- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
yok tatlım 19 aydır uğraşıyorumAmeliyat olmak istemedm cnm..rezervlere zarari oluomus..tup bebek denedm bi defa olmadi..dondurlmuslarla deniyecegiz ama umudum yokilac dozumu cok verdi doktr..embriyolarn saglikli olmadgi dusunuorum..sen hamilemisin su an yoksa dogum yaptinmi?
Sizin problem ne cnm?yok tatlım 19 aydır uğraşıyorum
Sizin problem ne cnm?
Cnm az once bidaha yaptm ov testi boyle ciktiSebepsiz canimm
Ben ogrendigim ilk gunlerde bir gün temizlok yaparken birden ates basti ve yanaklarm kizardi bayaa allik surmuş gibi oldu.Yanaklarm.iki uc gundur kipkirmizi boyle bi belirti duydunmu hic?
adetin gectikden sonrami cnm benm daha 5 gunjm var ama..ay bilmiorm kesin yine psikolojik hepsi biliorm ama iste....Ben ogrendigim ilk gunlerde bir gün temizlok yaparken birden ates basti ve yanaklarm kizardi bayaa allik surmuş gibi oldu.
Tatlim baya beligin. Sen yapmaya devam et. İnsaallahh bebistendir. Sabahlarida yataktan kalkmadan ateşini olc. Kaç derece bakalım.dcu .!.:Cnm az once bidaha yaptm ov testi boyle ciktiEki Görüntüle 1490167
Evet adetim gecmisti. Insallah psikolojik degildr canm ve hayırlı haberlerle donersin bizE :)adetin gectikden sonrami cnm benm daha 5 gunjm var ama..ay bilmiorm kesin yine psikolojik hepsi biliorm ama iste....
Insallah cnm☺Evet adetim gecmisti. Insallah psikolojik degildr canm ve hayırlı haberlerle donersin bizE :)
Ov. Testlerine baktm adete 5 gun varken gayet umutlu cikmis ihmal etme ve oglen 12 gibi yap bakalm insallah koyulasack daha da :)adetin gectikden sonrami cnm benm daha 5 gunjm var ama..ay bilmiorm kesin yine psikolojik hepsi biliorm ama iste....
Keske cnm ahhh keske...senin kac yilda oldu yada kac ayda?Ov. Testlerine baktm adete 5 gun varken gayet umutlu cikmis ihmal etme ve oglen 12 gibi yap bakalm insallah koyulasack daha da :)
Benim yıl olmadi canm 6. Ayimda hamile kaldim. ov. Testiini adete yakin yapmaya devam devam ettm koyu cikiyrdu sonra suphelenp gebelk testi yaptm pozitif cikti cok şükür :)Cnm peki sen ovulasyon testi ile mi ogeendin?
Maşallah canım benim 2 gün kala böyle çıkmıştı. Büyük ihtimalle hamilesin
Ahh cnm ya keske ama ben negatf sonuc almaya 3 yildr alisik oldgm icin bunada pek heveslenemiorm acikcasi kesin vucudun yaptgi biseydirMaşallah canım benim 2 gün kala böyle çıkmıştı. Büyük ihtimalle hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?