- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
Bn test yaptrmadım cnm pazarı bekliyorum günüm gecsn dieEtmem mi arkadaşım 3 te ederim.. fark senin sonuçlardan varmı bi haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn test yaptrmadım cnm pazarı bekliyorum günüm gecsn dieEtmem mi arkadaşım 3 te ederim.. fark senin sonuçlardan varmı bi haber
Amin inşAllah canimHayırlı sı olsun arkadaşım gönüller bebiş le dolsun hepimizin inşallah
Ovulasyon testlerine belli olmuyor canm üzülme bi kere benim kopkoyu cıktı adet oldum 2 gün snra kan testi yaptır kesin sonuc alırsınslm kızlar bu ay asılama oldum bende .pazartesi kan testi yapılacak
adetime 3 gun var evde 1tane ovi. testim vardı simdi dayanamayıp yaptım boyle cıktı ama negatif sanırım
insallah dedigln gibi olur canım bekleyecegiz artık mecbur :)Ovulasyon testlerine belli olmuyor canm üzülme bi kere benim kopkoyu cıktı adet oldum 2 gün snra kan testi yaptır kesin sonuc alırsın
evet canım mecbur dua edeliminsallah dedigln gibi olur canım bekleyecegiz artık mecbur :)
senin kac gun var adete canım test yaptınmı ?evet canım mecbur dua edelim
Benim 2 gün var canım bebetime die marka test yaptım dün cıkmadı bisey iyi yorum yapmamıslar o test için bnde bekliyormsenin kac gun var adete canım test yaptınmı ?
benimde pazar gunu bat. hadi hayırlısı bakalım insallah gelmez kırmızılar bu ayBenim 2 gün var canım bebetime die marka test yaptım dün cıkmadı bisey iyi yorum yapmamıslar o test için bnde bekliyorm
Hayırlı olsun canm ne zamandı senin yumurtlama cok sevindim :)2 gün de 24 artmış 3 haftalik hamile yım arkadaş lar kesinlikle ovuluasyon testi doğru cvp veriyo yumurtlama dan 6 gün sonra ovuluasyon testi çift çizgi çıkıyordu bide sol kası gım da sancı yanma batma oluyodu
Amin inşAllah canımbenimde pazar gunu bat. hadi hayırlısı bakalım insallah gelmez kırmızılar bu ay
Hayırlı olsn canım benimde 30 ydu 1 inde catladı gebelik testinde koyu cıktı mı baksaydın keske ama zaten kan testi yapmıssın gerek yok :) merak ettim bende2 siydicnm yumurtlamam çarşamba 1.85 çıkmış tı bugün 25.76 olmuş