inşallah vardır canım ama benim 5 gün kala eklediğim test vardı çok daha koyu çıkması gerekiyor benim bildiğimKizlar bat 3 gun var,alttaki dun yaptgim ovulasyon testi, usttekinide bugun yaptim,koyulasmis gbi ama bilemedm umut varmi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah vardır canım ama benim 5 gün kala eklediğim test vardı çok daha koyu çıkması gerekiyor benim bildiğimKizlar bat 3 gun var,alttaki dun yaptgim ovulasyon testi, usttekinide bugun yaptim,koyulasmis gbi ama bilemedm umut varmi sizce
evet bakalm kısmet. düne göre koyulaşmasında artma olması beni umutlandrdı. görcezinşallah vardır canım ama benim 5 gün kala eklediğim test vardı çok daha koyu çıkması gerekiyor benim bildiğim
İns umutlarimiz suya dusmezevet bakalm kısmet. düne göre koyulaşmasında artma olması beni umutlandrdı. görcez
Resimde attim simdi benim 1 yunurtam vardi 8 inde de catlamasi lazimdi ben hala yumurta İgor muyum ozaman
Test yaptim hamileyimmmm:)
Hamilelik olabilir senin canim gebelik testi yaptin miKızlar Merhaba aranıza yeni katıldım üzüm zamandır takip ediyorum şimdi de benim yoruma ihtiyacım var ovulasyon testim 2 hafta önce koyulastı ve o günleri değerlendirdik sinra siliklesti bu test bu sabah yaptığım regl 2 -3 gün var yorum yapar misiniz lütfen resimdeki biraz daha koyu ışık az fark ediyorEki Görüntüle 1583365
Evet ama silik çizgi bile yok ki...Hamilelik olabilir senin canim gebelik testi yaptin mi
Bir de sadece sol kasikta 4-5 gündür ağrı artı sanki gaz var gibi bişey var bir de göğüsler çok şişti ...Evet ama silik çizgi bile yok
Bekle ozaman canimBir de sadece sol kasikta 4-5 gündür ağrı artı sanki gaz var gibi bişey var bir de göğüsler çok şişti ...
Cnm bekle de umutlanma sonu hüsran olunca kötü oluyo kötüye hazırla olursa hediye olur.Bir de sadece sol kasikta 4-5 gündür ağrı artı sanki gaz var gibi bişey var bir de göğüsler çok şişti ...
Ben adet olmaya başladım galiba bu ay da olmadi galiba tedavi gerektirecek öğretmenim olsaydı benim için çok iyi bi zamana denk gelecekti. Ovu testi de yumurtlama zamanı pozitif çıkmıştı umutlanmistim. Tek seferde hamile kaliverenlere çok ozeniyom valla. Oğlumda da böyle uğraşmis sonra ummadigim bi zmn da sürpriz yapmıştı. Allahım oğlumu ve herkesin evladını bagislasin,kimseyi de annesiz babasız birakmasin inş.
Merhaba bayanlar. Forumda okuduklarima gore ovulasyon testi yaptim silik cikti. Ertesi gun gebelik testi yaptim negatif cikti. Ovulasyon testini bi kez daha yaptim pozitifti. Ancak 3 gun sonra gebelik testi pozitif cikti. Yani ovulasyon testi silikde olsa adetinize yakim bi tarihte cift cizgi cikiyorsa gebelik habercisi. Gebelik testi pozitif ciktiginda kan testi yaptirdim beta hcg degerim 77 idi.
Bende yapmaya devam.ediyim iste bunlari okuyunca hevesleniyorum ve heyecanlaniyorum :)ayyyy ozaman ovulasyon testine devam
hergün bir umut ikinci çizgiyi görürüm diye yaparım
ufff beklemek ne zor 13 günüm var
ne kadar yakın tarih olmalı
Merhabalar,
Forumu bir süredir takip ediyordum. Yeni üye oldum.
Ben de adetime iki gün kala ovulasyon testi yaptırmıştım. Çift çizgi çıktı. Ancak sonra adet oldum. Ben acaba gebelik belirtileri mi diye düşünürken regl belirtileriymiş.