- 13 Haziran 2014
- 161
- 25
- 298
Bu ayda husran o zaman(((genelde çıkıyo cnm ben de öyle öğrenmiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ayda husran o zaman(((genelde çıkıyo cnm ben de öyle öğrenmiştim
Yaklasik 8 gün varken galiba böyle demissin kesinleşti mi sonucarkadaşlar merhaba,
reglime 8 gün var ovülasyon testime bakabilir misiniz umut var mı?
Tatlım olmuş gibi sanki hadi hayırlısı olsun hakkında:)Merhaba arkadaslar reglime 5gun var ve ovulasyon testimi ekledim sizce nasil
Ben de yaptım test benim de aynı oldu herhalde olmadı bu ay daKizlar bat a 4 kala ovulasyon testi bole cikti, daha koyu olmaliydi sanki bu ayda kaldi sanki ne dersiniz
Merhaba arkadaslar reglime 5gun var ve ovulasyon testimi ekledim sizce nasil[/QU olmuş gibi sanki inş öyledir.
Aynen cnm kismet napalmBen de yaptım test benim de aynı oldu herhalde olmadı bu ay da
Test yaptim hamileyimmmm:)Yaklasik 8 gün varken galiba böyle demissin kesinleşti mi sonuc
Gözün aydinnnn ne güzel haberler vermissin tebrik ederim allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inş.Test yaptim hamileyimmmm:)
tebrik ederm cnmmm :) rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. gebelik testini de koysaydn resmini kuzummmTest yaptim hamileyimmmm:)
nedir son durumun test yaptın mıKızlar benim de bat a 5 gün var ve ovulasyon testin bugün boyle cikti dünküdaha silikti
herkese çook teşekkür ederim.gebelik testim evde kaldı ama gönderirim akşam:)tebrik ederm cnmmm :) rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. gebelik testini de koysaydn resmini kuzummm
daha çok erken canım 5-6 gün kala kesin sonucu görürsünmerhaba kızlar benim daha adetime 11 gün var ama ovu. testini kullandım yinede sanırım daha cok erken diimi kızlar?