- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
Alındı canım maalesef çok geç fark ettiler iç kanama geçirdim ... Bir yıl olacak .. Amin inşallahBende de hep dış gebelik fobisi oldu canımneyse ki benim vücut kendi attı,çok geçmiş olsun ,inşallah bir an evvel Rabbim sana da nasip eder sağlıklı bi yavru ,ne Kadar Zaman geçti üstünden?tüplerinde sıkıntı olmamıştır inşallah
Allahım seni korumuş çok şükür ki,bebişin de olur inşallah tek tüple hamile kalan çok kadın var umarım sen de en yakın Zamanda onlardan biri olursunAlındı canım maalesef çok geç fark ettiler iç kanama geçirdim ... Bir yıl olacak .. Amin inşallah
Çok sağol gülüm inşallahAllahım seni korumuş çok şükür ki,bebişin de olur inşallah tek tüple hamile kalan çok kadın var umarım sen de en yakın Zamanda onlardan biri olursun
Allah razi olsun canimM meyremasin canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim
Cnm hayirli olsun burdan birinin hamile oldugunu duyunca insan kendi gibi sdviniyor cok cok sev indim :) Rabbim en yakin zamanda biz bekleyenlerde nasip etsin insAllah :)Allah razi olsun canim
Allah razi olsun canim ya. Amin amin insaallah Rabbim sizede en hayirli zamanda nasip etsinCnm hayirli olsun burdan birinin hamile oldugunu duyunca insan kendi gibi sdviniyor cok cok sev indim :) Rabbim en yakin zamanda biz bekleyenlerde nasip etsin insAllah :)
Canım hayırlı olsun.masallah.Kızlar 168 çıkmış dünkü değerim..
Cok tesekkur ederim canim.Canım hayırlı olsun.masallah.
bende geçtkiğimiz şubat ayında yaşadım rabbim düşmanıma vermesin zor bir süreçti iki günde bir kan ver haftada bir iki vajinal ultrason kürtaj sonrasında değer yine yükseldi ve en son bir doz iğne ile sona erdiİnan ki öyle bende hamile olduğumu öğrendim kesin bir şey var dedim içimden dış gebelik geçirdim gerçekten ondan suphelendim ve sonuç içimden geçenler başıma geldi .. Hatta kan vermeye bile gitmeyeceğim olursa altıncı haftayı tamamlayıp giderim zaten ondan önce bir şey yapamıyorlar.. Alttan muayene etseler beşinci haftada görülür hemen bhcg 1000 üzerinde olunca . Hatta benimki sağlıklı gebelik gibi iki katına çıktı
Alındı canım maalesef çok geç fark ettiler iç kanama geçirdim ... Bir yıl olacak .. Amin inşallah
Kızlar 168 çıkmış dünkü değerim..
Amin canm cok sağol Allah razi olsun.hayırlı olsun canım tebrik ederim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik ile yavrunu kucağında gösterir inşallah
Kızlar 168 çıkmış dünkü değerim..
Amin canim Allah razi olsun cumlemize insaallahHadi gözün aydın,bakıyorum sana zaten naptın diye merak etmiştim,sevindim,Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
2 gün öncesinde çıkıyor. Daha erken yaparsan hamileysen koyuya yakin çıkıyor.ama kesin olması için koyu çizgi şart.Merhaba
Ovulasyon testi ile gebelik öğrenmek istediğinizde bat gününde mi test yapıyorsunuz daha önce mi?
Canım inşallah hamilesin dir. Ama bu belirtiler bende hep yanıltıcı oldu. Hep acaba hamılemıyım deyip hüsrana uğradım. Vücudum bana hep oyun oynadı.inşallah sen yanilmassin.Kızlar merhaba adetime 3 gün var.bugün tuvalette peçete silince pembemsi ve kaygan bi akıntı vardı.vücudumda dün başlayan bir kaşıntı var.ama her yerimde.göğüslerimde dolgunluk var ama yanlardan dokunursam ağrı hissesiyorum.bide dün dusa girerken farkettim göğüs halkamın etrafını çevreleyen cizgiler koyu.daha önce göğüs uçlarından anlarim diye cok bakıyordum hic böyle koyu olmamıştı.belkide bu akıntı ve belirtiler adet belirtisibu ayda aslında çok umutlu degilim.çünkü dogru düzgün iliski olmadı,tamamen koyvermistim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?