Bende kimyasal gebelik geçirdim 9 ay oldu tık yokBizim de 10 ay olacak 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim daha tık yok. Ben aşırı takıntılı bir insanım birde o yüzden sürekli kafama takıyorum ondan olmuyor büyük ihtimalle çünkü kimyasal geçirdiğim ay hiç aklımda yoktu bir baktım hamileyim ama dediğim gibi kimyasal oldu. Eşimde de bende de sıkıntı yok şükür bekliyoruz bizde Rabbimden gelecek müjdeyi.
Benimde gecikmem var bugün 6. Gün ovulasyon yaptım bakar mısınız bana pik gibi geldiBen de bu şekilde öğrenmiştim Ovülasyon testinde çift çizgi çıkıyor hamileyken
Merhaba hamile misiniz acaba benim de innovita ovulasyon pik çıktıMarhabalar hanımlar. Bat 14 mart gebelikten şüphelenip hcg testi yaptım 2 gün önce negatifti. Burda övü testiyle hamile kaldıklarını öğrenenleri görünce ben de yapayım dedim dün innovita marka ovü testimi yaptım iki çizgi de bayağı koyu çıktı ama bozuk olabileceğini düşünüp bugün iki farklı ovü testiyle yaptım ( biri innovita diğeri bir gebenin günlüğü) ve innovita düne göre daha koyu çıktı bir gebenin günlüğü ise yumurtlama döneminde göstermediği kadar koyulukta çıktı. Testlerimi ekliyorum yorumlarsanız çok sevinirim.
Fotoğrafını atın bakalımBenimde gecikmem var bugün 6. Gün ovulasyon yaptım bakar mısınız bana pik gibi geldi
Hayır canım değilim büyük ihtimalle adetim daha gelmedi sanırım ikinci kez yumurtladım bugün de kan testi yaptırdım negatifMerhaba hamile misiniz acaba benim de innovita ovulasyon pik çıktı
Bak canım böyleFotoğrafını atın bakalım
Pik gibi duruyor değerlendirin benceBak canım böyle
Pik gibi duruyor değerlendirin bence
Adet belirtin falan var mı canım dündü demi senin batHayır canım değilim büyük ihtimalle adetim daha gelmedi sanırım ikinci kez yumurtladım bugün de kan testi yaptırdım negatif
Daha adet olmadım canım dediğim gibi ikinci kez yumurtlama oldu ondan 25 martta falan olurum sanırım. Ama göğüslerim çok şiş o da adet belirtisi muhtemelen. Senin?Adet belirtin falan var mı canım dündü demi senin bat
Ayy gecikti belki de olmazsın adet yaa bende daha olmadım adet benim de yumurtlama geç olmuştu aynı adet belirtileri var bi kaç gündür bende de.Daha adet olmadım canım dediğim gibi ikinci kez yumurtlama oldu ondan 25 martta falan olurum sanırım. Ama göğüslerim çok şiş o da adet belirtisi muhtemelen. Senin?
inşallah yaa hamileyizdir de ondan gelmiyordur ama adet her zaman yumurtlamadan sonra 14. Gün olur o yüzden geç yumurtladığımız için geç adet olabiliriz.Ayy gecikti belki de olmazsın adet yaa bende daha olmadım adet benim de yumurtlama geç olmuştu aynı adet belirtileri var bi kaç gündür bende de.
Yumurtlama geç olunca adet gecikiyo mu
Merhaba benımkını de yorumlarmısınız ?inşallah yaa hamileyizdir de ondan gelmiyordur ama adet her zaman yumurtlamadan sonra 14. Gün olur o yüzden geç yumurtladığımız için geç adet olabiliriz.
Boş yere heveslendim desene. Umarım yanılırızda ikimizde birbirimize güzel haber veririz yaa şu mübarek günlerdeinşallah yaa hamileyizdir de ondan gelmiyordur ama adet her zaman yumurtlamadan sonra 14. Gün olur o yüzden geç yumurtladığımız için geç adet olabiliriz.
Canım benim de adete bir hafta kala falan olmuştu yumurtlama. Seninki de büyük ihtimalle yumurtlama mutlaka değerlendir benceMerhaba benımkını de yorumlarmısınız ?
7 Mart pik 8 silik ve 9 Mart pik gördüm sonra silik devam ettti ve bugün 15 Mart pik gorduklerımden çok çok daha koyu oldu . Diğerleri eşit iken su an t c yi geçmiş durum da yarında bakacağım ama erken gebelık testı yaptım negatif ilişkinin 8. Günü adetime 12 gün var
Eğer yumurtlamam ise bugün de yaptım yine pik ve ben 2 kez yumurtlamıştım aslında 7 sinde ve 9 undaCanım benim de adete bir hafta kala falan olmuştu yumurtlama. Seninki de büyük ihtimalle yumurtlama mutlaka değerlendir bence
Valla bilemiyorum canım cidden ama bu sitede çok okudum hamilelikten pik çıkanı. Umarım seninki de öyle bişeydir.Eğer yumurtlamam ise bugün de yaptım yine pik ve ben 2 kez yumurtlamıştım aslında 7 sinde ve 9 unda
Değerlendirdim minnoşum :)Valla bilemiyorum canım cidden ama bu sitede çok okudum hamilelikten pik çıkanı. Umarım seninki de öyle bişeydir.
Ama adetine daha varmış nasılsa sen her ihtimale karşı değerlendir bence
Pco falan var mı yoksa bile 7 martta gördüğünüz tam pik olmayabilir yeni yumurtluyor olabilirsinizMerhaba benımkını de yorumlarmısınız ?
7 Mart pik 8 silik ve 9 Mart pik gördüm sonra silik devam ettti ve bugün 15 Mart pik gorduklerımden çok çok daha koyu oldu . Diğerleri eşit iken su an t c yi geçmiş durum da yarında bakacağım ama erken gebelık testı yaptım negatif ilişkinin 8. Günü adetime 12 gün var
Aynen öyleValla bilemiyorum canım cidden ama bu sitede çok okudum hamilelikten pik çıkanı. Umarım seninki de öyle bişeydir.
Ama adetine daha varmış nasılsa sen her ihtimale karşı değerlendir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?