12. gunde gormustum gecen ay , bu ay 12 . gunde 11 e gore koyuydu ama tam esıt degıllerdı ıkı aksam cok sey yıyıp ıcmıstık ona ve mıdgemı usututtum tam o gun ona bagladım esıt olmamalarını ama yumurtlamamısta olabılırım. oyle olsa ama 12. gun de sılık olurdu 11. gune gore koyulasmazdı dıye dusundum bılmıyorum yanı[/QUOTE]20.Gunden once cift cizgiyi gormusmuydun
Bence iki gun daha ayni saatte yap siliklesirse gec yumurlamis olabilrsin[/QUOTE]12. gunde gormustum gecen ay , bu ay 12 . gunde 11 e gore koyuydu ama tam esıt degıllerdı ıkı aksam cok sey yıyıp ıcmıstık ona ve mıdgemı usututtum tam o gun ona bagladım esıt olmamalarını ama yumurtlamamısta olabılırım. oyle olsa ama 12. gun de sılık olurdu 11. gune gore koyulasmazdı dıye dusundum bılmıyorum yanı
yapcam sabah ama tabı bugun calısmakta gerekıyor .yarında net cıkarsa ne demek olabılır yumurtlamadımmı yoksa hamıle mıyım[/QUOTE]Bence iki gun daha ayni saatte yap siliklesirse gec yumurlamis olabilrsin
Yada bu ay 2 kere yumurtlaman olmus olabilir siliklesmezse bilemiyorum canim ama bi kac yerde okumustum ovulasyondan sonra devamli pozitif goren hamileler oldugunu insallah gonlunce olsun canim[/QUOTE]yapcam sabah ama tabı bugun calısmakta gerekıyor .yarında net cıkarsa ne demek olabılır yumurtlamadımmı yoksa hamıle mıyım
20.Gunden once cift cizgiyi gormusmuydun[/QUOTE]TE="aysecolluoglu, post: 39832070, member: 170199"]ben sabah 11 lerde uyanmıstım ve ılk ıdrarla yaptım bugun 20. gunum ıkısıde aynı koyulukta cıktı kafat hala akrısık yumurtlamam mı gecıktı yoksa hamıle mıyım? ya yumurtluyosam bu 3 gunu degerlendırmem lazım. ya hamıssem bebege zararı olur mu. eger yumurtluyosam 14 gun daah atcak adet ben hıc o kadar gecıkmemıstım en fazla ıkı gun gecıkırdı nıye bu kadar gec yumurtlamıs olabılırım? kafamda delı sorular
20.Gunden once cift cizgiyi gormusmuydun[/QUOTE]TE="aysecolluoglu, post: 39832070, member: 170199"]ben sabah 11 lerde uyanmıstım ve ılk ıdrarla yaptım bugun 20. gunum ıkısıde aynı koyulukta cıktı kafat hala akrısık yumurtlamam mı gecıktı yoksa hamıle mıyım? ya yumurtluyosam bu 3 gunu degerlendırmem lazım. ya hamıssem bebege zararı olur mu. eger yumurtluyosam 14 gun daah atcak adet ben hıc o kadar gecıkmemıstım en fazla ıkı gun gecıkırdı nıye bu kadar gec yumurtlamıs olabılırım? kafamda delı sorular
Canim olabilir adetlerin duzensiz v20.Gunden once cift cizgiyi gormusmuydun
Canim ciktimi sonucun insallah pozitif tirKızlar hadi hayırlısı kan tahlilimi verdim 10 dk ya çıkar
Yashasinnnnn! Cooook sevindim senin adina! Kutlarim cici anneSonucum pozitif cok mutluyom.herkese nasip olsun bu mutluluk :)
Gozun aydin canimm Allah tamamina erdirsin insallah kucagina almayi nasip etsin darisi hepimize insallahSonucum pozitif cok mutluyom.herkese nasip olsun bu mutluluk :)
Yanlis foto eklemisim sanirim bugunku ovuKızlar bat yarin bugun ki ovu testim boyle tam koyu degil ama dune ve onceki gunlere nazaran koyulasma var ne dersiniz umit olabilirmi
Adete kaç gün kala ovu testin çift çıkıyordu peki Yani hamileyken. T c den koyu mu olmali. Ovulasyon gününü testle mi bildin. Hayırlı olsun bu arada tebriklerEvet yapmistim 1 haftadir t cizgisi c den daha koydu
Sırf senin durumunu merak ettiğim için bu başlığa tıkladım ve pozitif sonuç elde ettiğini okudumSonucum pozitif cok mutluyom.herkese nasip olsun bu mutluluk :)
Süpeeeer canım, sağlıkla al kucağına inşallahSonucum pozitif cok mutluyom.herkese nasip olsun bu mutluluk :)
Evet canim ovulasyon testi adetime 4 gün kala hep t çizgisi c den daha koyuyduAdete kaç gün kala ovu testin çift çıkıyordu peki Yani hamileyken. T c den koyu mu olmali. Ovulasyon gününü testle mi bildin. Hayırlı olsun bu arada tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?