- 27 Ekim 2014
- 1.856
- 973
- 333
Cnm bide benmkini yorunlasan ustteTestin negatif ama hiç belli olmaz geç döllenme olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bide benmkini yorunlasan ustteTestin negatif ama hiç belli olmaz geç döllenme olabilir.
Çok yakın bir arkadaşımda da çikolata kisti vardı. Doktor ameliyat olmazsan hamile kalamazsın dedi. O ay hamile olduğunu öğrendi, ameliyata gerek kalmadı Rabbim yeter ki nasip etsin ümidini kesmeAhh cnm ya keske ama ben negatf sonuc almaya 3 yildr alisik oldgm icin bunada pek heveslenemiorm acikcasi kesin vucudun yaptgi biseydir cikolata kistim var tam 13.gunumde doktora gttm yumurtlamissin dedi iliski dun veya bugun olmali dedi..tam ogunde iliski oldu...imkansiz degil hamile kalman ama zor dedi o yuzden pek umudum yok kesin baska biseyden bole cikio
Bende duydum bikac kisi allah hayirlisini versin hepimize ama 3yildir olmayinca insann umudu kalmiyo pek bide bi negatif tup bebek denemem var daha once bi iiki defa bata bikacgun kala ovulasyon testi yaptim hic boyle oliyordu silik oluodu hatta bi defasinda heyecan yapmistm bosa cikti..ama dedgim gbi baya silikti..bir iki gun daha yapiim bakalm ne olacak☺Çok yakın bir arkadaşımda da çikolata kisti vardı. Doktor ameliyat olmazsan hamile kalamazsın dedi. O ay hamile olduğunu öğrendi, ameliyata gerek kalmadı Rabbim yeter ki nasip etsin ümidini kesme
Canim büyük ihtimalle var bebiss hadi hayırlısı
Insallah cnm ya..gebelik testini nezaman yapsamki?yine uzulmekten korkuyorum sen kac gun kala yapmistin cnmCanim büyük ihtimalle var bebiss hadi hayırlısı
Canım benim ovülasyon testime bakar mısın adetim 18gun geçti dün ovülasyon testi yaptım sonucu ekledim gördün mü sence gebelik var mı gebelik testi yaptım negatifÇok yakın bir arkadaşımda da çikolata kisti vardı. Doktor ameliyat olmazsan hamile kalamazsın dedi. O ay hamile olduğunu öğrendi, ameliyata gerek kalmadı Rabbim yeter ki nasip etsin ümidini kesme
Silik cikmis ama bide sıkışık olarak yap istersn yarın falan.Eki Görüntüle 1491584 Adetime dort gun var kizlar :/ umut varmi idrara sksik olmadan yaptm sizceeeeee ??? Gebelik testleri negatif
Idrarmi kac saat tutmam gerekiyo bgn deniym diorm :/ halbki gecen hafta kanda verdm 1.20 negatif dediler ama uf heves isteSilik cikmis ama bide sıkışık olarak yap istersn yarın falan.
4 saat tutman gerekiyr ve sivi alimina dikkat etmen gerekiyr.Idrarmi kac saat tutmam gerekiyo bgn deniym diorm :/ halbki gecen hafta kanda verdm 1.20 negatif dediler ama uf heves iste
anladm tesekkr ederım sanrm gebelıktestnde cıft cızgyı gorne kdr beklesem ıyı bu gdısle tum ovu testleernı btrcem bosa gdcek :)4 saat tutman gerekiyr ve sivi alimina dikkat etmen gerekiyr.
Bende duydum bikac kisi allah hayirlisini versin hepimize ama 3yildir olmayinca insann umudu kalmiyo pek bide bi negatif tup bebek denemem var daha once bi iiki defa bata bikacgun kala ovulasyon testi yaptim hic boyle oliyordu silik oluodu hatta bi defasinda heyecan yapmistm bosa cikti..ama dedgim gbi baya silikti..bir iki gun daha yapiim bakalm ne olacak☺
0dolunay0 cnm sen ogrenmeden once goguslern cok sismismiydi?benm sis degil fakat uclari surekli yanio gbi sizlama var..
18 gün geçtiyse tekrar yumurtlamış bile olabilirsin canım. Çünkü şimdiye gebelik testinde çıkması gerekirdi bence çalışma olsun bu aralarCanım benim ovülasyon testime bakar mısın adetim 18gun geçti dün ovülasyon testi yaptım sonucu ekledim gördün mü sence gebelik var mı gebelik testi yaptım negatifEki Görüntüle 1491042
bunu yaparken sıvı alımına dikkat ettin mi canım?Artik hamile olmadgmdan eminim galiba...cunki bugunki daha acik ciktibosa heveslendimEki Görüntüle 1491533
sut su filan ictm ama cok deilolmadi cnm biliomm benbunu yaparken sıvı alımına dikkat ettin mi canım?