- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
haaaarikaaa tütütütüt maşlhhhhhhBu sabahki gebelik testim bu da kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haaaarikaaa tütütütüt maşlhhhhhhBu sabahki gebelik testim bu da kizlar
için rahat olsun bence canımm yaz bize olur mu merakta bırakmaGidiyoruz öglen kan testine kuzum bu kadar cift cizgi ömrümde görmedim
Yaaaaa cift cizgini bende gördüm inşaallah kan testini merakla bekliyorum hadi inşaallah...Gidiyoruz öglen kan testine kuzum bu kadar cift cizgi ömrümde görmedim
Kizlar kan sonucu cikti 168 dedi daha 3.5 haftalik oldugu icin dusuk heralde deger ama tabi buna sukur Rabbim hic birimizin kucagini bosta birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin insallahYaaaaa cift cizgini bende gördüm inşaallah kan testini merakla bekliyorum hadi inşaallah...
değerin gayet iyi tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inaşlahhh gözün aydınKizlar kan sonucu cikti 168 dedi daha 3.5 haftalik oldugu icin dusuk heralde deger ama tabi buna sukur Rabbim hic birimizin kucagini bosta birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ohh hadi gözün aydın. Cuma günü bir daha baktım dedi ise doktor 2. Bir Test lazım. Bende yarın 2.kere kan vericem mesela. Allahım dualarımız kabul etti çok şükür sağlıkla doğsun inşallah...Kizlar kan sonucu cikti 168 dedi daha 3.5 haftalik oldugu icin dusuk heralde deger ama tabi buna sukur Rabbim hic birimizin kucagini bosta birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ayyy kizlar çok sevindim adiniza süpper haberler bunlar sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin AllahOhh hadi gözün aydın. Cuma günü bir daha baktım dedi ise doktor 2. Bir Test lazım. Bende yarın 2.kere kan vericem mesela. Allahım dualarımız kabul etti çok şükür sağlıkla doğsun inşallah...
Tatlim aynisi bana oldu ovulasyon tarihinden kac gün geçti benim 5 gun sonra böyle ćikti ilk defa ama ne anlama geldigini bilmiyorumArkadaşlar bu ovulasyon testim. Ovulasyon tarihim geçti rengi koyu çıkıyor gebelik belirtiside yok neden böyle çıkıyor bir fikri olan yardimci olabilirmi
Kızlar hemen ümitlenmeyin ama adetime 5 gün kala benimde böyle cikmisti gebelik testi yaptim hayali silik cizgi cikti ve gittikce netlesti o cizgiii. Yani gebelik olabiliiir. 2.kez yumurtlayanlarda varmis gerci aydaTatlim aynisi bana oldu ovulasyon tarihinden kac gün geçti benim 5 gun sonra böyle ćikti ilk defa ama ne anlama geldigini bilmiyorum
benobeno bakalim neler olcak bata 3... kaldi heycandan ölcem ins. Tum isteyenler adina en hayrlisi olurKızlar hemen ümitlenmeyin ama adetime 5 gün kala benimde böyle cikmisti gebelik testi yaptim hayali silik cizgi cikti ve gittikce netlesti o cizgiii. Yani gebelik olabiliiir. 2.kez yumurtlayanlarda varmis gerci ayda
cnm bi gebelk testi yapsana bat yarın ise çıkar büyük ihtimalbuda benim ovu testlerim bat yarın ama koyu cıkıyo son 2 gündür yaptıklarım en alttaki bugun sabah yaptm :S
sabah 6da işe kalkarken yaptım cıkmadı canım ya :/ demekki yokcnm bi gebelk testi yapsana bat yarın ise çıkar büyük ihtimal
allah allah ovulasyon testin koyu aslında amasabah 6da işe kalkarken yaptım cıkmadı canım ya :/ demekki yok
bende anlamadım valla :/ adet olucakmısım gibi belirtim de yok son bi kac gündür gögüs ucumda hasasiyet vardı dokunamıyordum ama oda geçti normalde gögüslerimdede hic bi belirtim olmazdıallah allah ovulasyon testin koyu aslında ama