- 2 Aralık 2023
- 507
- 307
- 34
-
- Konu Sahibi Turkanmammadova
Teşekkür ederim cevabınız için eşimde sıkıntı yok benim sadece amh düşük ama dediğim gibi hamile kaldım tedavisiz. 3 senedir evliyim bu zamana kadar takip etmedim yumurtlama falan düzenli ilişkimiz oldu. Bu ay da böyle denemek istedim. Bugünde değerlendirdik 1 gün ara verelim diyorum aktivlik açısından.Merhaba eşinizin sperm canlılığında bir problem yoksa bugün de tutma ihtimali yüksektir. Dünü değerlendirmişsiniz çünkü spermler 3 gün yaşayabilir içerideki ortam da müsaitse. Bugünü değerlendirme şansınız olursa tabiki değerlendirin ama hamilelik için de ihtimaliniz düşük değil. Her gebelik yumurtalamanın pik yaptığı gün oluşmuyor yani tek bir güne kalsaydı işimiz yanmıştık. Hayırlısı olsun hakkınızda, kolaylıkla ve en doğru zamanda...
Merhaba benim de aynı amh düşüklüğüm var doğal yoldan 1 kimyasal 1 düşük var 1 kere de tüp bebek denedim. Ben düşük olduğu ay proxyfemin diye bi takviye kullanmıştım tavsiye ederim 3 ay devam etmem gerekiyormuş ben bilmiyordum bu ay tekrsr başlayyacağım belki sizede bi vesile olur Diye söylemek istedimTeşekkür ederim cevabınız için eşimde sıkıntı yok benim sadece amh düşük ama dediğim gibi hamile kaldım tedavisiz. 3 senedir evliyim bu zamana kadar takip etmedim yumurtlama falan düzenli ilişkimiz oldu. Bu ay da böyle denemek istedim. Bugünde değerlendirdik 1 gün ara verelim diyorum aktivlik açısından.
Amh kaçtı sizde ben Kasım'da baktirmistim 0.996 çıkmıştı aralıkta tüp bebek yaptırdım kese oluştu ama malesef embriyo oluşmadı Şubat'ta kürtaj oldum. Genetikte temiz çıktı sebebini bilemedik. Geçen ay tekrar değerlerime baktırdım amh 1.05 olmuş ama ben her hangi bişey kullanmadım. Sadece folikasit ve d vitamini. Bunu 3 senedir kullanıyorum. Benim sadece dış gebeligim var ondan da iyneyle dusurmustuk. Yaştan dolayı sabirsizlandim tüp bebek yaptırdım. OlmadiMerhaba benim de aynı amh düşüklüğüm var doğal yoldan 1 kimyasal 1 düşük var 1 kere de tüp bebek denedim. Ben düşük olduğu ay proxyfemin diye bi takviye kullanmıştım tavsiye ederim 3 ay devam etmem gerekiyormuş ben bilmiyordum bu ay tekrsr başlayyacağım belki sizede bi vesile olur Diye söylemek istedim
Bende geçen sene baktırmıştım 0.87 idi kasımda yumurta toplandı donduruldu aralıkta kimyasal gebelik yaşadım şubatta transfer oldu tutmadı nisanda proxfemin kullandım sadece ramazanda bayramda hamile olduğumu ama düşük yaptığımı öğrendim 1 2 ay beklememi söyledi sağlık ocağındaki ebe bekliyorum şimdi amh bi daha baktırmadım bide bişdiğim kadarıyla yğkselen bi hormon değilmiş ama sizinki yükselmiş çok iyi bu birde düşük dış gebelik de olsa doğal yoldan hamile kalıyor olabilmemiz bence güzel bişey hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hayırlı evlatlarımızın haberlerini almayı nasip eder Rabbim bide yaşınız kaç benim 28Amh kaçtı sizde ben Kasım'da baktirmistim 0.996 çıkmıştı aralıkta tüp bebek yaptırdım kese oluştu ama malesef embriyo oluşmadı Şubat'ta kürtaj oldum. Genetikte temiz çıktı sebebini bilemedik. Geçen ay tekrar değerlerime baktırdım amh 1.05 olmuş ama ben her hangi bişey kullanmadım. Sadece folikasit ve d vitamini. Bunu 3 senedir kullanıyorum. Benim sadece dış gebeligim var ondan da iyneyle dusurmustuk. Yaştan dolayı sabirsizlandim tüp bebek yaptırdım. Olmadi
Aynen en azından hamile kalabiliyoruz. İnşallah kısa zamanda ikimizde güzel haberi alırız. Kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü dış gebelikte o kadar yoğun çalışıyordum ki adetimin gecikmesini bile fark etmemiştim sancıyla acile gittim orda oyrendim baya da büyümüştü.Bende geçen sene baktırmıştım 0.87 idi kasımda yumurta toplandı donduruldu aralıkta kimyasal gebelik yaşadım şubatta transfer oldu tutmadı nisanda proxfemin kullandım sadece ramazanda bayramda hamile olduğumu ama düşük yaptığımı öğrendim 1 2 ay beklememi söyledi sağlık ocağındaki ebe bekliyorum şimdi amh bi daha baktırmadım bide bişdiğim kadarıyla yğkselen bi hormon değilmiş ama sizinki yükselmiş çok iyi bu birde düşük dış gebelik de olsa doğal yoldan hamile kalıyor olabilmemiz bence güzel bişey hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hayırlı evlatlarımızın haberlerini almayı nasip eder Rabbim bide yaşınız kaç benim 28
