- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Denemedm canm her ay negatif gordgm icin korkuyorum. Birde sol gogsüm kasigim ve ayagima kramplar giriyr.
Güzel haberler verirsin bize inşallah canımsoylim de esim gelirk alsn bi tane. Bakalm ne cikacak.
Sıvı alaymmi peki? Etkiler mi ovulayondako gibi acabaaGüzel haberler verirsin bize inşallah canımAkşam yapacaksan eğer 4 saat idrarını tutmayı unutma
22 martsa batın 6 martta yumurtlama olması lazım 10 gün geçmiş daha üzerinden. Tekrar yumurtlama oluyor olabilir. Sen yine de bugünleri değerlendir canım.Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum ilk gebeliği mi eylül ayında ovulasyon testi ile Ogrenmistim ama malesef düşükle sonuclanmisti. .
Bat tarihim 22 Mart bugün ovulasyon testi yaptım yine ve 2. Çizgi birincidende köyü çıktı hemen belli oldu .. hastahaneye gidip hemen betahcg yaptirttim kan sonucum o.1o0 çıktı. . Adetime 6 gün var kanda çıkmasi için erkenmi açaba yoksa yinemi yumurtluyorum. . Başına böyle bişey gelen varmı ?
Bence almamaya çalış canım, inceltmesin. Gebelik testlerini o yüzden sabah idrarıyla yapın diyorlar. Ya da bekle azcık daha sabah yapSıvı alaymmi peki? Etkiler mi ovulayondako gibi acabaa
Bende bundan korkuyorum isteMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum ilk gebeliği mi eylül ayında ovulasyon testi ile Ogrenmistim ama malesef düşükle sonuclanmisti. .
Bat tarihim 22 Mart bugün ovulasyon testi yaptım yine ve 2. Çizgi birincidende köyü çıktı hemen belli oldu .. hastahaneye gidip hemen betahcg yaptirttim kan sonucum o.1o0 çıktı. . Adetime 6 gün var kanda çıkmasi için erkenmi açaba yoksa yinemi yumurtluyorum. . Başına böyle bişey gelen varmı ?
Ay ben dayanamam ki soz vermstm kendime bat biraz gecsn yaparm demstm ama dayanamiyrmBence almamaya çalış canım, inceltmesin. Gebelik testlerini o yüzden sabah idrarıyla yapın diyorlar. Ya da bekle azcık daha sabah yap
Ne kadar kalmıştı canım ?Ay ben dayanamam ki soz vermstm kendime bat biraz gecsn yaparm demstm ama dayanamiyrm
Yumurtlama günü 7 veya 8 gibi gorunuyr 20si oluyr galiba.Ne kadar kalmıştı canım ?
Yada 21 22 ay bilmiyorm kafam allak bullak oldu neyse bekleyelm olumlu veya olumsuz gorcz bakalm..Ne kadar kalmıştı canım ?
Yumurtlama günü 7 veya 8 gibi gorunuyr 20si oluyr galiba.
14 gün eklersen 21 ya da 22 si yapıyor. Daha 5 gün varmış canım. Çok erken olur o zaman gebelik testi için. En erken 2 gün kala 19 ya da 20 si gibi yap testi. Varsa da gebelik şu anda testte çıkmaz. Gereksiz yere üzmüş olursun kendini canımYada 21 22 ay bilmiyorm kafam allak bullak oldu neyse bekleyelm olumlu veya olumsuz gorcz bakalm..
Evet canm en iyisi öyle yapaym. Teşekkürler14 gün eklersen 21 ya da 22 si yapıyor. Daha 5 gün varmış canım. Çok erken olur o zaman gebelik testi için. En erken 2 gün kala 19 ya da 20 si gibi yap testi. Varsa da gebelik şu anda testte çıkmaz. Gereksiz yere üzmüş olursun kendini canım
22 martsa batın 6 martta yumurtlama olması lazım 10 gün geçmiş daha üzerinden. Tekrar yumurtlama oluyor olabilir. Sen yine de bugünleri değerlendir canım.
Hayırlısı olsun canım, kan ve gebelik testlerini mümkün olduğu kadar regle yakın yapmaya çalış.Hayır cnm 8 Mart yumurtlama oldu 22 Mart adet tarihim 30 günde bir oluyorum 6 gün var adete kanda 10 günden önce yükseliyor mus hcg .. Yarın yine test yapıcam eğer 2. Çizgi siliklesmisse yine yumurtluyorum sanırım eğer ikiside yine aynı çıkarsa gebelik olabilir bakalım gorucez
Bende bundan korkuyorum isteov. Testinde böyle cikiyr ama acaba gebelik testinde ne cikacak pufff
Benim testilerimede yorum yaparmisiniz ? Bugün 27. Günüm 4 günüm kaldı bata.Bu şekilde hamile oldugunu öğrenen oldu mu acaba ?
Hayırlısı olsun canım, kan ve gebelik testlerini mümkün olduğu kadar regle yakın yapmaya çalış.
3 gündür böyle iste gittikçe koyulasiyr. Insallah hamisizdrKorkma cnm adet günün nezaman adet gününe kadar hergün tekrarla ovulasyon testini ben ilk hamile kaldığım zaman hergün iki çizgi çıkıyordu inşallah ikimizde hamileyizdir. . 10 günden önce kanda betahcg belli olmuyormus
Benim idrarimda cok koyu bi kac gündür. Gebelikle alakası olabilir mi ki?Sağol cnm. Bende öyle düşünüyorum ama ilki düşük olduğu için ne kadar erken ogrrnirsek ona göre tedbir alırız diye düşündük. .
akintim var ve idrarimin rengi koyu oldu baya inşallah hamileyim dir uzun zamandır bu bebeği bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?