Adetine kaç gün var canım ?Merhabalar. Yeni katıldım aranıza. Benim ovülasyon testimde resimdeki gibi çıktı. Bütün yazıları okudum o kadar umutlandım ki inşallah gönlümüze göre olur herşey. Sizce gebelik durumu var mıdır?
Sen bence hamilesin cnm ins darisi bizim basimizaMerhabalar. Yeni katıldım aranıza. Benim ovülasyon testimde resimdeki gibi çıktı. Bütün yazıları okudum o kadar umutlandım ki inşallah gönlümüze göre olur herşey. Sizce gebelik durumu var mıdır?
İnşallahhhh. Hepimize Allah gönlümüze göre versin. Ama iki çizgi olması ve t çizgisinin çok koyu olması hamileliğe yorulur değiş miSen bence hamilesin cnm ins darisi bizim basimiza
Cnm hayirli olsun bebegin bende de yumurtaliklar yavas gelismiyor gecen ay normal ilacsiz yumurta takibi yapti dr yumurtaluklar gelismedi hic bu ay 8 ocakta adet oldum ve ilacli tedaviye basladim pazartesi adetimin 9. Gunuydu 3 tane guzel yumurtan var dedi bakalim persembe gene gel dedi sanirim catlama iynesi verecek ins bu ay tutar rabbim utanditmasin kurvan oldugum yuzumuze baksin melegim gelsin artikBen 2 ay kadar önce doktora gittim yumurtalık tembelliği var bebeğin hemen olmaz dedi hevesim kırıldı açıkcası. Sonra inofolic aldım kullanmaya başladım pcos u tedavi ediyormuş. Sonra hayır tohumu içmeye başladım çift çizgiyi gördükten sonra 3 gece denedik sonra dua nasip oldu çok şükür rabbim herkese nasip etsin.bu forumları çok okudum hamile kalınca bende tecrübelerimi yazacağım diyordum işine yarayanlar olur inşallah
Formu nerdeyse bastan sona okudum cnm senin gibi olupta hamile kalan cok yani sonucu pozitif olan cok ina mevlam guzel haberler almayi nasip etsin cnm benimİnşallahhhh. Hepimize Allah gönlümüze göre versin. Ama iki çizgi olması ve t çizgisinin çok koyu olması hamileliğe yorulur değiş mi
Yaaa inşallah . Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin . Herkesin duaları kabul olsun . Birbirimizin için dualar edelim. Ben hepiniz için duacı olacağımBak cnm bu arkadas hamile senin gibiydi ins sende hamilesindir
Saol cnm sende allahin izniyle güzel haberle geleceksin bak gor arkadasimYaaa inşallah . Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin . Herkesin duaları kabul olsun . Birbirimizin için dualar edelim. Ben hepiniz için duacı olacağım
Canm hayrli olsun ben adet oldum dualarnds unutmaCanımmm ben hamileyimmmmmm benim ovülasyonlar dığru göstermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?