- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
Var canım belirtilerim . Mesela belim çok ağrıyor eğilirken vs . Su gibi krem beyaz akıntım vardı 1 haftadır günlük pet kullanıyorum o derece . Kasıklarımda ara ara sızı oluyor hatta ben ayaklarımı üşüttüm diye düşünüyordum . Afedersin idrar rengi çok koyu ve kokulu . Göğüslerimde çok değişiklik yok sadece uçlarına dokununca sızlıyor hafif . Çok uykum var 1 haftadır erkenden uyuyorum ve sabah uyanamıyorum göz kapaklarım düşüyor uykudan . Ben bunları yaşadım hala da yaşıyorum cnm . Bugün biraz bulantı oldu yemek istemedi canım . Senin var mı belirti ???Kumrusumru canım senın hiç belirtin oldu mu ?
Aynen cnm benim de göğüs ucum sadece dokununca ağrıyor fazla değil yaniYa benım söyle benımde kasıklarım ve belim aynı eğilirken ağrıyo düne kadar akıntım vardı akıntım kesildi. Bide göğüslerim cok ağrırdı bu ay ne ağrı var ne başka bişe sadece sağ göğsümün ucu cok hafif ağrıyo
Canim hayırlı olsun bende bugün ovulasyon yaptım senin çizgilere yakın çıktı inşallah hamileyimdir bata 4gun varBu arada ben şimdi yine örnek olsun diye ovülasyon yaptım şimdi bata 4 gün var .demek ki kıpkırmızı çıkmasına gerek yok hamileyim ve silik göründüğü üzere ovülasyon
sağol cnm aminn inş güzel haberinizi verirsiniz.Canim hayırlı olsun bende bugün ovulasyon yaptım senin çizgilere yakın çıktı inşallah hamileyimdir bata 4gun var
Aynen aynen ☺ bu akşam bi daha test yapcam bakalımAynen cnm benim de göğüs ucum sadece dokununca ağrıyor fazla değil yani
Biraz daha koyu olması gerekıyo tatlımKizlar bende bugun ovulasyon testine basladin adet tarihim 7ocakti testi yaptim ve bu sonucla karsilastim tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilirlermi
Eki Görüntüle 1940348
Cokkk tesekkur ederim kuzum benim allah razi olsunBiraz daha koyu olması gerekıyo tatlım
Bak böyle olması gerekıyo sen gene koyu görürsen bize at fotosunu ben benımkını atım sanaCokkk tesekkur ederim kuzum benim allah razi olsun
Aaa evett maşallah senin ki bayâgi kizarik benim daha 10.gunum ondan belkide siliktir 28gunde bir adet goruyorum.7aydir bebis icin ugrasiyoruz rabbim isteyen herkesn kucagini bos birakmasnBak böyle olması gerekıyo sen gene koyu görürsen bize at fotosunu ben benımkını atım sana
Hayırlısı allahtan tatlım sıkma canını[/QUOTE amenna hayirlisi bakalim
Canım sen hasta oldun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?