- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
bunla ugrasmaya gerek yok bence tatlim normal gebelik testindede cikar yumurtlamadan 13gun gecmis neredeyse)Merhaba kızlar ayın 30 unda yumurtladim çift çizgiyi gordum değerlendirdim. Takvime göre 16sinda adet olmam gerikiyor bugün ovulasyon testi yaptım siz ce hamilelik varmi
Canım adetine 4 gun var ovulasyon testi silik çıkmış silik çizgi birsey ifade etmiyor.ama adetine yakın koyulasirsa gebelik var demektir. 4 gun ovulasyonda çıkması için bile erken olabilir.allah gönlüne göre versin.Merhaba kızlar ayın 30 unda yumurtladim çift çizgiyi gordum değerlendirdim. Takvime göre 16sinda adet olmam gerikiyor bugün ovulasyon testi yaptım siz ce hamilelik varmi
Kızlar ne durumdasıniz.Sesiniz çıkmıyor. Yok mu müjdeli haberler.
Şükürler olsun hamileyim yazmaya fırsat bulamadım bu lh testinin gerçek olabilme ihtimalini bile düşünmezdim ama muzcizem geldi İnşallah sizinde gönlünüze göre olurMerhaba durumunuz ne oldu acaba ? Benimde silik çizgi var da merak ettim
Ay canım hayırlı olsun çok sevindim.Allah bebeğini korusun.Kızlar lh testlerinizi dikkata alın adete 5 gün kala yapmaya başladım ben her geçen gün koyulaştı en adetim 1 gün geçtikten sonra yaptım hamileyimmmmm şuan 5 haftalık bebişim şükürler olsun
Evet ilk gonderdigin testinde silikti. İnşallah bizde burdan hayırlı haberleri veririz.Kızlar lh testlerinizi dikkata alın adete 5 gün kala yapmaya başladım ben her geçen gün koyulaştı en adetim 1 gün geçtikten sonra yaptım hamileyimmmmm şuan 5 haftalık bebişim şükürler olsun
Aminnnnn canım benim allah gönlünüze göre versin bu yolda hepimizin imtihanını kısa tutsun 3 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz nasip bu zamandaymış darısı isteyen tüm anne adaylarınaEvet ilk gonderdigin testinde silikti. İnşallah bizde burdan hayırlı haberleri veririz.
Evet yumurtlamayla aynı koyuluga ulaşması gerekiyor yada biraz daha az koyulukbende bu yolla gebeliğini öğrenen bir arkadaşımızdan duydum
adet olmaya çok yakın bir zaman fazlaca koyu çıkması gerekiyor
Evet yumurtlamayla aynı koyuluga ulaşması gerekiyor yada biraz daha az koyuluk
Bana umut oldun bende 2 yıldır bekliyorum.Aminnnnn canım benim allah gönlünüze göre versin bu yolda hepimizin imtihanını kısa tutsun 3 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz nasip bu zamandaymış darısı isteyen tüm anne adaylarına
Allahım gönlüne göre versin canım benim en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorumBana umut oldun bende 2 yıldır bekliyorum.
Canım adetine 4 gun var ovulasyon testi silik çıkmış silik çizgi birsey ifade etmiyor.ama adetine yakın koyulasirsa gebelik var demektir. 4 gun ovulasyonda çıkması için bile erken olabilir.allah gönlüne göre versin.
CAnım benim benimde böyleydi inşallah seninde geliyo bebiş adet gününe ne kadar var ben 1 gün geçti yaptım öyle ögrendimBiraz önce yine yaptım böyle cıktı dunkinden daha koyu
CAnım benim benimde böyleydi inşallah seninde geliyo bebiş adet gününe ne kadar var ben 1 gün geçti yaptım
Bugün yarın olmam lazım dünden beri 2 damla kahve akıntım var kırmızıya dönüşmez insallah
Evet koyulasmis.benim geçen ay yaptığımda ikisi aynı koyulukta çıkmıştı.resim attım hatta bakabilirsin.sonraki gün tekrar silikleşti.oyüzden acele etme yarın tekrar yap inşallah dahada koyulasir. Bu test insanı umutlandiriyor ama koyuya doğru gitmesi.Biraz önce yine yaptım böyle cıktı dunkinden daha koyu
Canmm cok ssvindimm ya Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn :) burada bize umut oldunn insAllah helimiz yasariz bu sevincicanım benim dikkatli ol ağır işten kaçın madem 2 gün kalmış inşallah hayırlı haberlerini alırız benimde kahve akıntım oldu ilaç verdi doktor düşük olmaması için hayırlısıyla dünyaya getiririm inşallah tüm isteyene en kısa zamanda nasip olsun canım benim
Peki bisey soracagim ozel bisey uyguladinmi kur falan yoksa dogal sekildd mi oldu, stresin etkisi varmiymis sencecanım benim dikkatli ol ağır işten kaçın madem 2 gün kalmış inşallah hayırlı haberlerini alırız benimde kahve akıntım oldu ilaç verdi doktor düşük olmaması için hayırlısıyla dünyaya getiririm inşallah tüm isteyene en kısa zamanda nasip olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?