Rica ederim :)çok sağol canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim :)çok sağol canımm
Merhaba. Bugun adet gunum olmadi. Iki tane test yaptim.ovul cok koyu gebelik silik. Yorumlarmisiniz?Rica ederim :)
Canim o zaMerhaba. Bugun adet gunum olmadi. Iki tane test yaptim.ovul cok koyu gebelik silik. Yorumlarmisiniz?
Canim cok yuksek ihtimal hamilesin seni ilk ben tebrik edeyim testlerin fotolarini atabilrsen daha iyi yorumlanirMerhaba. Bugun adet gunum olmadi. Iki tane test yaptim.ovul cok koyu gebelik silik. Yorumlarmisiniz?
Merhaba. Bugun adet gunum olmadi. Iki tane test yaptim.ovul cok koyu gebelik silik. Yorumlarmisiniz?
Canim o za
Canim cok yuksek ihtimal hamilesin seni ilk ben tebrik edeyim testlerin fotolarini atabilrsen daha iyi yorumlanir
rica ederim canim bende sana bi soru sorayim testleri ilk kez bugunmu yaptin yoksa bi kac gun oncemi basladinCevap ve tebrik icinccccok tesekkur ederim. Sadec3 bugun wifi yok evde. Aksama olucak. Tel le resmi ekleyemedim. Aksama ekliycemmmm
rica ederim canim bende sana bi soru sorayim testleri ilk kez bugunmu yaptin yoksa bi kac gun oncemi basladin
Canim zaten gebelikte ciktigina gore hamilesin yeni oldugu icin silik yarin kanda hcg baktir netlessin derim ben gozun aydinDun geb testi yaptim silik cikti. Bugun de yaptim yine silik. Sonra bu topigi buldum. Ovul testi yapin diyordu. Ben de ysptim. O da bayaaa bi belirgin cikti. Keske eklye bilsem
Alpinacim sanirsam buraya yuksek pikselli foto yuklemek mumkun degil. Bana bi email adresi versene sana gonderiyim resimleri. Cok sabirsizlaniyorumCanim sen aksam fotolari yükle daha iyi yorumlanır
Saol canimÖYLEYSE GEÇMİŞ OLSUN CANIM
Ayy ne guzel hamilesin cnm galiba hayirli haberler olsun inaallahMerhaba. Bugun adet gunum olmadi. Iki tane test yaptim.ovul cok koyu gebelik silik. Yorumlarmisiniz?
Hamileliğin kuvvetle muhtemel kanda da baktır istersen.Merhaba. Bugun adet gunum olmadi. Iki tane test yaptim.ovul cok koyu gebelik silik. Yorumlarmisiniz?
Canım ben çizgiyi görüyorum ama sanki biraz daha pembe olmalı gebelikteki iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa kanda baktır.
Canim kandada bakildi bugun yok gebelik ooo firlarda degerlerim yumurtaliklarimda oo meşur kistlerden cikti kucuk kucuk adet gecikmeside ondan oluyormus adetim ucuncu gunu gidip hormonlarima bakicak uç ay boyunca gebelik icin catlatma yontemini denicekler uc ay icinde hamile kalmazsam aşılama deniceklerCanım işine karışmak gibi olmasın ama adet söktürücüler düşüğe neden olabiliyor zaten. Bence kontrol ol iltihap varsa zaten mecbur ilaçları kullan ama başka şekilde ilaç yazmak için yazarsa alma istersen. Ben gidersem söktürücü verecek diye bekliyorum çünkü ateşim falan yok. Aynı zamanda faranjitim doktor bir sürü şey yazdı içim rahatlasın öyle. Kullanırım bitkisel tedaviler deniyorum.
Benim de tam 40 gün olmuş canım. 32 taş çatlasa 34'te gelmeliydi. Beklemedeyim. Geceleri karnım ağrıyor aa kesin yarın olacağım diyorum ama yok. yüzümde 2 gün oldu sivilceler çıktı olacağım diyorum yok. Ovulasyonlar koyu gebelik testte de kanda da negatif :)Bugün 40. Günüm ve hala gelen bişey yok.2 gün önce yaptıgım ovu testleri cok koyuydu ama hamilelik testi negatif cıkmıştı.hayırlısı bugün bir daha deniyeyim
Umitlendirmek istemem bosa ama kist yoksa hamile gibi gozukuyorsun insallahKızlar ben bugün de olmadım olmuyorum. Bu ovulasyon testim sizce hangi çizgi daha koyu?
Geçmiş olsun canım senin hep gecikiyor muydu ilk defa bu ay mı oldu. Belki bende de onlardan vardır.Canim kandada bakildi bugun yok gebelik ooo firlarda degerlerim yumurtaliklarimda oo meşur kistlerden cikti kucuk kucuk adet gecikmeside ondan oluyormus adetim ucuncu gunu gidip hormonlarima bakicak uç ay boyunca gebelik icin catlatma yontemini denicekler uc ay icinde hamile kalmazsam aşılama denicekler