- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elimde olmadan stres yapıyorum.sanki bebeğim olmayacak gibi düşünüyorum.moralim bozuluyor 3 ay önce gittim doktora.dediğin gibi vajina icine ultrasonla baktı.yumurtalıkların normal.rahim ici zarın temiz kalınlığı normal dedi bu kadar.folikasit bile vermedi.ben kendim alsam kullansam olurmuCanim kendine cok stres yapma bizde sen gibyiz ama bunu yapmamak lazim. Bende 8 aydir falan deniyorum olmadi. Doktora gittim henuz cok erken dedi sadec vajinal muayene yapti yumurtaliklara falan bakti rahimdedr yumurtalıktada sorun yok denemeye devam dedi. Folik asit verdi baska bisey yapmiyolar su kadar zamanda
Bu kesin mi bilmiyorum, böyle öğrenen de varmış fazlaca.. ama eğer kesinse neden hamilelik testi var diye sormadan edemiyorumben dün yaptım ovi testi ile gebelik öğrenmek için batım yarın ama çizgi hiç çıkmadı arkadaşlar
bu kesin bir sonuçmu silik çizgi bile yoktu
Ya al kullan bisey olacagini sanmiyom zaten doktoe sadece bebek isteyenlerin omcesinde kullanmasini oneriyoruz bi zarari yok folik asit al kullan dedi bana. Ama bende sen gibiyim kendi icimde yine olmayacak diyorum ama umut iste strese girerek bekliyoruzelimde olmadan stres yapıyorum.sanki bebeğim olmayacak gibi düşünüyorum.moralim bozuluyor 3 ay önce gittim doktora.dediğin gibi vajina icine ultrasonla baktı.yumurtalıkların normal.rahim ici zarın temiz kalınlığı normal dedi bu kadar.folikasit bile vermedi.ben kendim alsam kullansam olurmu
Erken oldugu icin cok bisey yapmak istemiyolar doktor bana tedavilere baslamak insanın dahada strese soktugu icin erkenden olmasi iyi olmaz. Biraz akisina birak rahat ol rahat dusun olur dedi. Olmazsa gel tekrar bakalim o zaman yapalım genis capli tetkitlerini dedielimde olmadan stres yapıyorum.sanki bebeğim olmayacak gibi düşünüyorum.moralim bozuluyor 3 ay önce gittim doktora.dediğin gibi vajina icine ultrasonla baktı.yumurtalıkların normal.rahim ici zarın temiz kalınlığı normal dedi bu kadar.folikasit bile vermedi.ben kendim alsam kullansam olurmu
folikasiti benim qblam hamile kalınca kullandi.illa kullanilacak diye bişeyde yok galiba.doktorada en azindan ben bir kere göründüm.eşim hiç görünmedi.ben oda görünsün istiyorum.eşimde evliligimiz 1yıl olsun gideriz diyo.peki dedimErken oldugu icin cok bisey yapmak istemiyolar doktor bana tedavilere baslamak insanın dahada strese soktugu icin erkenden olmasi iyi olmaz. Biraz akisina birak rahat ol rahat dusun olur dedi. Olmazsa gel tekrar bakalim o zaman yapalım genis capli tetkitlerini dedi
Benim bildiğim hamilelik planlıyorum dediğinde doktor folik asit başlıyor. Hamile kalınması halinde çocuğun iskelet sisteminin gelişmesinde çok önemliymiş. Ben geçen sene Haziran'da miyom ameliyatı oldum ondan sonra doktorum başladı şu ana kadar hamile kalmadım ama folik asiti de kesmedi.folikasiti benim qblam hamile kalınca kullandi.illa kullanilacak diye bişeyde yok galiba.doktorada en azindan ben bir kere göründüm.eşim hiç görünmedi.ben oda görünsün istiyorum.eşimde evliligimiz 1yıl olsun gideriz diyo.peki dedim
doktor bana yazmadi.artık ben kendim alır kullanırım.etrafımda kimse kullanmadığı icin bende cok önemsemedim açıkçası.hepsi hamile kalınca kullandiBenim bildiğim hamilelik planlıyorum dediğinde doktor folik asit başlıyor. Hamile kalınması halinde çocuğun iskelet sisteminin gelişmesinde çok önemliymiş. Ben geçen sene Haziran'da miyom ameliyatı oldum ondan sonra doktorum başladı şu ana kadar hamile kalmadım ama folik asiti de kesmedi.
Hamile kalmadan once kullanmak lazim diye biliyorum doktorda bana oyoe dedi hamileligi düşünmeye baslayinca kullam dedifolikasiti benim qblam hamile kalınca kullandi.illa kullanilacak diye bişeyde yok galiba.doktorada en azindan ben bir kere göründüm.eşim hiç görünmedi.ben oda görünsün istiyorum.eşimde evliligimiz 1yıl olsun gideriz diyo.peki dedim
Canim sen baya tecrubelisin bu konuda ama bence ovu baya koyu imut var derim, sonucta idrara gecmemis olmasi normal hcg de bisey yok ya.
Ve insllah hamilesindir ya cok sevinirim senin icinde :) guzel haberlerini bekliyoruzKızlar adetime 2 gün kaldı bugün hem ovulasyon hemde gebelik testi yaptım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 2025295
Ya inşallah ama testi bu şekilde çıkıp bir sonraki gün siliklesenleri biliyorum.yarinda yapacam eğer koyu çıkarsa ozman olabilir derim. Bakalım yarın yazarım tekrar sonucu.Ve insllah hamilesindir ya cok sevinirim senin icinde :) guzel haberlerini bekliyoruz
Yaa neden peki oyle koyilasiyor acaba yaa. Ama adet olmadan umitte kesilmiyoTahmin ettiğim gibi test silikleşti