Doktor değilim ama adet dönemlerin -özellikle 2. gün yoğun kanamam olur. İlk gün bazen kahverengi lekelenme olmakla birlikte az kanamam olur. O yüzden genelde az kanamam olan günü ilk gün sayarım. Lekelenmeyi hesaba katmam.
Ancak bu ay garip şeyler oluyor döngümde =( 28 inde adet olmam gerekiyordu, 2 gündür başta hafif pembemsi, sonra koyulaşan lekelenmeler geliyor. Tam hah işte adet oluyorum dedim bu sabah, yanıma ped vs götürdüm ofiste, birden kesildi, yine çok az lekelenmeye döndü. Belki de bu ay geç yumurtladığımdan henüz adet olamıyorum ama bu lekelenmeler hiç bu kadar uzun sürmezdi, en fazla bir gün. Sonrasından hemen adet olurdum. Üç gündür akşamları hafif ateşlenme de var. Sanki bir şeyler yolunda gitmiyor. Adet dönemi öncesi ve adet günü karnımda adet sancıları da olurdu, onlar da yok. Sanki hiç adet olmayacak gibiyim. Sadece göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet var. Sanırım bu ay stres kaynaklı bir düzensizlik yaşıyorum. Vee artık adet olmak istiyorum. Stresten düzenli olan adetlerim de düzensizleşmeye başladı ilk kez. =(