- 16 Ocak 2009
- 183
- 25
- 118
- 41
Simayus, son adet tarihi ne? Bu testi sabah ilk idrarla mi yaptin? Hemen cizgi belirdi mi?Kizlar bugun hamilelik testim bu cikti dun kucuk bi kan geldi ama bugun test yapip bunu gordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simayus, son adet tarihi ne? Bu testi sabah ilk idrarla mi yaptin? Hemen cizgi belirdi mi?Kizlar bugun hamilelik testim bu cikti dun kucuk bi kan geldi ama bugun test yapip bunu gordum
Baktiracagim bugunHayırlı olsun canım kanda gebelik de baktır istersen :)
a Sat muhtemelen vardir gebelik inshallah☺Baktiracagim bugun
Canim hayirli olsun insallah kandada cikar ovutesti yapmismiydin gebelik icinBaktiracagim bugun
Evet yapmistim 1 haftadir t cizgisi c den daha koyduCanim hayirli olsun insallah kandada cikar ovutesti yapmismiydin gebelik icin
Canım çok umutluyum senden inşallah gelmiştir bebiş :)Baktiracagim bugun
Canım çıktı mı sonuç ?Baktiracagim bugun
Suan kilinikteyimCanım çıktı mı sonuç ?
Canim hadi insallah güzel haberlerini bekliyoruzzzsimst: 39822474 .!.:Suan kilinikteyim
catladim meraktan:) yazsa da sonucu bilsekCanim hadi insallah güzel haberlerini bekliyoruzzz
idrarda cikiyormu hamilelik? hemen mi vericekler cevabi?Kan tahlili yapmiyolarmis idrari aldilar.anlisilan kesin sonucu dokturumdan randevu alip ogrenecegim.idrar sonucunu bekliyorum
Hadi inşallah bakalım :)Kan tahlili yapmiyolarmis idrari aldilar.anlisilan kesin sonucu dokturumdan randevu alip ogrenecegim.idrar sonucunu bekliyorum
Olumsuz derlerse de güvenme canım 10 gün gecikmiş idrara bakıyor onlar öle diyorlar sende geç döllenme oldu bence :)Hadi inşallah bakalım :)
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişinKizlar bugun hamilelik testim bu cikti dun kucuk bi kan geldi ama bugun test yapip bunu gordum
Sanki yarın çatlayacak gibiKızlar bunlar da dün ve bugünün ovulasyon testleri. dünkü kuruduğu için soluklaştı. Bugün öğlen su içip yapmıştım o yüzden akşam sıvı alımını kesmesem de azaltarak yaptım. durum ne sizce?
Sağol canım.Benim günüm geçti. 1 marttan beri ara ara baksam da böyle çıkıyor.Sanki yarın çatlayacak gibi