- 29 Şubat 2016
- 189
- 51
- 13
- 29
Canim inşallah hamilesindirMerhaba kızlar benim reglime 3 gün kaldı daha önceki günler Ovulasyon testim hep negatifti ama üç gün üst üste koyu çıkıyor yane çift çizgi neden olabilir acaba ve saydam şekilde akıntım çok anlamadım
Canım keşke ama bilmiyorum vallahi bende PKO da var Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısı herşeyinCanim inşallah hamilesindir
Merhaba bende pko yum ve benimde boyle ve 4 gün var adetime kopkoyu cikti bgn gene yaptm adet oldunuz mu haber verrmisinz banadaCanım keşke ama bilmiyorum vallahi bende PKO da var Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısı herşeyinçok teşekkürler
Canım benim iki gün var daha adete ve düzensizde adetim Pko dan dolayı bilmiyorum valla bende bugünde koyu yine anlayamadım umarım senin içinde hayırlısı olur ve hamilesindir inşallahMerhaba bende pko yum ve benimde boyle ve 4 gün var adetime kopkoyu cikti bgn gene yaptm adet oldunuz mu haber verrmisinz banada
Canım noldu son sonuç ne?Canım benim iki gün var daha adete ve düzensizde adetim Pko dan dolayı bilmiyorum valla bende bugünde koyu yine anlayamadım umarım senin içinde hayırlısı olur ve hamilesindir inşallah
keşke 12.gün falan yapmaya başlasaydın belki de daha erken oldu yumurtlaman.diğer aylarda da kullanmış mıydın ovl testi ? yada yumurtlamanın olduğu günleri test yapmadan kendin anlayabiliyor musun ?Arkadaşlar merhaba bir sorum var, normalde 29-30 günde bir adet olıyorm ve 14. Gün lh pik yapıyor. Bu ay 14. Günden itibaren test yapmaya başladım kontrol çizgisi diğer çizgiye yakın koyulukda ma bir türlü aynı koyulukta olmuyor ve üçgündür böyle başına böyle birşey gelen varmı
Canım valla ben regl oldum bugün bittiCanım noldu son sonuç ne?
yada test öncesi sıvı alımına falan dikkat etmemiş olabilirsin.öyle bir sorun olduğunu sanmam.yapmaya devam et belki bu ay daha geç yuımurtlama da olabilirKullamıştım lh pik yaptığında hemen iki çizgide koyulaşıyordu,ama ovulasyonu kaçırdığımı varsaysal neden bukadar koyu çıkıyot iki çizgi çok hafif fark var acaba bu ay yumurta tembelliği felan mi oldu ki
canım benimde öyle olmuştu.adetime 5 gün kala falan yapmaya ovl testi yapmıştım ikinci çizgi çok koyu renkteydi bende ümitlenmiştim hamileyim diye.ama bende ovulasyon testi ile hamileliği öğrenmek ters teptiCanım valla ben regl oldum bugün bittianlamadım bu Ovulasyon testlerini son 7 gün hep kıpkırmızı çıkmıştı
Ay inş ya hep olmamasına alışmışım inanamıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş kanda görmeden inanamayacağım sanırımHamilesin canım hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?