- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Ayın 8 inde koyu çizgi 9 unda silik çizgi gördümCanım merhaba belirtilerin gebelik belirtisi .ovülasyon yaptığına göre hangi gün yumurtladın?
Bazen idrar testinde gözükmeyebilirmiş. Bekle bakalım 2 3 güne olmazsan yine test yappAyın 8 inde koyu çizgi 9 unda silik çizgi gördüm
Aynen canım zaten yapacak bişey yok inş olmuştur hayırlısıBazen idrar testinde gözükmeyebilirmiş. Bekle bakalım 2 3 güne olmazsan yine test yapp
Merhaba. Hayirli olsun bebişin inşallah sağlikla kucağina alirsin ve darisi hepimizin başina Bizlere gebelik belirtilerini anlatır misin canim, farkli deneyimlere ihtiyacimiz var ? Ovülasyon testini adete yakin mi yapmk gerekir hamilelik için öncesinde çikmaz mi ?
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah.İğne batması gibi kasık ağrılarım oldu belime ve bacağıma vuruyodu ağrısı. Göğüslerim acıyo bide afedersin aşırı gazım var.şuanlık bu kadar. İnan onun hakkında bi fikrim yok konuyu gördüm bi deneyim dedim meraktan. Zaten ovülasyon sayesinde hamile kaldım. Çok geç yumurtladım. Yumurtladığımn 10.gününde testte pozitif çıktıMerhaba. Hayirli olsun bebişin inşallah sağlikla kucağina alirsin ve darisi hepimizin başina Bizlere gebelik belirtilerini anlatır misin canim, farkli deneyimlere ihtiyacimiz var ? Ovülasyon testini adete yakin mi yapmk gerekir hamilelik için öncesinde çikmaz mi ?
Aynı belirtiler bende de var ama yine de hamile gübi hissetmiyorum umudum yokTeşekkür ederim darısı başınıza inşallah.İğne batması gibi kasık ağrılarım oldu belime ve bacağıma vuruyodu ağrısı. Göğüslerim acıyo bide afedersin aşırı gazım var.şuanlık bu kadar. İnan onun hakkında bi fikrim yok konuyu gördüm bi deneyim dedim meraktan. Zaten ovülasyon sayesinde hamile kaldım. Çok geç yumurtladım. Yumurtladığımn 10.gününde testte pozitif çıktı
Hamile olmadığım zamanlardada bu tarz şeyler hissediyodum. Stresli olma rahat ol canım ilk ayın dahaAynı belirtiler bende de var ama yine de hamile gübi hissetmiyorum umudum yok
cnm naptın testi hic tekrarladınmı?Ya evet bende buradan hamile haberlerini alınca çok seviniyorum :)) bende neler neler denedim kür olarak :)) çörek otu bal tarçın 3 ay kullandım adetimi düzenledi çok şükür , hayıt tohumunu deniyorum 2 aydır bu ay bi de arı sütü bal polen karışımı aldım onu yiyorum sabahları, elma yağı kullandım falan bakalım Rabbim hangisini vesile edecek :)) inşaAllah hamileyimdir de buradan güzel haberlerimi paylaşırım sizinle
cnm naptın testi hic tekrarladınmı?
Kac gün gecmisti cnmYok canım tekrarlamadım ovulasyon testim kalmadı :)) erken gebelik testim var yarın sabah yapsam mı diyorum çıkar mı sence varsa bebiş
Nasıl yükleyebilirsin bilmiyorum ama testlerini merak ettim. 6 gün önceden dediğin gibi koyu cikmasina şaşırdım.Merhaba bayanlar bnm de adete 6 gün var ovu testkerim yumurtlama zamanlarından daha koyu yüklemeye calisiyorum dosya boyutu büyük diyo yardımcı olurmusunuz litfen
Bnde şaşkınım zaten 16 aydır olmuyo bu ay ne ovu testi nede siteye girektim ama dayanamadım yaptım koyu çıkınca ümitlendim biraz sizlere sormak istedimNasıl yükleyebilirsin bilmiyorum ama testlerini merak ettim. 6 gün önceden dediğin gibi koyu cikmasina şaşırdım.
Canim dosya büyük geliyo gir resimi ekran görüntüsü yap öyle ekleBnde şaşkınım zaten 16 aydır olmuyo bu ay ne ovu testi nede siteye girektim ama dayanamadım yaptım koyu çıkınca ümitlendim biraz sizlere sormak istedim
Bnm iki gün kala böyle cikmisti sonuc adet oldum o yuzden bence gebelik testi yap sabah idrarinla lh yükseliyosa hcgde yükselmistrEki Görüntüle 1985984 yükledim sonunda yorumları bekliyorum kizlar
Ama canm daha 6 gün var adete yani yarın 5 gun olcak varsa da cikicagini sanmiyorumBnm iki gün kala böyle cikmisti sonuc adet oldum o yuzden bence gebelik testi yap sabah idrarinla lh yükseliyosa hcgde yükselmistr
ben hic dayanamiyorum ondan senide gaza getirmeyim bi kac gün daha bekle o zaman insalllah vardir :))Ama canm daha 6 gün var adete yani yarın 5 gun olcak varsa da cikicagini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?