• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testiyle yumurtlamayı kaçıncı gün gördünüz arkadaşlar lütfen yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba yumurtlama testinde adetin 12. Günü sabah çift çizgi gördüm akşam silikti 1 gün içinde sabah akşam farklı çıkar mı daha koyulaşacağı yerde silikleşti. Normal mi bu ? Üstteki sabah yaptığım test alttaki akşam saat 21:30 gibi yaptım.

Eklentiler

• B069276D-49E2-445F-B280-5C14AEA4A499.jpeg
    B069276D-49E2-445F-B280-5C14AEA4A499.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 154
Arkadaşlar merhaba yumurtlama testinde adetin 12. Günü sabah çift çizgi gördüm akşam silikti 1 gün içinde sabah akşam farklı çıkar mı daha koyulaşacağı yerde silikleşti. Normal mi bu ? Üstteki sabah yaptığım test alttaki akşam saat 21:30 gibi yaptım.
Belki yumurtan dün çatlamıştır. Ya da sabaha göre daha az idrar bekletmişsindir lh ölçememiştir.
Şimdi bu sabah tekrar test yaptığında yine silikse dün çatladı demektir. Akşamkine göre koyu çıkarsa idrardan kaynaklıdır.
Benim de dün ikisi eşit çıktı bugün tekrar yapıcam bakalım

Ben şimdi yaptım akşam silikleşir gibi olmuştu tekrar koyulaştı benim.
En ideal zaman sabah ikinci idrarla yapmak, gün içinde idrardaki lh düşüyormuş tatlım duymuştum bunu, akşamları pik görmek zormuş. Bu sabahki testinle netleştirirsin

Eklentiler

• 20190306_093314-1.jpg
    20190306_093314-1.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 151
En ideal zaman sabah ikinci idrarla yapmak, gün içinde idrardaki lh düşüyormuş tatlım duymuştum bunu, akşamları pik görmek zormuş. Bu sabahki testinle netleştirirsin
Ben şimdi yaptım ikisi eşit çıktı şuan yumurtluyorum galiba 😀bugün yaptıklarımı sırayla koydum en alttaki 22:35 te yaptım. Saatlere pek uyamıyorum ben merak ettikçe test yapıyorum😀

Eklentiler

• 3BC46188-43CF-498F-A9AB-06B573FE4864.jpeg
    3BC46188-43CF-498F-A9AB-06B573FE4864.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 181
Seninde eşit çıkmış şuan pozitif mi yani yumurtluyor muyuz

bende 19. gündeyim hala yumurtlama olmadı günde iki defa bakıyorum bi öğlen arası bir de akşam ... bende pkoyum önceden boş gebelik geçirdim o defa da ovulasyon takibi yapmıştım 19. günde yumurtlama olmuştu. şimdi de bu 19 da umutluydum ama olmadı. neyse olumsuz konuşmayayım. kendim gibi gördükçe yalnız olmadığımı görüp seviniyorum.
ol o olunca gerçekten çok zor oluyor bende ovulasyon takibi yapıyorum adet bitiminden beri bugün 20.günüm ama yine negatif çıktı acaba bu ay yumurtam gelir mi yoksa gelmeyecek mi 😔

Back