Gerçekten mi. Ümitlenmekten çok sıkıldım test tapmaya korkuyorumOvülasyon testiyle bildiğim kadarı hamile kalınca böyle her iki tarafta pike yakın oluyor bence bi test yap
senim ki bayağı koyuymuş ama değil mihamile olduğumu öğrendiğimde benim ovulasyon testim böyleydi
hamile olduğumu öğrendiğimde benim ovulasyon testim böyleydi
Eki Görüntüle 3436518
Gerçekten mi. Ümitlenmekten çok sıkıldım test tapmaya korkuyorum
senim ki bayağı koyuymuş ama değil mi
Sen adete kaç gün kala yapmıştın pekihamile olduğumu öğrendiğimde benim ovulasyon testim böyleydi
yani benimki tam pozitifti. ama beta hcg değerim de yüksek çıkmıştı. yani bilmiyorum belki ona bağlı olarak benimki koyu çıkmıştıEki Görüntüle 3436518
Gerçekten mi. Ümitlenmekten çok sıkıldım test tapmaya korkuyorum
senim ki bayağı koyuymuş ama değil mi
reglden 4 gün önce yaptım. gebelik testim de aynı gün böyleydi.Sen adete kaç gün kala yapmıştın peki
Umarım bende gebelik testinde pozitifi görürümreglden 4 gün önce yaptım. gebelik testim de aynı gün böyleydi.
Merhaba reglime 2 gün var ovülasyon böyle çıktı kan versem sonuç alır mıyımreglden 4 gün önce yaptım. gebelik testim de aynı gün böyleydi.
bence önce evde idrar testinde pozitifi görün. kanda düsük değerlerde gebeliği öğrenmek zor oluyor süreç yorucu oluyor bence. kanda çıkıp çıkmayacağı da yumurtlama gününüzden kaç gün gectiğine bağlıMerhaba reglime 2 gün var ovülasyon böyle çıktı kan versem sonuç alır mıyım
Yumurtlama gününden 16 gün geçmiş bugünbence önce evde idrar testinde pozitifi görün. kanda düsük değerlerde gebeliği öğrenmek zor oluyor süreç yorucu oluyor bence. kanda çıkıp çıkmayacağı da yumurtlama gününüzden kaç gün gectiğine bağlı
o zaman idrar testinde de kanda da çıkar varsaYumurtlama gününden 16 gün geçmiş bugün
Teşekkür ediyorumo zaman idrar testinde de kanda da çıkar varsa
Test yaparsan sonucu bizimle de paylaşır mısın lütfen ben yapmaya çekiniyorum senin ki bana yapmam için vesile olur belkiMerhaba reglime 2 gün var ovülasyon böyle çıktı kan versem sonuç alır mıyım
Yarın da olmazsam kan vermeye gideceğim seni haberdar ederim mutlakqTest yaparsan sonucu bizimle de paylaşır mısın lütfen ben yapmaya çekiniyorum senin ki bana yapmam için vesile olur belki
İkimizde güzel haberler alırız umarımYarın da olmazsam kan vermeye gideceğim seni haberdar ederim mutlakq
İnşallah inşallahİkimizde güzel haberler alırız umarım
Adet olmamışsındır umarımİnşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?