- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
Canım bu arada bişe dicem bende adetime 9 gün kalımı ovulasyon testi yapmıştım iki gün üst üste cizgiler kopkoyu idi sonra silikleşti idrar adetim 1 hün geçti bugun test yaptım ama negatif sanırım cok cok silik bi çizgi görüyorum ama hayali sanırım psikilojojik ☺bak burayada yüklüyo. Bakalım siz görevileekmisiniz
Amin canım darısı sana olsun sağlıkla inşallah .Amin canım benım Amin inşallah demekki bi kaç gün önce yerleşmiş bebişin sana :) rabbim kucagınıza almayı nasıp etsin inşallahhh
Bu gebelik testi miiii??? Gebelik ise ben çizgiyi gördüm çok ince.Canım bu arada bişe dicem bende adetime 9 gün kalımı ovulasyon testi yapmıştım iki gün üst üste cizgiler kopkoyu idi sonra silikleşti idrar adetim 1 hün geçti bugun test yaptım ama negatif sanırım cok cok silik bi çizgi görüyorum ama hayali sanırım psikilojojik ☺bak burayada yüklüyo. Bakalım siz görevileekmisiniz
Ayyyyyy canımmmm hamilesinnnn. Tebrik ederim . Bugün çok güzel bir gün . Sende kan ver ben ince çizgiyi gördümmmmm. Sağlıkla kucağımıza alalımEvet canım gebelik testi evet cok ince fotodan bile belli oluyosa var dimi ya
Senin bata kaç gün kaldı benim 4 gün var . Aynen canım aynı zamanlara denk geliyor . Kan testi yaptırınca hemen yaz sonucunu . İnşallah sağlıkkla kucağımıza alalım Allahım :)Ay inşallah canım inşallah ☺☺☺ iki gün daha bekleyıp kan testi vericem inşallah bugun burda acık olan bi hastane yok malesefyarında olmazsam salı günü sabah veririm yarın akşamda bi test yapcam idrar :) eğer gerçekten varsa senle doğumlarımız aynı güne denk gelıyo heralde :)
Ya silik aslında ama belli de olmaz . Belki gebelik pozitif çıkar . İnşallah hadi hayırlısı .Cnm şimdi yukluyebildim pek umudum yok adet olcak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?