Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsllah bende bakalım bu ay artık neye umut bağlarım her ay bişey buluyorum.cok.cook sabirsizim.bide bugun itibarile gogus agrisi basladi hafiften kizim dogdukdan sonra hic adete yakin gogus agrisi cekmemisdim.umutlanmakda istemiyorum.bide karnima kramplar giriyor
canim bat ne zaman?benim son 5kaldiİnsllah bende bakalım bu ay artık neye umut bağlarım her ay bişey buluyorum.
10 gün var.ama umudum yok.niye bilmiyorum ama artık karamsar olmaya başladım. Nerdeyse 2.5 yıl olacakcanim bat ne zaman?benim son 5kaldi
gunaydin kizlar bugun gebelik testi yapdim ilk idrarda degildi.ilk 5dakikada hayalet ikinci cizgi cikdi.isiga tutdugumda bariz gorunuyor gibi.onceki testlerimde yokdu bu.bir umut oldu sanki.bide bu gece ruyamda test yapmisdim ondada cift cizgi cikmisdi.dunden beride gogus agrisi basladi bende
sonradan.cikmadiki canim ilk 5dakikada cikdi.inşallah hamilesindir canım sonradan cıkan çizgiler pek güvenilir olmuyor ama belli de olmaz kan versene
sonradan.cikmadiki canim ilk 5dakikada cikdi.
Gebelik testinde hayalet çizgi çıktıysa ovulasyon testinde koyu çıkması lazım bugün birde ovulasyon testi yap. Hayalet bile gördüysen bence hamilesin hadi inşallah.gunaydin kizlar bugun gebelik testi yapdim ilk idrarda degildi.ilk 5dakikada hayalet ikinci cizgi cikdi.isiga tutdugumda bariz gorunuyor gibi.onceki testlerimde yokdu bu.bir umut oldu sanki.bide bu gece ruyamda test yapmisdim ondada cift cizgi cikmisdi.dunden beride gogus agrisi basladi bende
tekrarladim canim 1saatlik idrarla aynisi cikdi :) cok heyecanliyimo zaman ihtimal var canım inşallah hamilesindir tekrarlasana testi
tekrarladim canim 1saatlik idrarla aynisi cikdi :) cok heyecanliyim
insallah canim :) yarin sabah ilk idrarla yapicam .o zaman belli olacak varmi yokmu diye.cok heyecanliyim..ya yoksa diyeçok sevindim canım bebiş geliyoo :)
Canım zannetmiyorum.ama emin olmak için test yap varsa çıkar zaten.aklında kalmaz en azından.Kızlar merhaba.öncelikle bebeklerine kavuşanlara hayırlı olsun.sağlıkla kucağınıza alın insallah.kızlar ben bu ay adet oldum.biteli bi kaç gün oldu.her zamankinden az oldu ve çabuk bitti.ama normal adet kanamasaydı azda olsa.bu ay hava degisimide oldu belki ondandir diyorum.ama bende aşırı halsizlik ve geçmeyen bi baş ağrısı var.hep aç gibiyim.ihtimal olabilirmi sizce ?
bende pek olacak diye düşünmüyorum ama umut işte.burada da okudum ilk ay adet olup sonra hamile kaldığını öğrenenleri falan.bende bir umut acaba dedim işte.eğer bu durumum devam ederse yaparım artık bi testCanım zannetmiyorum.ama emin olmak için test yap varsa çıkar zaten.aklında kalmaz en azından.
insallah canim :) yarin sabah ilk idrarla yapicam .o zaman belli olacak varmi yokmu diye.cok heyecanliyim..ya yoksa diye
Cnm insAllah hamilesindir heyecanka bekliyiruxzz:)tekrarladim canim 1saatlik idrarla aynisi cikdi :) cok heyecanliyim