Ben hiç idrar testi yapmadım bilgim yok ama silik varsa hafta sonu tekrar yap koyulaşır. Bat ne zaman istersen resmini at bakalimKızlar merhaba içim çok daraldı konuşmak için yazıyorum geçenlerde de burda yazmıştım aslında konuyu tekrar üzerinden geçiyorum
Adetimin 1.gününden itibaren saydığım da 19.gun yumurtlama 20.gun siliklesmeye başladı 21.gun silik şuan 33.gun 13 gün oldu diye hesaplıyorum çok erken olduğunu bilerek geçen hafta test yaptım tabiki negatifti ama bugün içimden tekrar yapmak geldi sabahı bekleyemedim testte hayali çizgi oluştu silik sizce ilk idrarimla yapsam silik görürmuyum ona göre kan veririm en azından birazcık sohbet için yazıyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
İlk idrarla sabah yapın yazanlar olmuş o yüzden sormak istedim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bir seneyi geçti o bizde korunmadık ama olmuyordu iki senedir sebepsiz eşimde bende sorun yok bugün öyle içime doğar gibi oldu sadeceBen hiç idrar testi yapmadım bilgim yok ama silik varsa hafta sonu tekrar yap koyulaşır. Bat ne zaman istersen resmini at bakalim
Erken gebelik testinde daha net çıkıyormuş aslında gecikmen olmuş varsa çıkar kanda. Ben geçen ay 9 gün gecikmede kan verdim çıkmadı 10 cu gün adet oldum. Benim gecikmem kürtajdan sebepmis inşallah seninki tutunmusturİlk idrarla sabah yapın yazanlar olmuş o yüzden sormak istedim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bir seneyi geçti o bizde korunmadık ama olmuyordu iki senedir sebepsiz eşimde bende sorun yok bugün öyle içime doğar gibi oldu sadece
Ayy çok geçmiş olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı güzel miniklerimiz olsunErken gebelik testinde daha net çıkıyormuş aslında gecikmen olmuş varsa çıkar kanda. Ben geçen ay 9 gün gecikmede kan verdim çıkmadı 10 cu gün adet oldum. Benim gecikmem kürtajdan sebepmis inşallah seninki tutunmustur
Teşekkür ederim. İnşallahAyy çok geçmiş olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı güzel miniklerimiz olsuninşallah ya
Evet pik gözüküyor bende bu ay ovulasyon takip ettim ilk senin gibi pik sandım bı gün sonraki daha koyu oldu bı gün sonra tekrar yaptım silik çıkınca anladım ikinci yaptığım pik olandı sende bir gün sonra ki silik olursa bugünkü yaptığın piktir mutlaka değerlendirMerhaba. Ben ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum.. genelde programa göre değerlendirdik tuttu da sonu iyi olmasa da. Bu ay testle deneyim dedim programa göre dün pikti ben de test yaptım değerlendirdim ama bugün tekrar yaptım asıl bugunmus pik resmini eklesem yorumlar mısınız. Ateşim de dün 35.8 di bugün 36.7. ve cok halsizim. Normalde benim yumurtam büyümüyor demişti doktor ama tedavisiz hamile kalmistim. Pik olması için yumurta sanırım 17-22 mm olması gerekiyormus. Bu son pikmi acaba
Bugün pik yaptığı için zaten sorun yoksa yüksek ihtimal tutacaktır diye düşünüyorum. Kendinizi strese sokmayın stres de etkiliyor çünkü. Zaten hamile kalabiliyorsunuz bu çok kıymetli. Amh düşüklüğü için teatrio antioksidan kapsül kullanabilirsiniz tabii doktorunuza danışarak...Teşekkür ederim cevabınız için eşimde sıkıntı yok benim sadece amh düşük ama dediğim gibi hamile kaldım tedavisiz. 3 senedir evliyim bu zamana kadar takip etmedim yumurtlama falan düzenli ilişkimiz oldu. Bu ay da böyle denemek istedim. Bugünde değerlendirdik 1 gün ara verelim diyorum aktivlik açısından.
Tamam çok teşekkür ederimTeşekkür ederim. İnşallah
pazar günü erken gebelik testi yap o zamana kadar netlesir hem Pts de kan verirsin
Öğlen 2 de piki gördüm akşam değerlendirdik. Şimdi tekrar baktım siliklesti. Muhtemelen çatlama oldu yarın yapacaktım ama ağrım çok olduğu için baktım.Evet pik gözüküyor bende bu ay ovulasyon takip ettim ilk senin gibi pik sandım bı gün sonraki daha koyu oldu bı gün sonra tekrar yaptım silik çıkınca anladım ikinci yaptığım pik olandı sende bir gün sonra ki silik olursa bugünkü yaptığın piktir mutlaka değerlendi