- 4 Mayıs 2015
- 215
- 45
- 13
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaallahhh canım senden iyi haberler bekliyorumBende öyle biliyordum cnm ama bnm arkadaşın bundan daha silşkti ve hamile şuan
Bence sen umidini kırma cnm bak görürsün bir haftaya seninde hcg hormonun yukselcek çunki kan için çok erken di bnce adetin geçsin sen kırma umudunuinşaallahhh canım senden iyi haberler bekliyorum![]()
canım 4 gün var adetime, eger gebelik olsaydı az da olsa bişeyler çıkardı tatlım sanırım. ama Allah'tan umut kesilmez. belki minik mucizem geliverirBence sen umidini kırma cnm bak görürsün bir haftaya seninde hcg hormonun yukselcek çunki kan için çok erken di bnce adetin geçsin sen kırma umudunu
Canm zaten adeti geçenlerde bile öyle hemn çıkmıyo. Sabret bakalm kaç aydr istiyosuncanım 4 gün var adetime, eger gebelik olsaydı az da olsa bişeyler çıkardı tatlım sanırım. ama Allah'tan umut kesilmez. belki minik mucizem geliverir![]()
Canm zaten adeti geçenlerde bile öyle hemn çıkmıyo. Sabret bakalm kaç aydr istiyosun
Hımm bnmde bi kimyasal gebeliğim oldu 8aylk evliyim20. Ayin bu ay tatlim. Gecen sene 2 negatif asilamam var
Sen daha yolun basindasin. Rabbim cok aratmasin inş.Hımm bnmde bi kimyasal gebeliğim oldu 8aylk evliyim
Amin inş cnmSen daha yolun basindasin. Rabbim cok aratmasin inş.
Cnm hamile olma ihtimalin var ama hvg testinde öyle hemn çıkmaz bnmde bikaç gün önce aynı böyle çıktı şuan adetim geçiyo bnce hamilelik var ama sabret test yapma çıkmaz.ovu.testi erken gebelik testi gibi
Dün kanda negatifti ya beni asıl üzen o ama ovulasyon un 5 6. Günüydü hala pozitiflesebilir dimi ya adetime 8 gün Kalaydi hem de . Bazı arkadaşlar olsaydı kanda pozitiflesir di şimdiye, negatif se bu ay bitti daha pozitiflesmez dediler deCnm hamile olma ihtimalin var ama hvg testinde öyle hemn çıkmaz bnmde bikaç gün önce aynı böyle çıktı şuan adetim geçiyo bnce hamilelik var ama sabret test yapma çıkmaz.ovu.testi erken gebelik testi gibi
Cnm adete yakın lh değeri duşuyon o yüzden hiç çizgi çıkmaması lazm ama çıktıysa şüphe etmek lazm bnm bi arkadaşm gebeliğinş böyle öğrendi kanda da acele etme daha çok yeni olabilir adetin geçtimiDün kanda negatifti ya beni asıl üzen o ama ovulasyon un 5 6. Günüydü hala pozitiflesebilir dimi ya adetime 8 gün Kalaydi hem de . Bazı arkadaşlar olsaydı kanda pozitiflesir di şimdiye, negatif se bu ay bitti daha pozitiflesmez dediler de![]()
bat günü ovu testinde t ile c nin aynı mı olması gerekiyor hamilelik için canımÇok erken cnm