- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence hamilelik testi yapin 1tane.cunki baya koyu cikmis testler.ustune gorme olabilir.ablamin oyle oldu suan 9haftalik hamile.son adete gore 5haftalij olmasi gerekiyordu ama 9haftalik cikdi bebekKizlar örnek olsun diye paylasiyorum...Ovu testlerini aksam yaptim yarım saat arayla... hatta birini 4,5 damla idrarla yaptim 1 saat sonrada Regli geldi normalde bat 19 agustos tu... gecen ay da ayni sekildeydi adete 1,2 gun kala koyu cikiyordu...demem o ki adete yakin koyu cikabiliyor..
Cok erken canım adete yakın tekrar denegunaydin kizlar.bata 7.8gun var ovulasyon testi yaptim silik cikti.erkenmi sizce?
kismetse ikinci bebis olacak ama ilki kadar heyecanliyim.bu ay zaman gecmiyor sanki.son adetim 26temmuzdu.bat 23.24olmali.erken.yaptim dimi?Cok erken canım adete yakın tekrar dene
Evet koyu çıkabiliyor. Ama hamileysen adete yakın t çizgisi daha koyu oluyor.Kizlar örnek olsun diye paylasiyorum...Ovu testlerini aksam yaptim yarım saat arayla... hatta birini 4,5 damla idrarla yaptim 1 saat sonrada Regli geldi normalde bat 19 agustos tu... gecen ay da ayni sekildeydi adete 1,2 gun kala koyu cikiyordu...demem o ki adete yakin koyu cikabiliyor..
Bende ikinci si için uğraşıyorum. Erken yaptın testini.kismetse ikinci bebis olacak ama ilki kadar heyecanliyim.bu ay zaman gecmiyor sanki.son adetim 26temmuzdu.bat 23.24olmali.erken.yaptim dimi?
Cnm bu ay ultrason çekilde sol yumurtalıkta milimetrik kistler varmış doktor görmedi sonucu henüz ama galiba Pko başlangıcı var... Normalde pkoda adet görmüyor çoğu yada geç geliyor ama benimki 5,6 gün kadar erken gelmiş oldu...Yani zannetmiyorum bebek olduğunu çünkü yoğunlaşmaya başladı adet..bence hamilelik testi yapin 1tane.cunki baya koyu cikmis testler.ustune gorme olabilir.ablamin oyle oldu suan 9haftalik hamile.son adete gore 5haftalij olmasi gerekiyordu ama 9haftalik cikdi bebek
Evet canım T daha koyu çıksaydı şüphelenirdim hemenEvet koyu çıkabiliyor. Ama hamileysen adete yakın t çizgisi daha koyu oluyor.
Hayır canım benim ama bendeki stres doktorumun bile dikkatini çekti çok gerginsin çok düşünüyorsun hiç bir sorun olmamasına rağmen neden olmuyo düşüncesini atman gerekiyor desede atamadım yani kafadan silmenin bi yolu varmı bilmiyorum ama geçen ay artık çıldırcak gibi oldum bu ayadan için tüp bebek yaptırcam diyodum kısa bi tatile gittik kafa dağıtmak için orda düşünmedim yani nasıl oldu bilmiyorum unuttum gebe kalma düşüncesini o ay kaldım şükürler olsun darısı sizlere olsun en kısa sürede inşallah kucağımız boş kalmasınPeki bisey soracagim ozel bisey uyguladinmi kur falan yoksa dogal sekildd mi oldu, stresin etkisi varmiymis sence
Canım benim durumlar nasıl merakediyorum güzel haberler ver inşallahBiraz önce yine yaptım böyle cıktı dunkinden daha koyu
Anladim. Cnm sagolasin bilgin icin insAllahh olur bizimde hayirlisi ile:=Hayır canım benim ama bendeki stres doktorumun bile dikkatini çekti çok gerginsin çok düşünüyorsun hiç bir sorun olmamasına rağmen neden olmuyo düşüncesini atman gerekiyor desede atamadım yani kafadan silmenin bi yolu varmı bilmiyorum ama geçen ay artık çıldırcak gibi oldum bu ayadan için tüp bebek yaptırcam diyodum kısa bi tatile gittik kafa dağıtmak için orda düşünmedim yani nasıl oldu bilmiyorum unuttum gebe kalma düşüncesini o ay kaldım şükürler olsun darısı sizlere olsun en kısa sürede inşallah kucağımız boş kalmasın
insallah en.kisa zamanda bebek haberini verirsin.bize canimCnm bu ay ultrason çekilde sol yumurtalıkta milimetrik kistler varmış doktor görmedi sonucu henüz ama galiba Pko başlangıcı var... Normalde pkoda adet görmüyor çoğu yada geç geliyor ama benimki 5,6 gün kadar erken gelmiş oldu...Yani zannetmiyorum bebek olduğunu çünkü yoğunlaşmaya başladı adet..
bencede erken ama sabretmek cok.zor hatta bugunde mi yapsam diye dusunuyorumBende ikinci si için uğraşıyorum. Erken yaptın testini.
Bu ay haber veremiyeceğim kesin İnşallah cnm İnşallahhhh en kısa zaman da tüm isteyenler evlat sahibi olur İnşallah...insallah en.kisa zamanda bebek haberini verirsin.bize canim
Erken canım sabret unut 1hafta Bebek düşüncesini inşallah gönlünce olurgunaydin kizlar bugun erken gebelik testi yaptim.negaatif cikdi.erkenmi sizce? regle 6gun var
dongumun 23gunundeyim erken yaptim dimi? 29.30gunde adet oluyorum en erken 28gundeErken canım sabret unut 1hafta Bebek düşüncesini inşallah gönlünce olur
Evet tatlım kesin sonuç için maalesef beklemek zorundasın biliyorum zor sabretmek ama sağlıklı bi sonuç için günün gelmesini bekle güzel haberlerini alırız inşallahdongumun 23gunundeyim erken yaptim dimi? 29.30gunde adet oluyorum en erken 28gunde