa bu is tamamdir ))
pihtilasma sorunum yok canim.ilk gebeligimdede kullanmamisdim hic.2tane gebelik 1tane ovu yaptim ovu.ikiside ayni koyulikda cikdi.gebelikdede silik pembe cikdiAy çok sevindim :)
Canım ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi, gidip kan ver belki doktorun kan sulandırıcı başlar sana.
Bence artık ovulasyona bile gerek kalmadı.hamilesin hayırlı olsun bence ovulasyonu bırak kan vermeye gitresim ekleyemedim kizlar ama cok silik pembe cizgi cikdi.guvendiyim markaydi gebelik olmadiginda kesinlikle golge bile cikmiyor.heyecanlandim baya :) bata 4gun var eger hamileysem gebeligimi dandik testde cikan hayalet cizgiyle suphelenip erken gebelik testiyle oyrenen biri olucamsizce nedir durumlar.1.2saat sonra da ovulasyon yapmayi dusunuyorum.ondada koyu cikarsa bu is tamamdir ))
canim bizim batlar ayniydi dimi? hadi sende yapsana varsa cikarAy çok sevindim :)
Canım ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi, gidip kan ver belki doktorun kan sulandırıcı başlar sana.
adet olmazsam pazartesi vericem kan.kac tane test yapdim hepsinde cikdi soklardayaim ben adeti beklerken :)) insallah hamilelikdir.Rabbim hepimize en kisa zamanda bebisler versin canimBence artık ovulasyona bile gerek kalmadı.hamilesin hayırlı olsun bence ovulasyonu bırak kan vermeye git
ya hamilesiinn bence artik test yapmana gerek yok kan ile netlestir cok clk sevindimmm:)adet olmazsam pazartesi vericem kan.kac tane test yapdim hepsinde cikdi soklardayaim ben adeti beklerken :)) insallah hamilelikdir.Rabbim hepimize en kisa zamanda bebisler versin canim
Belki hamilesin hcg çok az idrarda var bu yüzden öyle çıkmış olabilir.adetin gectimi yarın ilk idrarda tekrarlaKizlar simdiye kadar uc tane test yaptim. Ilk yaptigim test bir ay onceydi tek cizgi cikmisti ve hic degismedi hala tek cizgi
Dun yaptigim testin ilk dklari tek cizgiydi iki saat sonra baktigimda silik pembe ikinci cizgi vardi. Bu sabah baktigimda da o silik pebme cizgi silik gri - silik koyu bordo olmustu.
Hadi test bekledi ondan oldu desek bir aydir bekleyen testim var onda hic bisi yok neden boyle oldu ki ?
Adetine 10 gün varsa teste çıkmaz. Ben adetin yakın zannettim bu testi dikkate almamasın. Evlilikte hormonal değişiklikler olabiliyormus.belki oyle biseydir.
Adetine 10 gün varsa teste çıkmaz. Ben adetin yakın zannettim bu testi dikkate almamasın. Evlilikte hormonal değişiklikler olabiliyormus.belki oyle biseydir.
canim bizim batlar ayniydi dimi? hadi sende yapsana varsa cikar
bence bukadar umutsuz olma canim bilemeyiz .bence test yapKuzucum umudum yok pek o yüzden bekliyorum test falan yapmam boşuna. Yarın falan olurum büyük ihtimalle.
İnşallah şans olsun sana canım, hep kalsın sonuna kadar :)takvim ekledim kizlar sans getirir insallah :) umarim kaldirmak zorunda kalmam
bence bukadar umutsuz olma canim bilemeyiz .bence test yap
Testin resmini atabilirsin.kızlar kimse yokmu adete bir hafta kala neden bidaha koyulaştıki bu
bidahamı yumurtlicam yoksa gebelik ihtimali varmı ay nolur bişey diiin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?