bende ovilasyon testiden öğrendim ama t çizgi daha koyu çatlıyecak gibi olmalıArkadaşlar merhaba, adetim dört gün gecikti bende ilk defa ovulasyon testi yaptım.Saat 18 civarıydı.Bir saat öncesinde idrara çıktım ve yarım saat öncesinde çay ve su içtim.Yaptığım testte iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Sonuç çift çizgi yani.Benim sormak istediğim bu durumda gebelik var mıdır ya da bu duruma benzer bir durum yaşayan arkadaşlar var mı ?
Siz ilk idrarla mı yaptınız peki ? Bir de araştırdığım kadarıyla çizgi koyuluğu birbirine yakın veya T daha belirginse gebelik oluyormuş.Bende öyle bir ihtimal var mı acaba sizce ?bunin gibi olmalı canım
Cnm sanki testn negtif gibi. Cnku yukarda arkdsn attgi gbi olmali. Ama 7 gn geckmede kanvr belki gec dollenmeyse bu sekldeolablr.Siz ilk idrarla mı yaptınız peki ? Bir de araştırdığım kadarıyla çizgi koyuluğu birbirine yakın veya T daha belirginse gebelik oluyormuş.Bende öyle bir ihtimal var mı acaba sizce ?
Yarın yaptıracağım canım kan testi.Üç yıllık evliyim çok istiyoruz eşimle.Adetlerim hep düzenlidir aslında gecikme olmaz dört gün gecikme olunca ümitlendim açıkçası.Bakalım hayırlısı..Cnm sanki testn negtif gibi. Cnku yukarda arkdsn attgi gbi olmali. Ama 7 gn geckmede kanvr belki gec dollenmeyse bu sekldeolablr.
Anlyrm seni bnde 3. Yilimda hamile kaldim . suanda 3 aylikYarın yaptıracağım canım kan testi.Üç yıllık evliyim çok istiyoruz eşimle.Adetlerim hep düzenlidir aslında gecikme olmaz dört gün gecikme olunca ümitlendim açıkçası.Bakalım hayırlısı..
Cnm sabah cikmadi aksam cikti ise yumurtluyor olablrsin bu iki uc gunu degerlendir. Gebelk vrsa zaten iki gune 2. Cigi 1.den koyu olmali . ama yumurtlamaya yklasmis olablrsnEki Görüntüle 2275596
Benim 3gün var ,sabah yaptım hiç çizgi yok T de ,akşam yaptım bu , yorumlarınızı bekliyorum????gebelik olma ihtimali var mı kızlarrrr
Teşekkür ederim canım, tabi ki haber veririm inşallah hayırlı haberlerle gelirimAnlyrm seni bnde 3. Yilimda hamile kaldim . suanda 3 aylik. Umarm bu konusmamiz sana ugurlu gelir. Ve sen de hamile bir seklde konusmalarimza devam ederiz.
Neticeni merak ediyorm biIse bilgilendir olr mu ?
Cikmazsa da uzulme sakn vardir bir vakti. Smdi degilse bile denemeye devm elbet yakalicaksn cift cizgiyi. Temennimz smdi olmasndan yana tbihakknda hayirlisi cnm
Ama yumurtlama için 14.gün olmalı değil mi? 2 kez bu ay yumurtlama zamanımı gördüm ve değerlendirdimCnm sabah cikmadi aksam cikti ise yumurtluyor olablrsin bu iki uc gunu degerlendir. Gebelk vrsa zaten iki gune 2. Cigi 1.den koyu olmali . ama yumurtlamaya yklasmis olablrsn
Yarın yaptıracağım canım kan testi.Üç yıllık evliyim çok istiyoruz eşimle.Adetlerim hep düzenlidir aslında gecikme olmaz dört gün gecikme olunca ümitlendim açıkçası.Bakalım hayırlısı..
Tamam canım bir de öyle deneyeyim, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Seninde güzel haberlerini en yakın zamanda duyalımBu sabah ilk idrarın olmadan ve su içmeden bir kez daha denersen çizgilerin netliğiyle daha iyi anlaşılır , inş hamilesindir ♥
Amin canımmmmTamam canım bir de öyle deneyeyim, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Seninde güzel haberlerini en yakın zamanda duyalım
sen yumurtlama gordunmu yani ovilasyon testi kulandınmu belki bi kaç gunde yumurtlama çıkabilir yada hamileysen gitgide koyulaşması lazım ovilasyon testini çünkü bende öyle oldu aslında bi kan versen 4 gun gecikmiş hemen çıkar ben ikki gunde test yaptım hemen çıktı yada gebelik testi yapEki Görüntüle 2275596
Benim 3gün var ,sabah yaptım hiç çizgi yok T de ,akşam yaptım bu , yorumlarınızı bekliyorum????gebelik olma ihtimali var mı kızlarrrr
Adetten beri ovulasyon testi yapıyorum 14.gün ve 22.günde çift çizgi gördüm ve ertesi gün tek çizgi oldu yani çatladı , şimdi adet olmaya 6gün varken bile silik de olsa çift çizgi çıkardı, son 3güne geldiğimde tek çizgi çıktı sabah,eyvah dedim adet oluyorum,belki test yanlıştır deyip bir de akşam yaptım sonuç bu canım arkadaşımsen yumurtlama gordunmu yani ovilasyon testi kulandınmu belki bi kaç gunde yumurtlama çıkabilir yada hamileysen gitgide koyulaşması lazım ovilasyon testini çünkü bende öyle oldu aslında bi kan versen 4 gun gecikmiş hemen çıkar ben ikki gunde test yaptım hemen çıktı yada gebelik testi yap
Bu drumda gebelk var gorunuyorKızlar bugün ilk idrarımla yaptım, sonuç bu..Eki Görüntüle 2275678
Sağlık Ocakları öğlene kadar açık değil mi canım, yetişir mi sonuç öğlene kadarBu drumda gebelk var gorunuyor
Kan ver vaktin varken bgn byranda heryerkpali olr saglkocaklari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?