Cnm yarın tekrar bhcg ye baktir iki kat artması gerekiyor hemen kimyasal mi die düşünmeKızlar adetim 3 gün geçti. Ovulasyon testi koyu çift çizgi. Ama gebelik testim 3 gündür silik cift cizgi hic koyulasmiyor. Kanda da dun 20 cikti b hcg. Sizce kimyasal mi geç döllenme mi
silik çizgi bende de hep çıkıyor canım. lh sıfırlanmıyor dıger zamanlarda.Kizlar merhaba banada yardimci olurmusunuz 6 aydir bebis istiyoruz ama daha yok bu ay ovu testine basladim 26 gündür yapiyorumm hep silik cikiyo 19 gün yumurtlamiisim hala silik cizgi cikiyo merak ediyorum sizdedemi böyle diye
silik çizgi bende de hep çıkıyor canım. lh sıfırlanmıyor dıger zamanlarda.
inşallah. adete yakın yükselme olursa. yine yumurtlama gününkine yakın ya da ole olursa. hamılelık suphesı olusabılır :) daha cok var herhalde. sımdı yapma 2-3 gun kala yaparsınSagol canim yine hamilelik bunalimina girmeden size soriyiym istedim bu ay olmustur insallah
inşallah. adete yakın yükselme olursa. yine yumurtlama gününkine yakın ya da ole olursa. hamılelık suphesı olusabılır :) daha cok var herhalde. sımdı yapma 2-3 gun kala yaparsın
herhangi bir sorunun var mı ? benim 3. ayım olacak. 14-17 arası catlıyordu hep testle kontrol ettim. bu ay 12 .gun catladı. incirle bal tarcın corek otu karısımını yedım :) onlardan oldugunu dusunuyorum. umarım ıse yaramıstır. daha 9 günüm var tabı. 5 gun once yumurtladım. bıdahakı ay dene ıstersen arastır ?Normalde 2 gün sonra adet olmaliyim ama adetim cok düzensiz oldugu icin bilemiyorum 2-3 aydir böyle 20 gün felan gecikiyo
Bence hamilenin bende de öyle çıktı Cnm tebrıklerrrrrrrEki Görüntüle 1513149 Mrb kızlar bana yardımcı olur musunuz ovulasyon testiyle yumurta takibi yapıyorum koyu çizgiyi gördükten 7 gün sonra tekrar test yaptım ve pko bende yaşanıyor ara sıra bu 2. Çizgi pko dan olabilir mi
Canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hamileliğini ama benim yaptığım test gebelik değil ovulasyon testi acaba pko mu oluştu da çift çizgi çıktı diye çok merak ettimBence hamilenin bende de öyle çıktı Cnm tebrıklerrrrrrr
cnm ben hem gebelik hem de ovulasyon testi denedim birkac kez..Canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hamileliğini ama benim yaptığım test gebelik değil ovulasyon testi acaba pko mu oluştu da çift çizgi çıktı diye çok merak ettim
Ben artık yoruldum test yapmaktan regl gününü beklemekten 13 ay önce düşük yaptım korunmadan ovulasyon testleriyle anlarımiz geçiyor sorun yokmuş bizde ama işte nasip bu ayda regl olana kadar bu son günlerde ovulasyon testlerini yapıp bitirecemcnm ben hem gebelik hem de ovulasyon testi denedim birkac kez..
Gebelik testi var canım ama daha erken yapmak için. 4-5 gün sonra yapacağım test nasipse
Senin de böylemiydi canımAy 2 günde bir yapacağım umarım koyulaşır
Kızlar kusura bakmayın topigi takip ediyorum sizin değerlendirmeler inize ihtiyacım var 3 gün var bat a ve ovulasyon testim böyleEvet canim bu sekilde ydi :)
Eki Görüntüle 1513149 Mrb kızlar bana yardımcı olur musunuz ovulasyon testiyle yumurta takibi yapıyorum koyu çizgiyi gördükten 7 gün sonra tekrar test yaptım ve pko bende yaşanıyor ara sıra bu 2. Çizgi pko dan olabilir mi
2. çizgin evet var canım ama önemli olan yumurtlama zamanındaki koyuluk gibi olması gerekli. Bata yarın 2 günün kalıyorsa gebelik testi yapabilirsin. Benim 4 gün kala ov.testi silik gebelik negatifti. 2 gün kala ov. testi koyu gebelik silik çıkmıştı.Kızlar kusura bakmayın topigi takip ediyorum sizin değerlendirmeler inize ihtiyacım var 3 gün var bat a ve ovulasyon testim böyle
Buda fotosu2. çizgin evet var canım ama önemli olan yumurtlama zamanındaki koyuluk gibi olması gerekli. Bata yarın 2 günün kalıyorsa gebelik testi yapabilirsin. Benim 4 gün kala ov.testi silik gebelik negatifti. 2 gün kala ov. testi koyu gebelik silik çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?