Bozma moralini bende bugun iyi bi test aldim oda negatif gosterdi ama takmiyorum adetime kadar beklicem napalim galba bu ovulasyon testinde t olan kismin cok daha koyu oldugunda gebelik belirtisi oluyomusbu ovulasyon testi canım, gebelik testinde hayalet çizgi bile yok o derece bembeyaz çizgi var mı diye bakmaktan gözlerim bozuldu ama yapıcak bişi yok negatifti
Bozma moralini bende bugun iyi bi test aldim oda negatif gosterdi ama takmiyorum adetime kadar beklicem napalim galba bu ovulasyon testinde t olan kismin cok daha koyu oldugunda gebelik belirtisi oluyomus
Ne demek canim bak ciddi diyorum cok fazla takma kafana rahat birak kendini emin ol olucakheralde daha da koyulaşması gerek, 2 gün daha deniyeyim bakalım belki koyulaşır be canım Allahtan ümit kesilmez ne diyim..teşekkür ederim ilgilendiğin için
Ne demek canim bak ciddi diyorum cok fazla takma kafana rahat birak kendini emin ol olucak
Kızlar benim bata 3 gün var gebelik testi negatif ovalasyon testi t c den çok köyü umudum yok gebelik testi bembeyazsanırım en iyisi kafamı başka şeylere yöneltip meşgul etmem olucak,inşallah olucak inşallahh
Benimde oule malesef bugun erken gebelik testi aldim negatifKimse yokmu
Kızlar benim bata 3 gün var gebelik testi negatif ovalasyon testi t c den çok köyü umudum yok gebelik testi bembeyaz
Ben bu ay umudu kestm bugun negatifi gorunce kendimi bata hazirliyorum
Bugun kocaman bi bembeyazlik gorunce erken gebelik testinde kalmadi umudum hicee daha varmış canım umudunu kesme bakalım yaa
1
Bugun kocaman bi bembeyazlik gorunce erken gebelik testinde kalmadi umudum hic
Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ama ovulasyon böyle çıktı bat 27 Temmuz
Benim yumurtlama tarihinden beri hep böyle bi ara biraz silik oldu sonra gene koyulaştıcanım ben bu erken gebelik testlerine inanmıyorum açıkcası ve aynen benımde adetime 4 gün kala dan beri ovulasyon testim böyle çıkıyor hiç bilmiyorum bence pozitif ama bekliyip görücez
Benim yumurtlama tarihinden beri hep böyle bi ara biraz silik oldu sonra gene koyulaştı
Hakkımızda hayırlısı olsun CNm senın bat ne zamantestlerimiz fazlasıyla aynı ama hiç bir yorum yapamıyorum bende bakıp bakıp yorum yapmaya çalışıyorum testlerime ama nafile vallahii benimde kafam cok karışık..ama inşallah bu koyuluk yeterlidir hamilelik için ne biliyim bana baya koyu geliyo yada çok istiyorum diye oyle geliyor bilemiyorumm
Aynen baya koyu Hakkımızda hayırlısı ıns25 temmuz canım 2 gün kaldı bak bugunkü testimde böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?