Bende kimyasal gebelik geçirdim 9 ay oldu tık yok benimde kafamda sürekli bu var ama elimde değil işte engel olamıyorum düşünmeye çok iyi anlıyorum seni deBizim de 10 ay olacak 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim daha tık yok. Ben aşırı takıntılı bir insanım birde o yüzden sürekli kafama takıyorum ondan olmuyor büyük ihtimalle çünkü kimyasal geçirdiğim ay hiç aklımda yoktu bir baktım hamileyim ama dediğim gibi kimyasal oldu. Eşimde de bende de sıkıntı yok şükür bekliyoruz bizde Rabbimden gelecek müjdeyi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testiyle hamileliğini öğrenenler. Testlerimi yorumlar mısınız?
- Konu Sahibi dnzbr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Benimde gecikmem var bugün 6. Gün ovulasyon yaptım bakar mısınız bana pik gibi geldiBen de bu şekilde öğrenmiştim Ovülasyon testinde çift çizgi çıkıyor hamileyken
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Merhaba hamile misiniz acaba benim de innovita ovulasyon pik çıktıMarhabalar hanımlar. Bat 14 mart gebelikten şüphelenip hcg testi yaptım 2 gün önce negatifti. Burda övü testiyle hamile kaldıklarını öğrenenleri görünce ben de yapayım dedim dün innovita marka ovü testimi yaptım iki çizgi de bayağı koyu çıktı ama bozuk olabileceğini düşünüp bugün iki farklı ovü testiyle yaptım ( biri innovita diğeri bir gebenin günlüğü) ve innovita düne göre daha koyu çıktı bir gebenin günlüğü ise yumurtlama döneminde göstermediği kadar koyulukta çıktı. Testlerimi ekliyorum yorumlarsanız çok sevinirim.
- 18 Ocak 2024
- 135
- 32
- 13
- 24
Fotoğrafını atın bakalımBenimde gecikmem var bugün 6. Gün ovulasyon yaptım bakar mısınız bana pik gibi geldi
- 18 Ocak 2024
- 135
- 32
- 13
- 24
Hayır canım değilim büyük ihtimalle adetim daha gelmedi sanırım ikinci kez yumurtladım bugün de kan testi yaptırdım negatifMerhaba hamile misiniz acaba benim de innovita ovulasyon pik çıktı
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Bak canım böyleFotoğrafını atın bakalım
Eklentiler
- 18 Ocak 2024
- 135
- 32
- 13
- 24
Pik gibi duruyor değerlendirin benceBak canım böyle
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
İnşallah ya değerlendirdik
Pik gibi duruyor değerlendirin bence
Adet belirtin falan var mı canım dündü demi senin batHayır canım değilim büyük ihtimalle adetim daha gelmedi sanırım ikinci kez yumurtladım bugün de kan testi yaptırdım negatif
- 18 Ocak 2024
- 135
- 32
- 13
- 24
Daha adet olmadım canım dediğim gibi ikinci kez yumurtlama oldu ondan 25 martta falan olurum sanırım. Ama göğüslerim çok şiş o da adet belirtisi muhtemelen. Senin?Adet belirtin falan var mı canım dündü demi senin bat
Ayy gecikti belki de olmazsın adet yaa bende daha olmadım adet benim de yumurtlama geç olmuştu aynı adet belirtileri var bi kaç gündür bende de.Daha adet olmadım canım dediğim gibi ikinci kez yumurtlama oldu ondan 25 martta falan olurum sanırım. Ama göğüslerim çok şiş o da adet belirtisi muhtemelen. Senin?
Yumurtlama geç olunca adet gecikiyo mu
- 18 Ocak 2024
- 135
- 32
- 13
- 24
inşallah yaa hamileyizdir de ondan gelmiyordur ama adet her zaman yumurtlamadan sonra 14. Gün olur o yüzden geç yumurtladığımız için geç adet olabiliriz.Ayy gecikti belki de olmazsın adet yaa bende daha olmadım adet benim de yumurtlama geç olmuştu aynı adet belirtileri var bi kaç gündür bende de.
Yumurtlama geç olunca adet gecikiyo mu
Merhaba benımkını de yorumlarmısınız ?inşallah yaa hamileyizdir de ondan gelmiyordur ama adet her zaman yumurtlamadan sonra 14. Gün olur o yüzden geç yumurtladığımız için geç adet olabiliriz.
7 Mart pik 8 silik ve 9 Mart pik gördüm sonra silik devam ettti ve bugün 15 Mart pik gorduklerımden çok çok daha koyu oldu . Diğerleri eşit iken su an t c yi geçmiş durum da yarında bakacağım ama erken gebelık testı yaptım negatif ilişkinin 8. Günü adetime 12 gün var
Eklentiler
Boş yere heveslendim desene. Umarım yanılırızda ikimizde birbirimize güzel haber veririz yaa şu mübarek günlerdeinşallah yaa hamileyizdir de ondan gelmiyordur ama adet her zaman yumurtlamadan sonra 14. Gün olur o yüzden geç yumurtladığımız için geç adet olabiliriz.
Canım benim de adete bir hafta kala falan olmuştu yumurtlama. Seninki de büyük ihtimalle yumurtlama mutlaka değerlendir benceMerhaba benımkını de yorumlarmısınız ?
7 Mart pik 8 silik ve 9 Mart pik gördüm sonra silik devam ettti ve bugün 15 Mart pik gorduklerımden çok çok daha koyu oldu . Diğerleri eşit iken su an t c yi geçmiş durum da yarında bakacağım ama erken gebelık testı yaptım negatif ilişkinin 8. Günü adetime 12 gün var
Eğer yumurtlamam ise bugün de yaptım yine pik ve ben 2 kez yumurtlamıştım aslında 7 sinde ve 9 undaCanım benim de adete bir hafta kala falan olmuştu yumurtlama. Seninki de büyük ihtimalle yumurtlama mutlaka değerlendir bence
Eklentiler
Valla bilemiyorum canım cidden ama bu sitede çok okudum hamilelikten pik çıkanı. Umarım seninki de öyle bişeydir.Eğer yumurtlamam ise bugün de yaptım yine pik ve ben 2 kez yumurtlamıştım aslında 7 sinde ve 9 unda
Ama adetine daha varmış nasılsa sen her ihtimale karşı değerlendir bence
Değerlendirdim minnoşum :)Valla bilemiyorum canım cidden ama bu sitede çok okudum hamilelikten pik çıkanı. Umarım seninki de öyle bişeydir.
Bugün yine yaptım yine pik bakalım kaç gün daha böyle sürecek adetime 10 gün var
- 18 Ocak 2024
- 135
- 32
- 13
- 24
Pco falan var mı yoksa bile 7 martta gördüğünüz tam pik olmayabilir yeni yumurtluyor olabilirsinizMerhaba benımkını de yorumlarmısınız ?
- 18 Ocak 2024
- 135
- 32
- 13
- 24
Aynen öyleValla bilemiyorum canım cidden ama bu sitede çok okudum hamilelikten pik çıkanı. Umarım seninki de öyle bişeydir.