Valla ilginç canım oluyor demekki böyle şeyler baksana bide bende PKO var belki onla ilgilidir bakalım bu ay ne olacak Allah hayırlısını nasip etsin hepimizecanım benimde öyle olmuştu.adetime 5 gün kala falan yapmaya ovl testi yapmıştım ikinci çizgi çok koyu renkteydi bende ümitlenmiştim hamileyim diye.ama bende ovulasyon testi ile hamileliği öğrenmek ters tepti
ayy hamilesin tebrik ederim :))))))Tekrar gebelik yaptım alttaki çıktı
ayy hamilesin tebrik ederim :))))))Tekrar gebelik yaptım alttaki çıktı
tabi canım herkeste aynı sonucu vermiyor.çıkanlar da var çıkmayanlarda.ben o çıkmayanlar tarafındayım maalesef
Valla ilginç canım oluyor demekki böyle şeyler baksana bide bende PKO var belki onla ilgilidir bakalım bu ay ne olacak Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Lh testine çok ümit bağlama canım bence bat gününde hcg yap erken yapma bat ta olmazsan ertesi sabah yaparsınBat'2 gun kaldi ve ovulasyon testinin t cizgisi c den daha koyu.2 gun once gebelik testi yapmistim ama negatifti.adeti mi beklsem acaba yoksa gebelik testi alip yarin da onu mu uygulasam
PEKİ ÖYLE YAPAYIM. ÜMİTLENMEK İSTİYORUM AMA HİÇ BİR BELİRTİ DE YOK.Lh testine çok ümit bağlama canım bence bat gününde hcg yap erken yapma bat ta olmazsan ertesi sabah yaparsın
adetine kaç gün var canım ?AZ ÖNCEKİ OVULASYON TESTİM.NASIL?
Yarin.son gun bugunadetine kaç gün var canım ?
Ins.is cikisi saglik ocagina gidip bi kan testi yaptirayim.yarini bekleyemeyecegim.Baya pozitif inşaAllah vardır bebiş :)
Tebrikler canım çokk sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllah :) darısı başıma bende ekimde hayırlısıyla görürüm inşaAllah çift çizgiyi :)kızlar HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
İNŞ. DARISI HERKESE...3. ÇOCUĞUM OLACAK İNŞ. AMA İLKİ GİBİ HEYECANLANDIM...Tebrikler canım çokk sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllah :) darısı başıma bende ekimde hayırlısıyla görürüm inşaAllah çift çizgiyi :)
Ne güzel MaşaAllah Allah bağışlasın evlatlarınızıİNŞ. DARISI HERKESE...3. ÇOCUĞUM OLACAK İNŞ. AMA İLKİ GİBİ HEYECANLANDIM...
ayyy çok sevindim canım yaa tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsinkızlar HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ne mutlu canm sana rabbm ucncu kez bu Mutluluğu sana yaşatmış inşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin ne olur bizlere de çok dua et Biz daha bir kez bile bu duyguyu yaşayamadık Rabbim hepimizi sevindirsinİNŞ. DARISI HERKESE...3. ÇOCUĞUM OLACAK İNŞ. AMA İLKİ GİBİ HEYECANLANDIM...
amin inş. allah size de en yakın bir zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin. Rabbim sen büyüksün Doğmamış ve doğrulmamış olan Sensin.herkese, tüm annelere doğum (evlat) nasip eyle..(amin)Ne mutlu canm sana rabbm ucncu kez bu Mutluluğu sana yaşatmış inşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin ne olur bizlere de çok dua et Biz daha bir kez bile bu duyguyu yaşayamadık Rabbim hepimizi sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?