- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Valla canm net gözle bakmakla bir değil ama sanki var gibi ikinci çizgi sabah ilk idrarla bidaha ysp yükle buraya da hadi insallh vardr[/QUOTE]Valla ="Busra9288, post: 46486259, member: 751487"]Kızlar 24ncu gunumdeyim 30-35 arası adet oluyorum. Biliyorum çok erken ama dayanamayıp test yapıyorum bi bakar mısınız adete 8-10 gün var
Ben hayalet silik bi çizgi görüyorum ama psikolojik mi acaba
Bu da bugün sabahki testim canım yok gibi sanki[/QUOTE]Valla canm net gözle bakmakla bir değil ama sanki var gibi ikinci çizgi sabah ilk idrarla bidaha ysp yükle buraya da hadi insallh vardr
Canm bu yanma dedgn nasıl oluyo adet ağrısı gibi karnn agriyip yanarak böyle beline böbrek tarafinami vuruyodu benmde öyle bi agrm var yanarak agriyo sağ tarafa adet oldm olacmm gibi karnm agriyo geciyoAybilemdedgm nasıl ost: 46485156 .!.:2 gün de 24 artmış 3 haftalik hamile yım arkadaş lar kesinlikle ovuluasyon testi doğru cvp veriyo yumurtlama dan 6 gün sonra ovuluasyon testi çift çizgi çıkıyordu bide sol kası gım da sancı yanma batma oluyodu
Çokta umut olmuştur senin için pozitifi görünce üzüldüm canımKızlar ne alemdesiniz ben Kırmızıyı gördüm bu ay malesef bide ovu testlerim hep pozitifti guvenmemek gerekmisbir sürü de test yaptim valla gitti paraciklar
Malesef valla bayada heveslenmistim ama kısmet ne yapalım artık daha test yapmayacağım sanki millet testle mi gebe kalıyorÇokta umut olmuştur senin için pozitifi görünce üzüldüm canım
Benimde bu ay çalışmalar düzenli oldu amA nasip değilmiş kırmızılar gelmek üzere benimde
Aynen canım bende de gitti paracıklar bir sürü test harcadım adet oldumKızlar ne alemdesiniz ben Kırmızıyı gördüm bu ay malesef bide ovu testlerim hep pozitifti guvenmemek gerekmisbir sürü de test yaptim valla gitti paraciklar
Bence ugrasmasak olur da çok uğraşınca ister istemez insan kendini kasıyor,neyse artık bu ay bırakıyorum testte almayi düşünmüyormAynen canım bende de gitti paracıklar bir sürü test harcadım adet oldum
aynn tatlım bnde düşünmüyorum almayı test vsBence ugrasmasak olur da çok uğraşınca ister istemez insan kendini kasıyor,neyse artık bu ay bırakıyorum testte almayi düşünmüyorm
Bu test işi tırt o zaman anlamış oldukkızlar bnde gördüm kırmızıları yaaaaa
Millet işte testle uğraşıp bizim gibi stres olmuyor kazara hamile kalıyor :)Malesef valla bayada heveslenmistim ama kısmet ne yapalım artık daha test yapmayacağım sanki millet testle mi gebe kalıyor
Bir kaç gün daha bekle tekrar idrar testi yap çıkmazsa doktora git canim benim de geçen ay 7 gün gecikti sonrada kendiliğinden geldi..Kızlar ovülasyon testım pozitiftı adet olmam gereken gunde kan tahlılı yaptım negatıf üatüne 6 gun gectı hala tık yok ben anlamadım bu işi en azından kırmızıları görsem kafam karışmayacak hem yenıden denemeye başlardım o da yok ne yapmalıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?