- 22 Temmuz 2015
- 143
- 77
- 13
A
Aynen baya koyu Hakkımızda hayırlısı ıns
hayırlısı inşallah güzel haberler alırız şöyle bilen tecrübeli birisi bizim testlere de yorum yapsa ne güzel olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A
Aynen baya koyu Hakkımızda hayırlısı ıns
kızlarr ovu. testii yaptınız mı nasıl koyulma bir gelişme varmıı
Acaba sorunu var ovalasyon gebelik yoksa neden köyü kırmızı
adetime 7 gün var kızlar ov testi yapsam mı çıkar mı acaba ne dersiniz ?5 gün önce yumurtlama olmuştu
Benimde 28 adetim dun yaptigim gebelik testi negatif cikti ama 2 gundur midem kazniyo
İnsallah kuzum yaa insallah ikimizde kaliriz yaay inşallah güzel haber alırsın canım
İnsallah kuzum yaa insallah ikimizde kaliriz ya
Kızlar benım bat 27 Temmuz bugünki ovulasyon testı ıkı gundur baya koyu gözüküyor dün erken gebelik testı yaptım ama negatif çıktı
yok CNm çok şükürCanim.senin pozitif gibi gozukuyo valla bnce.gidip bi kan tahlili yaptir.pco falan yok sende dmi canim oda pozitif cikariyo
Y
yok CNm çok şükür
CNm kan anca Salı olur ama eşim burda dok gitti kulağı ağrıyor die test aldırdım sabah yapıcam gene bata 1 gun kalmış oluyor varsa silik te olsa çıkar yoksa kırmızıları beklıcez artıkcanım o zaman bence sen hamilesinn gidip bir kan tahlili yaptr
CNm kan anca Salı olur ama eşim burda dok gitti kulağı ağrıyor die test aldırdım sabah yapıcam gene bata 1 gun kalmış oluyor varsa silik te olsa çıkar yoksa kırmızıları beklıcez artık
Belki Yerleşme kanamasıdır hadi inşinşallah güzel haberler alırsınız canım,,ben fenalardayım bugun adet günüm deli gibi kasık agrılarının ardından kahverengi bir akıntım geldi bende sökülecek sandım birden kesildi..sökülmek için dua ediyorumm çok ağrı yaptıı ooofff ooffff