yok canım ovulasyon bu. daha 6 günüm var. erken gebelik testimde yok. normali içinde erken sanırım. daha çıkmaz diye yapmadım. varsa bile.
anladım canım. bakalım görücez artık
Lh yumurtlamadan önce yükseliyor yumurta çatlayınca inişe geçiyor diye biliyorum. PKOlularda da yumurta çatlamadığı için sürekli çatlatmak için yükseliyor sende var gibi bişiler hadi hayırlısıKizlar benimde ovulasyon hergun bi tik koyulasiyo 3 günüm var gebelik testinde henüz birşey yok acaba adete yakin lh artis gosteriyomu
Bilemiyorum ki, keshke ovul konusunda tecrubeli olan arkadashlarimiz yazsa da biz de bilsek...inshallah gelmez kirmizilar biz de hepimiz hamish oluruz! Allahim duy sesimizi lutfennnnnnKizlar benimde ovulasyon hergun bi tik koyulasiyo 3 günüm var gebelik testinde henüz birşey yok acaba adete yakin lh artis gosteriyomu
Ayy insallah canim henuz t c kadar koyu olmadi ama hergun gozle gorulur bi artis var cok silikten koyulasmaya dogru yol aldi eger adete yakin yukselmiyosaa insallah kirmizilar kapimi calmaz hepimizinnnn aminn[/QUOTE][QUObath, post: 39830707, member: 663448"]Lh yumurtlamadan önce yükseliyor yumurta çatlayınca inişe geçiyor diye biliyorum. PKOlularda da yumurta çatlamadığı için sürekli çatlatmak için yükseliyor sende var gibi bişiler hadi hayırlısı
İnsallah geç döllenme olmuştur ya Allahim hepimize nasip etsin insallah[/QUOTE]rosebath, post: 39830735, member: 663448"]Bu arada ben hala olmadım gebelik testim negatif uffff beklemek çok sıkıcı. Sanırım ben hakikatten 2-3 ya da 4 mart gibi yumurtladım. Eğer böyleyse en az ayın 18sı demek daha çok beklemem lazım çok.
Canım adetten önce t cile denk ya da cden koyu olursa büyük ihtimal vardır birşeyler hadi bakalım hayırlısı :)[/QUOTE]Ayy insallah canim henuz t c kadar koyu olmadi ama hergun gozle gorulur bi artis var cok silikten koyulasmaya dogru yol aldi eger adete yakin yukselmiyosaa insallah kirmizilar kapimi calmaz hepimizinnnn aminn
Sivi alimina dikkat etmelimi test yapmadan acaba ne dersin canim[/QUOTE]Canım adetten önce t cile denk ya da cden koyu olursa büyük ihtimal vardır birşeyler hadi bakalım hayırlısı :)
Ovulasyon için en az 2 saat birşey içmemen lazım ve sabah ilk idrarla olmamalı. Seyreltiyormuş hormon düzeyini.[/QUOTE]rosst: 39830913 .!.:Sivi alimina dikkat etmelimi test yapmadan acaba ne dersin canim
Yumurtlama doneminde dikkat ettim şimdide öyle yapim o zaman[/QUOTE]Ovulasyon için en az 2 saat birşey içmemen lazım ve sabah ilk idrarla olmamalı. Seyreltiyormuş hormon düzeyini.
Canım aslında ben 2.yi düşünmüyordum ama bu süreç içinde bir baktım kaptırmışım kendimi ama gelse de yavrumdur kıyamam asla başımın üstünde geri var. Bir de nasılsa hamişim diye 1 martta kaçak oldu ondan iyice garipleştimE="rosebath, post: 39830880, member: 663448"]İnsallah geç döllenme olmuştur ya Allahim hepimize nasip etsin insallah
Yumurtlama doneminde dikkat ettim şimdide öyle yapim o zaman[/QUOTE]Ovulasyon için en az 2 saat birşey içmemen lazım ve sabah ilk idrarla olmamalı. Seyreltiyormuş hormon düzeyini.
Bu ivulasyonu ne zaman yaomak en uygunu ozaman sabah kalktiginda degil deniliyor ... uyanip iki saat bekleyip oylemi ?[/QUOTE]Yumurtlama doneminde dikkat ettim şimdide öyle yapim o zaman
20.Gunden once cift cizgiyi gormusmuydun[/QUOTE]TE="aysecolluoglu, post: 39832070, member: 170199"]ben sabah 11 lerde uyanmıstım ve ılk ıdrarla yaptım bugun 20. gunum ıkısıde aynı koyulukta cıktı kafat hala akrısık yumurtlamam mı gecıktı yoksa hamıle mıyım? ya yumurtluyosam bu 3 gunu degerlendırmem lazım. ya hamıssem bebege zararı olur mu. eger yumurtluyosam 14 gun daah atcak adet ben hıc o kadar gecıkmemıstım en fazla ıkı gun gecıkırdı nıye bu kadar gec yumurtlamıs olabılırım? kafamda delı sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?