- 12 Ağustos 2016
- 274
- 494
- 33
Sabrın sonu selamet bak inşallah kucağına da alırsınMerhaba kızlar 3 gün önce hamile olduğumu ovulasyon testi ile öğrendim.
5 yıllık evliyiz, ilk günden beri bebek istiyoruz. Tüp bebek denemeleri, aşılama, tedaviler hep olumsuz sonuçlandı. Bir yıl önce çocuk esirgeme kurumuna başvurduk, bi daha tedavi olmayı da hiç düşünmedik. Bu ay sadece bir kere ilişki oldu, zatürreydim antibiyotik, iğne Allah ne verdiyse kullandım. Adet tarihim geçti ama kırmızıları görmeyince ilaçlar yüzünden olduğunu düşündüm.
Sonra akıntı içinde lekelenmeler, damla damla kan olduğunu görünce tuhaf bir şey olduğunu düşündüm. Evde eskilerden kalan ovulasyon testini kullandım iki çizgide anında belirdi hatta t daha kalındı. Hemen eczaneye gittim gebelik testi aldım yine anında iki kalın çift çizgi.
Ben o çizgileri görmek için ne çok bekledim. Tamamen umudumu kaybetmişken, kurumdan gelecek bebeğimize odaklanmışken üstelik bir ayda tek ilişkiyle nasıl oldu anlamadım. Bir sürü test aldım sıkıldıkça kullanıyorum manyak gibi :) acile gittik hemen kese daha oluşmamış, kan değerlerim de 700 çıktı. Bugün yeniden kan verdim inşallah katlanmıştır değerler.
Kanamam ara ara oluyor kızlar. Umarım bizi terk etmez bebeğimiz. Allah isteyen herkese nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin :))
Sabrın sonu selamet bak inşallah kucağına da alırsın
gözünaydın:) demekki kafayı rahatlatlatmak lazım buna inanır oldum artık ..tekrardan tebrikler darısı bizlere inş.Çok teşekkür ederim :)) sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Tebrik ederim canm Allah kucağına almayı nasıp etsinMerhaba kızlar 3 gün önce hamile olduğumu ovulasyon testi ile öğrendim.
5 yıllık evliyiz, ilk günden beri bebek istiyoruz. Tüp bebek denemeleri, aşılama, tedaviler hep olumsuz sonuçlandı. Bir yıl önce çocuk esirgeme kurumuna başvurduk, bi daha tedavi olmayı da hiç düşünmedik. Bu ay sadece bir kere ilişki oldu, zatürreydim antibiyotik, iğne Allah ne verdiyse kullandım. Adet tarihim geçti ama kırmızıları görmeyince ilaçlar yüzünden olduğunu düşündüm.
Sonra akıntı içinde lekelenmeler, damla damla kan olduğunu görünce tuhaf bir şey olduğunu düşündüm. Evde eskilerden kalan ovulasyon testini kullandım iki çizgide anında belirdi hatta t daha kalındı. Hemen eczaneye gittim gebelik testi aldım yine anında iki kalın çift çizgi.
Ben o çizgileri görmek için ne çok bekledim. Tamamen umudumu kaybetmişken, kurumdan gelecek bebeğimize odaklanmışken üstelik bir ayda tek ilişkiyle nasıl oldu anlamadım. Bir sürü test aldım sıkıldıkça kullanıyorum manyak gibi :) acile gittik hemen kese daha oluşmamış, kan değerlerim de 700 çıktı. Bugün yeniden kan verdim inşallah katlanmıştır değerler.
Kanamam ara ara oluyor kızlar. Umarım bizi terk etmez bebeğimiz. Allah isteyen herkese nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin :))
Degerlendr bence canm koyu duruyo adetinn kacnci günü[/QUOTE]Degerlendrceklerdr na can, post: 48830756, member: 749235"]Kızlar bugün yaptım bu ovulasyon testini sizce bigün yumurtlama günüm mü değerlendirmeliym bugünü daha önce hiç yapmadım da bilmiorm yardımcı olurmusumuz? Acil
Degerlendr bence canm koyu duruyo adetinn kacnci günü
Tebrikk ederim, hayırlı ugurlu olsunMerhaba kızlar 3 gün önce hamile olduğumu ovulasyon testi ile öğrendim.
Resim at canm bi degerlendirelmZeeneepp .!.:Merhabalar yumurta takibi yapıyorum ve çatlama olalı 21 gün oldu hala adet yok. 15. Günde kan testi yaptım negatif. Sizce umut var mı. Ovulasyon mikroskobu kullanıyorum ve su an ovulasyon varmıs gibi gozukuyo
Sıkıtı şu benimki mikroskop görüntü gönderemiyorum ama resimdeki egrelti otu görünümü varResim at canm bi degerlendirelm
Canm koyuluk hicde fena değil iki gün sonra tekrarlaMerhaba kızlar. Demin burayı okuyodum. Ben de bir yapayım şu ovulasyon testini dedim. Bat'a 3 gün var. Sizce gebelik var mı? Yorumlarınız nedir?
Bunu anlamadım canm bu nasıl test ben kullanmadim hic[/QUOTE][QUOTanlamadım canm epp, post: 48848470, member: 784205"]Sıkıtı şu benimki mikroskop görüntü gönderemiyorum ama resimdeki egrelti otu görünümü var
Şimdi şöyle oluyo benim ovulasyon testim tükürükten sınırsız kullanımlı bi mikroskop tükürük sürüyosun sonra 3 görüntü olursa anlıyorsun ki ovülasyon var ama ole catallı goruntu yoksa ovulasyon da yok. Kullanımı sınırsız oldugu için çok iyi[/QUOTE]GerçektenTE="Zeeneepp, post: 48854321, member: 784205"]Bunu anlamadım canm bu nasıl test ben kullanmadim hic
Amin inşallah. Ben artık anlam veremıyorum. Annem surekli katkı maddeli seyler tüketmekten bilgisayarla kucagımızda oturmaktan ve stresten olmadıgını soyluyor. Cevremde bakıyorum pat diye olan bir sürü insan var o zaman diyorum ki onlar yapmıyo mu. Of of cok zormus bilseydim evlenince hiç korunmazdım 1 sene bosa gittiBende oyee ne yazıkki yumurta çok ama fazla gelişmiyor bugün rahden parça alındı incelenecek herşey yolunda olmasına rağmen tüp bebek tutmuuyo sebebi arastrlcak rabbm yolmzu açık etsn insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?