Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim değildi bende arkadaşa yorum yapmıştım. ben hamileyim zaten ovu testiyle kaldım bendegebelik testi silik çizgi varsa hamilesindir canım hayırlı olsun..
ay kusura bakma :) allah tamamına erdidrsin inşbenim değildi bende arkadaşa yorum yapmıştım. ben hamileyim zaten ovu testiyle kaldım bende
gebelik testin silik miYine dayanamadım hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ikisi de o kadar silik ki göz yanilmasi yaşıyorum sandım
Evet çok silik hatta gösterim fotosunugebelik testin silik mi
o zaman bebiş olabilir canım ovulasyon testine bakma sen sonucta gebelik ogrenmeye calısıosn sabah tekrar etEvet çok silik hatta gösterim fotosunu
canım pek gözükmüyor ama silikse dahi pozitifdir, adetin geçtimiEvet çok silik hatta gösterim fotosunu
Sen gördün mü canım silik cizgiyi ben şu anda gözlerimi sorguluyorum da resmen benden başka gören var mı diye merak ediyorum açıkçasıo zaman bebiş olabilir canım ovulasyon testine bakma sen sonucta gebelik ogrenmeye calısıosn sabah tekrar et
daha yakından çeksen sadece ikinci çizgiyi olurmuSen gördün mü canım silik cizgiyi ben şu anda gözlerimi sorguluyorum da resmen benden başka gören var mı diye merak ediyorum açıkçası
ewet canım var gölge gibi sabah tekrarla...ovulasyon testın silik miSen gördün mü canım silik cizgiyi ben şu anda gözlerimi sorguluyorum da resmen benden başka gören var mı diye merak ediyorum açıkçası
Geçmedi adetime var 2 gün falan canım sen görmedin mi yani bana çok silik de olsa gözüküyor offf anlamadım kafayı yemek üzereyimcanım pek gözükmüyor ama silikse dahi pozitifdir, adetin geçtimi
var gibi geldi bana sen tekrar yakından çek at, inş vardır zaten adete 2 gün varsa böyle çıkması normalGeçmedi adetime var 2 gün falan canım sen görmedin mi yani bana çok silik de olsa gözüküyor offf anlamadım kafayı yemek üzereyim
Evet o da silik canım onda yumurtlama gününden sonra hiçbir şey çıkmıyordu bugün silik ciktiewet canım var gölge gibi sabah tekrarla...ovulasyon testın silik mi
merakla beklıorm ınsallah bebiştir belirtin var mıEvet o da silik canım onda yumurtlama gününden sonra hiçbir şey çıkmıyordu bugün silik cikti
ovulasyona takılma benim koyuydu ama hamile değilimEvet o da silik canım onda yumurtlama gününden sonra hiçbir şey çıkmıyordu bugün silik cikti
benim ovuda cok silik çıktı ama hiçbi adet belrtm yokovulasyona takılma benim koyuydu ama hamile değilim
dediğim gibi ovulasyona takılmayın, çünkü ovulasyon beta yı lh gibi algılayıp pozitiflik veriyor oda hassaiyetle ilgili olduğu için testin markasına göre değişiyor. beta hcg testi en güvenilir ve bence adetin geçmesini bekleyin çünkü çok yıpratıcı oluyor, bu uzun bir süreç olduğu için sağlam olmak lazım belirtilerde kşiden kişiye göre değişiyor birde adet belirtisi ile aynı olduğu için ayırt etmek zor umarım hamilesinizidr..benim ovuda cok silik çıktı ama hiçbi adet belrtm yok
var gibi geldi bana sen tekrar yakından çek at, inş vardır zaten adete 2 gün varsa böyle çıkması normal
var gibi geldi bana sen tekrar yakından çek at, inş vardır
Gönderiyorum canım üstünde preg yazan dün yaptım diğerini bugün ikisi de gebelik testivar gibi geldi bana sen tekrar yakından çek at, inş vardır zaten adete 2 gün varsa böyle çıkması normal
Kasık sancısı var Afedersiniz ama bazen de gaz sancısı gibi ağrı oluyor anlık geçiyor sonra Yesilimsi akıntı da var onu anlamadımmerakla beklıorm ınsallah bebiştir belirtin var mı