Ovulasyon testiyle hamilelik haberi alanlar bakabilir mi?

dilekdilek41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
603
899
103
33
İyi aksamlar arkadaslar, ben bu ay ovu testiyle yumurtlamayi yakaladim ve o gunu ve gecesini degerlendirdim normaldr yarin adet olmam gerekiyor ama hic boyle birsey hissetmiyorum dune kadar birkac gun suren gogus agrim ve kasik karin agrim olmustu dun kesildi gibi, erken gebelik testi negatif cikmisti iki gun once yaptigimda, bugun iliakiden sonra 11.gun az once oylesine bir ovu testi yapayim dedim cift cizgi cikti bu durumu yasayan var mi acaba :)

Eklentiler

• IMG_20161121_192526613.jpg
    IMG_20161121_192526613.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 184
İyi aksamlar arkadaslar, ben bu ay ovu testiyle yumurtlamayi yakaladim ve o gunu ve gecesini degerlendirdim normaldr yarin adet olmam gerekiyor ama hic boyle birsey hissetmiyorum dune kadar birkac gun suren gogus agrim ve kasik karin agrim olmustu dun kesildi gibi, erken gebelik testi negatif cikmisti iki gun once yaptigimda, bugun iliakiden sonra 11.gun az once oylesine bir ovu testi yapayim dedim cift cizgi cikti bu durumu yasayan var mi acaba :)

bende hç bşey hissetmiyodum arkadaşımın ısrarıyla test yaptım biri silik olsada çift çizgi çıktı sonr 7 tane daha yaptım hepsi çift çizgi bugün kan verdim yarın sonucunu alıcam

bende hç bşey hissetmiyodum arkadaşımın ısrarıyla test yaptım biri silik olsada çift çizgi çıktı sonr 7 tane daha yaptım hepsi çift çizgi bugün kan verdim yarın sonucunu alıcam
ben de yarin normal bi gebelik testi yapay baktim ki oda cift hemen kan :)

silik bile olsa sonuç pozitif demekmiş büyük heyecan :)

Silik olsa bile pozitif mi:kahve:
Ben de silik ciktigi aylar gebelik olmadi
Hatta simdi yaptim yine silik Cikti
reglime 3 gün var
Sizin bu fotodan daha mi koyuydu ikinci cizgi

Eklentiler

• IMG_8522.JPG
    IMG_8522.JPG
    19,3 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Bende ovulasyon testiyle ogrendim adetime 6 gun falan vardi ama ovulasyon testim yumurtlama gunki gibi iki cizgide esit koyuluktaydi. Gebelik testim silik ikinci cizgi cikmisti

Bende ovulasyon testiyle ogrendim adetime 6 gun falan vardi ama ovulasyon testim yumurtlama gunki gibi iki cizgide esit koyuluktaydi. Gebelik testim silik ikinci cizgi cikmisti

Yani ben de bosuna umutlanmak istemiyorum
İlk kez ikinci cizgiyi gorunce sasirdim
Bi de yukarda silik olsa bile pozitif lafini gorunce :KK76: kendimi bu halde buldum

Tesekkurler cevabin icin

Yani ben de bosuna umutlanmak istemiyorum
İlk kez ikinci cizgiyi gorunce sasirdim
Bi de yukarda silik olsa bile pozitif lafini gorunce :KK76: kendimi bu halde buldum

Tesekkurler cevabin icin
Yok canim nettende arastir isterden ben arastirip oyle suphelenmistim. Ikisinin esit koyulukta olmasi gerekiyor. Ama belli olmaz nasip sadece bu teste bakip yorum yapma

Ovulasyon gunu haric ikinci cizgi silik oluyor zaten. Hamilelik testi gibi degil. Bende ovulasyon testiyle ogrendim. İki cizgide ayni koyuluktaydi

Anladim evet sabah yine baktim 2. Cizgi silik
Haftasonu reglim baslayacak zaten
Keske bakmasaydim testle
gereksiz bi ümit oldu :olamaz:
Tesekkurler cevaplariniz icin

Kızlar 1.yüklediğim bu ay ki ovulasyon testim fotoğraf toplu çekildiği için renkler koyulaşmış. 2. İse bugün yaptıgım ovulasyon ve gebelik testi. Adetime 8 gün var. Heycanlandım dayanamadım ve bugün test yaptım. 6 saat sonra siyah bi çizgi çıkmıştı hcgde. Fakat ovulasyon testim 18.gün silikleşmeye başlamışken bugün birden koyulaştı. Sizce benim durumum ne?

Eklentiler

• 20170109_000429-1-1.jpg
    20170109_000429-1-1.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 20170111_223641-1.jpg
    20170111_223641-1.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar 1.yüklediğim bu ay ki ovulasyon testim fotoğraf toplu çekildiği için renkler koyulaşmış. 2. İse bugün yaptıgım ovulasyon ve gebelik testi. Adetime 8 gün var. Heycanlandım dayanamadım ve bugün test yaptım. 6 saat sonra siyah bi çizgi çıkmıştı hcgde. Fakat ovulasyon testim 18.gün silikleşmeye başlamışken bugün birden koyulaştı. Sizce benim durumum ne?

17. Gun hala cift cizgi dogru mu goruyorum?
Bugun kacinci gun
Daha erken sanki
Cift cizgiden 24-36 saat sonra catlayacak
Bir hafta dollenme ve rahme yerlesme olacak
Sonra lH yukselcek vs
İlerleyen gunlerde tekrarla istersen

17. Gun hala cift cizgi dogru mu goruyorum?
Bugun kacinci gun
Daha erken sanki
Cift cizgiden 24-36 saat sonra catlayacak
Bir hafta dollenme ve rahme yerlesme olacak
Sonra lH yukselcek vs
İlerleyen gunlerde tekrarla istersen

canım öncelikle zahmet edip cvpladığın için çok ama çok teşekkür ederim.
17. güne gelince o gün dayanamadım ve 3 tane test yaptım. hepsi silikti. o koyu çıkan saatler sonra öyle oldu bakma sen ona :KK48: diğer ikisi çok açık. en koyu çıkan günüm 16. gündü. sonra her gün ovulasyon testine devam ettim. hepsini koymadım artık buraya. dün ovulasyon birden koyulaştı 2 dakka içinde. Bakalım bugün tekrar yapayım diyorum ovulasyon testini. Abartmış olur muyum acaba. Kendimi çıldırmış gibi hissediyorum. Resmen test delisi oldum :KK17:

Ovulasyon degil ama gebelik testi yaptım bugün oda sabah idrarımla degil. 11 de yaptım testi. 12.30 da bu hali aldı. Ya ben hayal görüyorum :kızgın: ya da ordabi çizgi var :dua: Belli olsun diye siyah beyaz efekt uyguladım sizin için. Kare içine aldım :KK45:

Eklentiler

• 20170113_212752-1.jpg
    20170113_212752-1.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 63
  • PicsArt_01-13-09.31.22.jpg
    PicsArt_01-13-09.31.22.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 70
Ovulasyon degil ama gebelik testi yaptım bugün oda sabah idrarımla degil. 11 de yaptım testi. 12.30 da bu hali aldı. Ya ben hayal görüyorum :kızgın: ya da ordabi çizgi var :dua: Belli olsun diye siyah beyaz efekt uyguladım sizin için. Kare içine aldım :KK45:

Varmiymis gebelik

Back