Kiz varya seni yerim yerim yazdigini esim okudu sevincten uyuyamiyo kaldi 4 gun insallah o silik cizgi netlesir gun gectikceecanım seninki zaten tamam sen artık bizim için dua et
sizlerin umut veren haberlerini okurken kendi derdimi unuttum. benim de mensime 2 günüm var yani 12 ağustos. gebelik testim negatif. bugünkü ovulasyon testim de bu.
Evet tatlim seninki Allahin izniyle tamam bencede sen bizim icin dua et bzimde hayirla daglikla gelen evlatlarimiz olsun inş...canım seninki zaten tamam sen artık bizim için dua et
Kiz varya seni yerim yerim yazdigini esim okudu sevincten uyuyamiyo kaldi 4 gun insallah o silik cizgi netlesir gun gectikcee
Canim bence kan vererek dogru sonuca daha kisa yoldan ulasirsin ovi. Testinde cift cizgiyi görüp hamilelik testinde negatif goren birkac ark. Olmustu senin yerinde olsam kafa karismamasi adina ya 2 gun beklerim sabredemezsemde kan veririm ama sunu sana soyleyebilirim bir arkadasjmin reglisi 5 gün gectigi halde hamilelik testinde cikmadi 7. Gun ogrendi bebegini oyuzden kan testi en iysi ins. Hamişsindir
cnm günaydın bencede kan testi yaptıra gel istersen böyle stresle 3-4 gün beklemek çok zor.Resmen gitti cizgi yaaa pufff
Cizgi ciksaydi bugunde yaptircaktim ama yaptirmam bugun bi arkadasima gitcem yarinda misafirlerim var zaten öyle gecer zaman napiyimcnm günaydın bencede kan testi yaptıra gel istersen böyle stresle 3-4 gün beklemek çok zor.
belirtilere göre nitelendirme cnm, ama böle hayalet çizgi çıkıpta hamile olmayanını pek görmedim.inşallah hamilesindir. ki ben öle hissediorm nedense. genede ümitlendirmek istmem seni ama. kafanı dağıt düşünmeme çalış zor biliorm amaCizgi ciksaydi bugunde yaptircaktim ama yaptirmam bugun bi arkadasima gitcem yarinda misafirlerim var zaten öyle gecer zaman napiyimzaten hic bir belirti yok ne mide bulantisi ne bas donmesi bel agrisi hic yani.. Hayirlisi bakalim kuzum
Tatlim bende ayni düsunüyorum çünkü hayalet cizgi cikip hamile olan bile varki senin cizgin yanlis hatrlamiyosam dun netti oyuzden benimde icimdeki his senin hamis oldugunu söylüyorbelirtilere göre nitelendirme cnm, ama böle hayalet çizgi çıkıpta hamile olmayanını pek görmedim.inşallah hamilesindir. ki ben öle hissediorm nedense. genede ümitlendirmek istmem seni ama. kafanı dağıt düşünmeme çalış zor biliorm ama
Tatlim bende ayni düsunüyorum çünkü hayalet cizgi cikip hamile olan bile varki senin cizgin yanlis hatrlamiyosam dun netti oyuzden benimde icimdeki his senin hamis oldugunu söylüyor
Kizlar üstteki dünkü test alttaki bugünkü test tekrar bakiyim dedim sanki bugunkude biraz siliklesmis gibi geldi. Acaba biraz bekleyince bu kset tipliler hep siliklesiyor mu acaba yaaa
Cok haklisin kuzummm hemen evden cikip kafami dagitcam valla olmayacak boyle hindi gibi dusun dusunnnnBence dünkü ile bugünkü arasında fark yok. Bence kan testi yaptirmalisin. İçini ferah tut. Herşey Allah'tan. Bu sekilde kendine ve eğer hamile isen bebeğine sıkıntı verme. Tabi senin ruh sağlığın daha önemli ilk aşamada yoksa da bişey olur inşallah. Herşeyin bir zamanı vardır. Murphy kanunlarını biliyorsan bir araştır derim...
Cok haklisin kuzummm hemen evden cikip kafami dagitcam valla olmayacak boyle hindi gibi dusun dusunnnn
O cizgiler tipki benim testimdeki gibi gun gectikce silikleşiyor sendede ayni canim oyuzden endise duyma umarim hamissindirKizlar üstteki dünkü test alttaki bugünkü test tekrar bakiyim dedim sanki bugunkude biraz siliklesmis gibi geldi. Acaba biraz bekleyince bu kset tipliler hep siliklesiyor mu acaba yaaa
Kizlar üstteki dünkü test alttaki bugünkü test tekrar bakiyim dedim sanki bugunkude biraz siliklesmis gibi geldi. Acaba biraz bekleyince bu kset tipliler hep siliklesiyor mu acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?